Στο πνευμα της Νορβηγιας κι εγω,ειδα το Headhunters,παρα πολυ καλο
βγηκε και uncut με τον νορτον αντι του ραφαλο…:lol: ??
Με τόσο αποθεωτικά λόγια, ψήθηκα για το αποπάνω.
Επίσης κάτι που ήθελα να ρωτήσω καιρό, η τριλογία Μπλε, Άσπρο, Κόκκινο αξίζει ?
Σε άλλα νέα, τί ήθελα και είδα το Hoffa (1992) !?
Το κατέβασα επειδή παίζει ο Nicholson και του έχουμε αδυναμία πώς να το κάνουμε, αλλά ήταν ΓΤΠ. Μετριότατη. Και ήταν και πάνω από δύο ώρες…
oχι απλα αξιζει, πολιτισμικος θησαυρος του 20ου αιωνα ειναι
Και χωρίς καμιά υπερβολή, ο Κισλόφσκι παίζει να είναι ο σημαντικότερος σκηνοθετης των 90s.
Μιλάμε για πρωτόγνωρα συναισθήματα και στις 4 αυτές ταινιάρες. Το εκπληκτικό είναι ότι ενώ χρησιμοποιεί άπειρους συμβολισμούς (θρησκευτικούς και κοινωνικούς), οι ταινίες του διακατέχονται από μια αμεσότητα που σκλαβώνει.
Ειδικά αυτό το Μπλε… Αχ, αυτό το Μπλε… Ζημιά.
Επίσης κάθε φορά λέω να ξεκινήσω τον Δεκάλογο του, αλλά όλο μαλακίζομαι…
Ωραία, το περίμενα βασικά αλλά ήθελα να σιγουρευτώ. Ευχαριστώ
Και μια που γυρίζει, τις προάλλες έπεσα πάνω σε αυτό [I]Satantango (1994)[/I].
Για πείτε καμιά κουβέντα γιατί διαρκεί 7,5 ώρες (!!) και δε με κόβω να το βλέπω σύντομα…
bernie για σήμερα, παρόλο που περίμενα να με απογοητεύσει, ο Jack Black τα ξανακατάφερε!
Ατυχη στιγμή για το[B] “The Descent: part 2” [/B]που είδα χθες, γιατί το είδα μετά τους EXPENDABLES. Ωστόσο προσπάθησα να το δω αντικειμενικά. Παραβλέποντας σεναριακά κενά, και 2-3 ανόητες σκηνές, πέρασα σχετικά καλά μέχρι το ανεκδιήγητο και αψυχολόγητο τέλος. Δεν έχω δει χειρότερο.
Το 1ο είχε ένα attitude, κάτι ξεχωριστό, αυτό ήταν κλισαρισμένο και αμερικανιά. Και περισσότερο σιχαμερό, με τα σκατά και τα ζουμιά των growlers.
Βάλτε τον Σταλόνε και τους άλλους εκεί μέσα και μια χαρά θα καθαρίσει η σπηλιά με τις σιχαμένες μαλακίες.
Τις τελευταίες ημέρες:
Night Watch: Ενδιαφέρουσα σκηνοθεσία, προβλέψιμο σενάριο /απλοϊκό στόρι
Contagion : Δεν μου άρεσε, λίγο pointless και βαρετό. Προσπάθησαν να το κάνουν να φαίνεται σαν ντοκυμαντέρ απ ότι κατάλαβα, δηλαδή απλή αποτύπωση γεγονότων και δεν το κατάφεραν. Καλό το καστ αλλά από πλοκή 0.
[SIZE=“4”]Και ερχόμαστε τώρα στην εργαααααρα:[/SIZE]
Δεν έχω λόγια. Καταπληκτικό! Μέσα για το τόπικ αποθέωσης που λέγαμε 8)
δεν πιστευα πως ο Μπαρτον θα εκανε ποτε χειροτερη ταινια μετα το Alice in Wonderland…
και ομως, με αυτο το σκουπιδι τα καταφερε!!!
πατος
μαρεσει που εχεις ελπιδες…ουτε καν θα το δω
το μπλε αχ το μπλε αχ το μπλε, αλλά θα πω δύο ονόματα : Trier και Haneke για να πάρεις πίσω την υπερβολη σου
o Haneke πιο πολυ στα 00ς θα τον εβαζα…
τον Τριερ πουθενα:p
Dark Shadows πάτος τελικά ε?? Δεν το βλέπω θα περιμένω κ άλλους να πουν
ναι είσαι
Τον Αντίχριστο του Τρίερ, το οποίο και με διέλυσε…είχα ακούσει τα χειρότερα αλλά ήταν ταινιάρα!
Ορισμένες εικόνες έμοιαζαν με πίνακες ζωγραφικής και το τέλος απλά ανατριχιαστικό!
Κινηματογραφική ποίηση…
σωστα ειχε πει ο φιλος πριν!το ειδα στο σινεμα οταν βγηκε!βασικα στην αρχη φαινεται καλη περναει η ωρα εχει και λιγο χιουμορ αλλα το τελευταιο 30λεπτο-40λεπτο περιπου με εκανε να βαρεθω τη ζωη μου και να κλαψω τα λεφτα που εδωσα!