Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

No comments. Απλα με το στομα ανοιχτο.

…χθες βράδυ αυτό το αριστούργημα

και πριν λίγο

:):!:

το dark city εχει πολυ πραγμα στο directors cut ή μια δυο σκηνουλες?

Κοιτα δεν εχω δει την μη directors cut, αλλα ειναι +10 λεπτα, επομενως δεν νομιζω να προσθετει κατι συγκλονιστικο. Αλλα δες το οπως και να εχει, τεραστια ταινια.

ψηθηκα! κατεβαινει!

E,oxi κι αριστουργημα???
Καλο,αλλα μεχρι εκει.Μου φανηκε ψιλοβαρετο κι αργο στην εξελιξη,αλλα με πολυ καλες ερμηνειες κι απο τους δυο!!

Piranha 3D.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ.-

Η ταινιάρα αυτή γάμησε. Γάμησε τους θεούς κάθε θρησκείας, αρχαίους και νυν.
Θα μπορούσα να γράψω πολλά, πραγματικά, αλλά δεν πρέπει.
Οσο λιγότερα τόσο το καλύτερο για κάποιον που δεν το χει δει.
Απλά δείτε το και θα κάνουμε και τόπικ αποθέωσης.

Ειδα το Five Year Engagement με τον Jason Segel και την Emily Blunt,απογοητευτηκα καθως περιμενα κατι σε φαση Forgetting Sarah Marshall,αλλα παραηταν cheesy και αγαπησιαρικο,και ελαχιστα αστειο,ψιλοβαρεθηκα ειναι η αληθεια.Το μονο που το ψιλοεσωζε ηταν η γλυκυτατη Emily Blunt.

detention για σήμερα, κλασική αμερικανιά με κυριολεκτικά ότι να’ναί μέσα, θυμίζωντας λίγο και το Scream. Όσοι γουστάρουν εφηβικές κωμωδίες να τη τσεκάρουν, χωρίς να έχει τόση σχέση με Scott Pilgrim όμως, αν και θα 'θέλε.

…μέχετε ψήσει άσχημα, μαυτήν την ταινία:):!:

ειναι λιγο άσχημη ταινια για αυτο… :stuck_out_tongue:

[FONT=“Palatino Linotype”][SIZE=“4”][B]Vozvrashchenie[/B] (aka The Return)[/SIZE] [2003]

Πρόσφατη (σχετικά) ταινία ρωσικής παραγωγής.
Στο επίκεντρο δύο αδέρφια μικρής ηλικίας που γνωρίζουν για πρώτη φορά τον πατέρα τους, ο οποίος γυρίζει ξαφνικά σπίτι μετά από 12 χρόνια απουσίας.
Ο πατέρας αποφασίζει να πάρει τα δύο παιδιά του σε μια εκδρομή έτσι ώστε να δεθούν περισσότερο. Ψυχρός και απόμακρος, αποφεύγει να μιλάει για το παρελθόν του, καλύπτοντάς το με ένα πέπλο μυστηρίου. Τα παιδιά που “άλλο περίμεναν και άλλο τους βρήκε” προσπαθούν να συμφιλιωθούν με τον σκληρό πατέρα τους ο οποίος τα δοκιμάζει και τους κάνει γυμνάσια συνεχώς λες και είναι στρατιώτες του…
Ενδιαφέρουσα ταινία, σκοτεινή, με μινιμαλιστική σκηνοθεσία και ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ φωτογραφία. Εντάξει δηλαδή θέλω να ταξιδέψω σε αυτές τις ονειρικές τοποθεσίες ΤΩΡΑ. Γυρίστηκε λέει σε μια λίμνη στα περίχωρα της Αγίας Πετρούπολης και στον κόλπο της Φινλανδίας.
Το τέλος της ταινίας είναι αναπάντεχα σοκαριστικό.[/FONT]

Στην αρχή είδα το [B]Thor[/B], μέχρι τα 3/4 κανονικά και μετά fast forward. Ψιλομαλακιάρα, ο μόνος λόγος που το είδα είναι γιατί θέλω να δω το Avengers.
Φάση είχε εκεί που εμφανίζεται το ρομπότ (μα πόσο για το μπούτσο ιδέα) και λέει ο ένας πράκτορας στον άλλον αν είναι του Σταρκ αυτό. Χα χα.

Μετά είδα το πρώτο[B] Ice Age[/B], εξαιρετικό, δυναμικό, ανθρώπινο, εμπνευσμένο, με κατάλληλη διάρκεια, must movie για μεγάλους και μικρούς.

Άστο φίλε, δε πρόκειται να καταφέρεις τίποτα έτσι. Με fast forward καμία ταινία δε πρόκειται να σου αρέσει. Και φυσικά δε μπορείς να έχεις ολοκληρωμένη άποψη και να τη κρίνεις. Δες κανά βιντεοκλίπ καλύτερα, πιο λίγο διαρκεί.

Ηρέμησε. Αν μου άρεσε στα 3/4 η ταινία δεν θα κανα fast forward.

Troll Hunter: αν τα ψευτο-documentaries / thrillers δεν πέθαναν για σας εν τη γενέσει τους, τότε αξίζει να δείτε το παραπάνω - και όχι μόνο για τα καταπληκτικά νορβηγικά τοπία ή τους Kvelertak στους τίτλους τέλους.

Αρκετός “τρόμος”, χιούμορ σε σωστές ποσότητες και το [SPOILER]Νορβηγικό δημόσιο.[/SPOILER]

δες και αυτο