Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

3 φορες ηδη για να το χωνεψω + ξεκινησα και το βιβλιο το οποιο ειναι απιστευτο!

Και αναρωτιομουν αν ημουν ο μονος που το βρηκε καπως’‘μπερδευτικο’’(δικη μου λεξη:p).

εχει μπει ήδη στη σειρά το Clue.

Πριν λιγο ειδα αυτο το ψυχολογικο θριλερακι.Ωραιο ητανε το προτεινω!!!

αθικτοι. ριλι γκουντ σιτ, ιντιντ

:lol2:

με μια ωρα λιγοτερη θα ταν καλυτερο

\μ/

αν και απο σεναριο 0,η δραση και το ωμό ξυλικη γαμισε!!

Συμφωνάω, διακοσμητικό σενάριο, γι’αυτό τώρα θα κάνουν και το Dredd έτσι, μπας κι αποκτήσει περισσότερο βάθος.

Απο τις πιο βαρετες ταινιες που εχω δει τον τελευταιο καιρο…Αχρωμη,αοσμη,αγευστη και τελικα ειναι μια ταινια που δε ξερει τι θελει να ειναι…Απορω ποιος της εβαλε 6,8…αν και ξεκινησε με 7,2…!

πολυ καφροι οι αμερικανοι.ωραια μουσικη κατι καλα σκηνικα αλλα κουρασε σε μερικες φασεις

Μέσα στην τελευταία βδομάδα είδα αυτά.

[B]Unknown[/B]

Περιπέτεια με έναν καθηγητή βοτανολογίας (η κάτι τέτοιο) μετά από ατύχημα να βλέπει πως κάποιος άλλος του έχει κλέψει την ζωή. Καλά το πάει γενικά αλλά γίνεται προβλέψιμη και γενικά δεν καταφέρνει να παραμείνει συναρπαστική μέχρι το τέλος. Του Λιαμ Νισον πάντως του πάνε αυτοί οι ρόλοι.

[B]Wings of Desire[/B]

Άγγελοι υπάρχουν ανάμεσα μας, ακούν τις σκέψεις μας και προσπαθούν να ανακουφίσουν τον πόνο μας, την ίδια στιγμή που μας παρατηρούν όμως ζηλεύουν την ανθρώπινη φύση, την καθημερινή επαφή που έχουν οι άνθρωποι. Ένας από αυτούς θα ερωτευτεί μια ακροβάτισσα και θα προσπαθήσει να γίνει θνητός για να την κερδίσει. Όχι δεν είναι η ταινία με τον Cage και την Meg Ryan αλλά η original γερμανική ταινία του Βιμ Βεντερς που ποτέ ως σήμερα δεν είχε δει ολόκληρη. Πολύ όμορφη ταινία ειδικά στην πρώτη ώρα. Αργοί και υποβλητικοί ρυθμοί, τρομερή σκηνοθεσία με την κάμερα να κινείται εκπληκτικά στον χώρο ανάμεσα σε αγγέλους και ανθρώπους και μια υπέροχη ερμηνεία από τον Bruno Ganz. Το μόνο που θα ήθελα είναι ένα πιο απλό φινάλε και όχι τόσο φιλοσοφημένο στον διάλογο στο τέλος. Τρομερός επίσης ο Peter Falk που παίζει τον… εαυτό του.

[B]Amadeus[/B]

Old time classic που δεν είχα δει ποτέ μέχρι σήμερα. Μόλις είδα διάρκεια (181 λεπτά) περίμενα ψιλοβαρετή ταινία εποχής. Καμιά σχέση, η ταινία μόνο βαρετή δεν ήταν. Ευτυχώς όχι και αγιογραφία όπως συνηθίζεται. Βασικά τον εκπληκτικά σκιαγραφημένο χαρακτήρα του Μοτσαρντ τον παρακολουθούμε μέσα από την ματιά (και αφήγηση) του Σαλιέρι που τον μισούσε και τον ζήλευε απίστευτα. Αυτό που βλέπουμε θα μπορούσε να είναι ροκ βιογραφία του σήμερα. Μπροστά από την εποχή του, αντιμέτωπος τόσο με την λογοκρισία όσο και με την σκληρή κριτική των συναδέλφων του (μερικοί εκ των οποίων είχαν σημαντικές θέσεις) επαναστάτης, άνθρωπος που έσπαγε τους κανόνες αλλά και αυτοκαταστροφικός όσο δεν πάει θα μπορούσε να είναι ο Lemmy σήμερα. Να την δείτε.

