Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Tο πρωτο εννοειται πως ηταν καλυτερο αλλα κι αυτο διασκεδαστικο ηταν, μπολικο αιματακι.

…το μισό νά’ναι καλό απ’το πρωτο, μια χαρά θά’ναι:):!:

Το νέο του Shion Sono είδα. Όσοι ξέρετε τι παίζει με τις ταινίες του και θέλετε κάτι ανάμεσα στο Love Exposure και το Cold Fish, με ξεχωριστή φυσικά ιστορία μεταφορά από manga, το τσεκάρετε. Οι υπόλοιποι ξεκινήστε πρώτα απ’αυτά.

το bubba ho tep ειναι καταπληκτικο

εκει που περιμενεις οτι coscareli και bruce campell θα παραγουν
κατι αναλογο μεταξυ phantasm - evil dead

σου βγαινει αυτο το μοναδικο δημιουργημα
με εναν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ bruce

δεν λεω τιποτα παραπανω
γιατι τα ειπανε οι παραπανω συμφορουμιτες

Με ψησατε φουλ για Bubba Ho-Tep, παιζει και ο Μπρουσαρος, μπαινει ψηλα στην λιστα των “to watch” ταινιων.

Μεχρι την μεση ειχα ψιλοβαρεθει, απο ενα σημειο και μετα απεκτησε ενδιαφερον.

Νεαρος βρισκεται απομονωμενος στο σπιτι του απο την αστυνομια γιατι χτυπησε τον καθηγητη του, αρχιζει να παρατηρει τις συνηθειες των γειτονων του και αρχιζει να εχει υποψιες πως ενας ειναι serial killer.

Το τελευταίο του Takeshi Kitano είδα. Παππουδέλι πλέον, με ελάχιστη δράση όπως συνηθίζουν οι yakuzοταινίες αυτές, και δύο τρείς σκηνές να ξεχωρίζουν για τη ρεαλιστική τους βία. Ορισμένοι χαρακτήρες έπρεπε να είναι λίγο πιο ξεχωριστοί και με περισσότερο βάθος. Στο τέλος άρχισα να τη συμπαθώ, αλλά οκ έχει και sequel φέτος.

Αρκετα παραξενη και αρκετα ομορφη.

…την ‘‘Ονειροπαγίδα’’…είχα καιρό να την δώ, αλλά και πάλι απ’την μέση και μετά, κόντεψε να με πάρει ο ύπνος:):!:

Το αποψινο προγραμμα περιεχει Mad Max (εχω διαθεσιμη ολη την τριλογια, μπαμ και κατω) πιτσες και εχω ηδη στο ψυγειο μπυρες και κοκα κολα αν χρειαστει 8)

Μιλαμε για τραγικη ταινια.Ειχα παει να την δω στον σινεμα και εφυγα στην μεση!!!

Βαρετή μπορώ να πω. Περίμενα περισσότερα πράγματα…

ειδα κ εγω το Ηunger Games αλλα ρε παιδια εχω μια απορια

[SPOILER]αυτοι οι γ@μοχορηγοι που μας ζαλισε την πρωτη ωρα η ταινια,τι ρολο παιξανε τελικα???Τπτ να υποθεσω ετσι?[/SPOILER]

…τα ‘‘Πουλιά’’ του Χίτσκοκ:):!:

Twixt για σήμερα. Το τελευταίο που είδα απo Coppola ήταν το Youth Without Youth το οποίο άν και ήταν ενδιαφέρον, κάπου τελικά χανόσουν. Το Twixt θα ευχόμασταν να κάνει κάτι παρόμοιο. Αλλά δυστυχώς στη πράξη μοιάζει σαν κάτι προχειροφτιαγμένο με σκοτεινή μεν θεματολογία, αλλά χωρίς τόσο βάθος. Και πώς να τα καταφέρει με τον Βαλ Κίλμερ κι άγνωστους ηθοποιούς; Θάφτηκε και κρίμα την όποια ιστορία μπορούσε να εξελίξει.:thumbdown:

…τώρα είμαι στημένος για να δω το ‘‘Full Metal Jacket’’…την ταινιάρα του Κιούμπρικ:):!:

Αρκετα καλο αλλα το παλιο μου αρεσε περισσοτερο

Be excellent to each other and party on dudes!

Δεν εχω λογια, cult διαμαντι διπλα σε ολα τα τεραστια του παρελθοντος για μενα, ποιος Wes Craven στα 90ς που ‘‘αλλαξε τους κανονες’’ και μαλακιες, εδω μιλαμε για το μεγαλυτερο tribute-παρωδια-love letter σε ενα ολοκληρο ειδος ταινιων…

αριστουργημα, hands up ακατεβατα, splatter, τρομου, κωμωδια, Sci-fi, ολα λιγο και καθολου…

απο τις καλυτερες ταινιες που εχω δει τα τελευταια χρονια…

ετσι οπως το γράφεις δεν εχω καταλάβει αν είναι ειρωνικό ή οχι :stuck_out_tongue:

:stuck_out_tongue:

oχι, μιλαω σοβαρα, η ταινια ειναι αριστουργημα, nothing more,nothing less