Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

ω ναι το cabin in the woods γαμει!
συγκινητικος φορος τιμης σε ολες [SPOILER]ΟΛΕΣ[SPOILER]ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ[/SPOILER] [/SPOILER]τις ταινιες του είδους και την ιδια στιγμη η καλυτερη απο αυτες. Και γαμω ειναι και η αλληγορικη δευτερη αναγνωση της ταινιας με τους θεους κλπ.

[SPOILER][SIZE=“5”]JOSS WHEDON ΡΕΕΕΕΕ[/SIZE][/SPOILER]

o Josh Whedon, ευτυχώς με την επιτυχία των Avengers και της αποπάνω ταινίας- για όσους τεσπά ‘‘πιάσουν το αστείο’’- αρχίζει, έστω και πολύ αργά, να λαμβάνει την αναγνώριση που του αξίζει από το κοινό…

αστείρευτη πηγή ο πούστης, η Pop κουλτούρα προσωποποιημένη

Το είδα κι εγώ χθες το βράδυ. Από τα πιο ευρηματικά και έξυπνα σενάρια που έχω δει σε τέτοιου είδους ταινία. Έπος.

ετσ, αποθεωσις

\m/

πφ… το είχα κατεβασμένο και είπα να το αφήσω για άλλη μέρα έτσι απλά έκατσα και είδα ξανά το Thor.

The Raven είδα, καθυστερημένα λόγο των κορακιών που το έκραζαν μόλις είχε βγεί. Κι αφού δεν έχω λεφτά ή παρέα τώρα να πάω να δω το νέο Batman ή Expendables 2, είπα να του δώκω μία ματιά. Τελικά όχι μόνο δεν απογοήτευσε, αλλά κράτησε το ενδιαφέρον μου μέχρι τέλους. Παρόλο που δεν είχε σχεδόν καθόλου βία (άντε μία μαχαιριά στο λαιμό και λίγα πιστολίδια), καλή ιστορία, κι ο ρόλος του Πόε ήταν οκ χωρίς να λείπει κάτι.

Eίναι ο ορισμός της (ξεκαρδιστικής) κωμωδίας. Αργησα να το δω και αυτό αλλά πόσο άξιζε!

Δεν ήξερα ότι είναι του Darabont. Πολύ ωραία ταινία, με τον Κάρευ να ναι σε όλη την ταινία σοβαρός (δηλαδή δεν κάνει καθόλου τα δικά του) και βεβαίως να ναι εξαιρετικός. Η μοναδική μου ένσταση στο τέλος, αρκετά τραβηγμένο και επιτηδευμένο happy end.

…συμφωνώ απόλυτα για το Ματζέστικ:):!:

[B][SIZE=“6”][FONT=“Arial Narrow”]ΝΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ[/FONT]

[FONT=“Comic Sans MS”]ΝΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ[/FONT]

[FONT=“Courier New”]ΝΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ[/FONT]

[FONT=“Garamond”]ΝΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ[/FONT]

[FONT=“Lucida Sans Unicode”]ΝΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ[/FONT]

[FONT=“Trebuchet MS”]ΝΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ[/FONT]

[FONT=“Palatino Linotype”]ΝΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ[/FONT]
[FONT=“System”]
ΝΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ[/FONT][/SIZE][/B]

[SIZE=“6”]ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΜΠΕΖΩ [/SIZE]

είδα [SIZE=“4”]cabin in the woods[/SIZE]
είμαι πολύ λίγος να κρίνω αυτό το διαμάντι. πραγματικά είναι απο τις ταινίες που περιμένεις αλλά ποτέ δεν έρχονται. απο τις ταινίες που ψάχνεις να βρεις/ανακαλύψεις/δεις αλλά όλες σε αφήνουν με το πουλί στο χέρι.
τωρα πλέον δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ!!!
δεν μπορεί οι δόσεις χιούμορ να είναι στο Χ Ι Λ Ι Ο Σ Τ Ο όσο πρέπει.
δεν μπορεί να ανακατεύονται τόσα ενω ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι δεν βλέπεις σχεδόν τίποτα και να γινεται τόσο αρμονικά.
δεν γινεται να θέλω να καπνίσω ενα πακέτο τσιγάρα ενω ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΝΙΣΕΙ στην ζωή μου.
δεν γινεται να εμφανίζεται [SIZE=“5”]Α[/SIZE]υτή για τοσο λίγο και να θέλω να τον παίξω 7 φορές

[SIZE=“6”][CENTER]ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΕΜΕ!!![/CENTER][/SIZE]

τα εχω χάσει,. δεν ξέρω. αυτη τη στιγμή η ταινία ειναι πολύ ψηλά μέσα μου

*τσιμπούκια όλοι στον Whedon !! ΤΩΡΑ~!!