Μολις την ειδα στην Nova. Πολυ ωραια ταινια και γενικα αυτες τις αστυνομικες ή δικαστικες '80s αρχες '90s τις λατρευω.

Φοβερη χημεια ο De Niro με τον Charles Grodin. Και χιουμορ και περιπετεια και ανατρεπτικη.

[FONT=“Trebuchet MS”][B][SIZE=“4”]Paris, Texas[/SIZE][/B] (1984)

Τ-Α-Ι-Ν-Ι-Α-Ρ-Α ! Τη λάτρεψα !
Το έργο ξεκινά με τον Harry Dean Stanton (πολύ τον πάω αυτόν), που υποδύεται έναν παράξενο τύπο ο οποίος περιπλανιέται μόνος στην έρημο Μοχάβε. Έχει πάθει αμνησία, δεν γνωρίζει ποιος είναι, πού βρίσκεται, τί θέλει.
Μετά από ένα ξαφνικό συμβάν, τον βρίσκει ο αδερφός του και επιδιώκει να τον πείσει να γυρίσει πίσω σπίτι. Αμίλητος αρχικά, προσπαθεί να βγει από το καβούκι του, να αφήσει τη νομαδική ζωή των τελευταίων χρόνων και να ανακτήσει σταδιακά τη μνήμη του με τη βοήθεια του αδερφού του. Δεν αποκαλύπτω τίποτα περισσότερο…
Σενάριο που σε συνδυασμό με την αβίαστη ροή ξεδιπλώνεται αργά και απρόβλεπτα. Είναι τόσο μεθυστική η ατμόσφαιρα της ταινίας που δεν θέλεις να τελειώσει αυτή η Οδύσσεια !
Μινιμαλιστική σκηνοθεσία, αληθινές ερμηνείες, άψογη φωτογραφία και φοβερό soundtrack από τον Ry Cooder (ναι,ναι [I]άκου[/I]!) που ταιριάζει γάντι.

Κούκλα η Nastassja Kinski (κόρη του Klaus Kinski βεβαίως, βεβαίως).

[SPOILER][/SPOILER]
Πείτε καμιά άλλη καλή του Wenders να δω.[/FONT]

Η συγκεκριμένη είναι εύκολα στο τοπ-5 αγαπημένων μου ταινιών έβερ. Εκπληκτική από κάθε άποψη. Η σκηνή της αποκάλυψης από τις θεικότερες και πιο συγκινητικές σεκάνς που έχω δει.

Δες και το Wings Of Desire που είναι και αυτό έπος.

Ω ναι !! Πολύ δυνατή σκηνή.
Και το πιτσιρίκι που παίζει τον γιο είναι εξαιρετικό, ξέχασα να πω.

Θενξ θα το κατεβάσω το Wings Of Desire, φαίνεται ενδιαφέρον.

Λίγο πιο πάνω έχω γράψει για wings

:oops:#-o Είχα έτοιμο, γραμμένο το κειμενάκι μου, έκανα c/p και δεν πρόσεξα πιο πάνω, σόρρυ!
Ωραία τα έγραψες.

Αυτο το ειδα την Δευτερα, πολυ καλη ιστορια, Bale συμπαθεια ανεκαθεν, Wahlberg ψυχρας/αδιαφορος, αλλα μου αρεσε η ταινια. Μια πολυ καλη ιστορια οπως προειπα.

Μεσοβδομαδα αρχισα Game Of Thrones…

Και χθες ειδα το:

Που, οκ, ταινιαρα. Δεν ξερω τι λετε, αλλα καιρο ειχα να εντυπωσιαστω ετσι με θριλερ. Respect μονο. Αφηστε που απο αυτο πρεπει να επηρεαστηκε αρκετα και η παιχνιδαρα Dead Space και αυτο μονο συν μπορει να ειναι.

[SPOILER]Σαμ Νηλ θυμισε κατι απο Hellraiser στο τελος![/SPOILER]

LIBERATE TUTEME EX INFERNIS !!
Ταινια σταθμος για dark sci fi !