Εγω ειδα το Dictator χτες,πολυ μετριο,σε πολυ λιγα σημεια γελασα.Γενικα δισταζα να το δω γιατι ουτε το Μπρουνο με ειχε ξετρελανει,και τελικα μαλλον καλα εκανα.
Το Bernie το εχει δει κανεις?Γνωμες?
Εγω ειδα το Dictator χτες,πολυ μετριο,σε πολυ λιγα σημεια γελασα.Γενικα δισταζα να το δω γιατι ουτε το Μπρουνο με ειχε ξετρελανει,και τελικα μαλλον καλα εκανα.
Το Bernie το εχει δει κανεις?Γνωμες?
Το “Bernie” το είδα πρόσφατα. Δεν ξέρω, δε μου πολυάρεσε η αλήθεια είναι. Αρκετά κουραστικό χωρίς να μου δώσει κάτι. Μόνο τεράστιος Μάθιου Μακόναχι ή πως σκατά προφέρεται τελοσπάντων.
On topic:
Shonen merikensakku (Brass Knuckle Boys)
πολύ γέλιο, αν ειχε και καλυτερες μουσικες ή έστω πιο πολλα τραγουδια θα ταν πολυ ωραιο.
Μια υπαλληλος σε δισκογραφικη βρισκει μια καινουργια πανκ μπαντα και αποφασιζει να τους εκπροσωπησει
χωρις να ξερει οτι το βιντεο που ειδε ηταν πριν 20 χρονια
…τα ‘‘Κόκκινα Φανάρια’’ χθες βράδυ στην ΕΡΤ3:):!:
…γαμάτο φαίνεται αυτό…θα το τσεκάρω σύντομα:):!:
[B]La double vie de Véronique[/B] του Krzysztof Kieslowski
Απορώ γιατί δεν το είχα δει μέχρι σήμερα.
No words. Από αυτές τις στιγμές στο σινεμά που η ομορφιά ποτίζει και το τελευταίο εκατοστό του σελιλόιντ.
Εδω και καμια βδομαδα πολλες ταινιες, κυριως επειδη πηγα χωριο και δεν εχω τι να κανω εκει…Συνοπτικα:
City Of God: Μεγαλη ταινια, σε καθηλωνει, εξαιρετικη σκηνοθεσια, ζωντανη ταινια, πραγματικα χανεσαι. Πραγματικα την ευχαριστηθηκα.
Equilibrium: Sci fi, με Bale σε πρωταγωνιστικο ρολο. Ενδιαφερον κονσεπτ (γινεται τριτος παγκοσμιος και μετα απο την ληξη του, οσοι επεζησαν οφειλουν να παιρνουν εναν ορο που θα τους αποτρεπει απο το να αισθανονται, ως μετρα για την αποφυγη πολεμων), badass σκηνες δρασης, αξιο, να το δειτε και αυτο.
Delicatessen: Μαυρη κωμωδια, Γαλλια μερια, αν και ξεκινησα διστακτικα, εξελιχθηκε σε πολυ καλη ταινια, με τις σκηνες και τις ατακες που σου μενουν, το ιδιομορφο περιβαλλον και το καστ που τα δινει ολα.
Sound Of Noise: Πρωτοτυπη ιδεα (βαριεμαι να εξηγω :Ρ) αλλα τελικα αδιαφορο.
Fargo: Πολυ καλοι οι Macy, Buscemi, γενικα αν θελετε κατι σε αστυνομικο, μπειτε διχως σκεψεις.
αμα σαρεσε το delicatessen, επιβαλλεται να δεις την επομενη, τελευταια και καλυτερη ταινια του τρομερου διδυμου, το La cite des enfants perdus, προτου τα σπασουν και ο ενας αποσυρθει στα κομικ-και εννιοτε ταινιες του και ο αλλος στις Ameli-ς του…
Τιμ Μπαρτον αρχων 90ς συναντα Τερυ Γκιλιαμ= perfection με γαλλικο αερα
Μερσυ, το κραταω! Και τωρα που κοιταξα στο imdb, η υποθεση φαινεται εξαιρετικη αλλα και διαφορετικη. Χμμμ, κατι καλο υπαρχει εδω περα :Ρ
Η Πόλη των Χαμένων Παιδιών προχωράει την αισθητική των δημιουργών ακόμα παραπέρα, στα υπέρ και η μουσικάρα του Μπανταλαμέντι απλά στο τέλος σα να προσπαθεί να τα συμμαζέψει λίγο άγαρμπα σεναριακά.
Να συμφωνήσω με το Cabin in the Woods ντελίριο στα τελευταία posts, το δίδυμο που το έγραψε κάνει εξ ίσου επιτυχημένα αυτό που έκανε ο Edgar Wright στα Shawn of the Dead, Hot Fuzz. Προσφέρει το θέαμα που το είδος της ταινίας απαιτεί, το σατιρίζει χωρίς να το κοροϊδεύει και μας επικοινωνεί απροκάλυπτα τη σινεφιλία του.
Poltergeist: παρα τις πολυ καλες κριτικες το βρηκα απλως ψιλο-βλακειουλα
well done σε όλα, μόνο το Fargo δεν έχω δει. Οι γαλλικές είναι λατρεία, και η πρώτη πολύ αληθινή ταινία.
Κι αυτό το Equilibrium αξίζει sequel να αναδειχτεί κι άλλο, αλλά ο Bale τώρα ανέβηκε επίπεδο στο Hollywood.
το if…
κλαιν μαιν
Μετα απ’ το σινεμά την ξανα ειδα τωρα που βγήκε και σε καλη ποιότητα…
Εχει μπει χαλαρα στη λίστα του σκληρού με την αγαπημένες…!!!
Αν είστε αγαπούλης να την δείτε με το ταίρι σας. Αν δεν έχετε ταίρι και θέλετε να τη δείτε μόνοι ή με την παρέα σας για να γελάσετε, επιλέξτε κάποια άλλη ταινία…
Βy the way πολύ γλυκιά κοπέλα αυτή η Elizabeth Banks :oops:
Δεν σ’ άρεσε το if…; Εγώ θυμάμαι όταν το είχα δει πριν καμπόσα χρόνια το είχα βρει αρκετά καλό.
…το ‘‘Dream House’’…καλούτσικο, αν και προβλέψιμο:):!:
Κάπως έτσι…
μπα καθολου, ισως και γιατι το περιμενα πολυ καλυτερο
βαρετο δεν ητανε αλλα πολυ χαζοχαρουμενιτιδα επαιξε ιδιως στο τελος