Εντάξει ξέρω τι θα κάνω σήμερα το βράδυ, ψήθηκα άγρια. :stuck_out_tongue:

Είναι ξεκάθαρο ότι ο κριμσον ζήλεψε το review του λουπεν.

χωρίς ντροπή λέω [B]NAI![/B] :smiley:
όποιος την δει καταλαβαίνει το γιατί όμως

είναι τόσο γαμάτη που προτείνω ο καθένας που την βλεπει να κάνει απο ενα παρόμοιο.

[B]edit[/B]
με ψήνει να πάρω αυτό
[B]The Cabin in the Woods: Official Visual Companion [/B]

This exclusive companion book to the forthcoming Cabin in the Woods movie, directed by Joss Whedon, features an extended interview with Joss Whedon and Drew Goddard, the full script, and over 150 photos and stunning pieces of production art. The details of the plot are a closely guarded secret, though Joss himself has described it as ‘a straight-up, balls-out, really terrifying horror movie’, adding, ‘it is not just a slasher in the woods. It’s a little more complicated than that…’

Kαλοκαιρινο trend εγινε το Cabin in the Woods!

Σωστός ο Λούπιν. Σωστός! Έτσι, επιτέλους, παντού αποθέωση και αναγνώριση (από ευρύτερο κοινό). Τέτοιες καύλες σε κάθε αποθέωσή του από Απρίλη και μετά δεν είχα ούτε όταν είχα πρωτοανακαλύψει την μαλακία.

Και επιτέλους έχει την αναγνώριση, εμπειρία, επιτυχία στο box office, φράγκα κλπ κλπ να μην επαναλάβει μαλακίες του στυλ: “Έβγαλα μια από τις κορυφαίες σειρές όλων των εποχών, λέγε με firefly, αλλά εκεί στο φοξ με γαμήσανε οι κουστουμάτοι καριόληδες φραγκάτοι γαμώ το κανάλι τους, αλλά οκ μωρέ, κρίμα είναι, ας τους δώσω μια ευκαιρία ακόμα με μια ακόμη γαμάτη σειρά που ετοιμάζω, λέγε με dollhouse, γιατί θα δουν κάτι έπη σαν τα epitaph 1+2 και θα με εκτιμήσουνε, δεν μπορεί”

Έλεος. Άλλαξε κανάλι μωρέ μαλάκα, και πήγαινε και σε κανά netflix να συνεχίσεις το masterpiece σου, ξαναλέγε με firefly. Το μόνο μειονέκτημα που μπορώ να σκεφτώ, φίλε λούπιν, ότι τώρα με όλες τις “υποχρεώσεις” τώρα που του παρέδωσαν τα κλειδιά εκεί στην μάρβελ, είναι ότι θα αργήσουμε να ξαναδούμε κάτι ΟΛΟΔΙΚΟ ΤΟΥ σε τηλεοπτική σειρά…

Κρίμσον, άντε τώρα που πήρες φόρα, ξεκίνα και λιώσε με Buffy, Angel, Firefly, Dr Horrible και Dollhouse. Και πολύ άργησες… :stuck_out_tongue:

Tόσο καλή η καλύβα?
Και σκεφτόμουν να πάω σινεμά να το δω

εμενα παλι αυτη η καλυβα γιατι μου φανηκε σαπιλα?

γιατί είσαι παοκ και το νερό στην θεσσαλονικη είναι χαλασμένο :stuck_out_tongue:

ήθελα(θέλω) αλλά μια που άρχισα ξανά τα x files μια που χάλασε η τηλεόραση, δύσκολο το κόβω για τώρα

*2 ποστ έκανα ο καμένος!!! πουτάνα καλύβα!!

χθες

και

Ταινία με θέμα τη δημιουργία μουσικής ή σωστότερα θορύβων όσο πιο αρμονικών γίνεται, παράνομα μέσα στη πόλη. 5 ντράμμερς τρομοκράτες ο καθένας με τη δική του προσωπικότητα και παρελθόν, καθοδηγούνται απ’τη κυρία που βλέπετε, κυνηγώντας την ηχητική πρωτοτυπία, μέσα σε νοσοκομείο, τράπεζα, κονσέρτο και πυλώνες της ΔΕΗ.