Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Ο Μίλος Φόρμαν (Amadeus, People vs Larry Flynt, ταινιάρες), όπως και στις προαναφερθέντες ταινίες που είναι βιογραφικές, αυτή την φορά (προσπαθεί να) περιγράψει την ζωή του Αντι Κάουφμαν, κωμικού στα 70’ς-80’ς.
Προσπαθεί περισσότερο, γιατί ο ίδιος παρουσιάζεται από τις πιο αμφιλεγόμενες περσόνες του Χόλυγουντ. Διαφορετική προσωπική ζωή από την καλλιτεχνική, αξιάγαπητος σεοικογένεια και φίλους, εκκεντρικός, καυστικός, προκλητικός και άλλοτε μσητός, άλλοτε λατρεμένος στο κοινό του.
Η ταινία παρουσιάζει περισσότερο τον κωμικό Κάουφμαν, από τα μπαρ μέχρι τα “μεγάλα σαλόνια” που τόσο επιθυμούσε να παίξει., παρά την προσωπική του ζωή.
Μαθαίνουμε αρκετά για την ζωή του, αλλά και όχι. Γιατί ο Κάουφμαν ακόμη και όταν λέει τις 2 ατάκες του ξεκάθαρα “θέλω να μαι πάντα ένα βήμα μπροστά από το κοινό”, “η ζωή είναι σαν ψευδαίσθηση και πάντα πρέπει να υπάρχει χιούμορ” , πάλι δεν γίνεται να αποκρυπτογραφηθεί.
Τα πάντα είναι ένα αστείο, ακόμη και ο καρκίνος που τον βάρεσε.
Και ποιος άλλος πέρα του Τζιμ Κάρευ να παίξει έναν τέτοιο παρανοικό ρόλο. Υπέροχος και αδικημένος.
Συνολικά αξίζει σίγουρα την προβολή της, έχει πολλές ομοιότητες με το Λαρυ Φλυντ (αμφιλεγόμενες προσωπικότητες με up & down σε καλλιτεχνική κυρίως ζωή λόγω επιλογών που πήγαζαν από την προσωπικότητά τους), τουλάχιστον για τον Τζιμ Κάρευ. Στους δευτερεύοντες ρόλους και ο Ντάνι ΝτεΒιτο.

[CENTER][/CENTER]

Και ακόμα απορώ γιατί άργησα τόσο να το δω.
Απίστευτη επικούρα, γούσταρα πολύ!

Για κάποιο λόγο σε όλη τη διάρκεια της ταινίας πέρασαν απ’ το μυαλό μου
όλα τα άλμπουμς των Bathory, και ειδικότερα το Blood On Ice. :bow2:

…τα

…καλές ταινίες με μπόλικη δράση,και ωραίες σκηνές
:):!:

Απίστευτα βαρετή ταινία διάρκειας 2 ωρών, γυρισμένη σε ένα μόνο υπόγειο. Χωρίς καθόλου δράση, αργή κι ανούσια τελείως.

Γάμησε!

Procrastinating εξεταστικης λοιπον

[B]Snow White and the Huntsman[/B]

2 χαμενες ωρες απο την ζωη μου, καλα να παθω
η αταλαντη πιο αταλαντη απο ποτε, τουλαχιστον ειχε θορ.

[B]Karla[/B]

αρρωστο ταινιακι, απο την οπτικη της τυπισσας του ζευγαριου βιαστων/δολοφονων στο οποιο αναφερεται.

[B]A Streetcar Named Desire [/B]

Vivien Leigh αριστουργημα, αλλα γενικα ειχα μεγαλυτερες προσδοκιες

[B]The Rum Diary[/B]

πανω-κατω αυτο που περιμενα, δεν βλεπει fear and loathing ουτε με κυαλια, αλλα σε στιγμες ηταν απολαυστικο

Καθόλου άσχημη…

Eπιεικως δεν βλεπεται.
H Knightly απλα παιζει σαν απροσαρμοστο και θυμιζει τη Σεληνη της ‘‘Λαμψης’’.
ΑΙσχος ταινια για τον Cronenberg!!!
Μακρυα…

ναι ρε γαμωτο
ειχα μεγαλες προσδοκιες
οντως η ναιτλυ ηταν χαλια
και ο φασμπεντερακος μου μπορουσε και καλυτερα
ο αλλος τωρα οκ ουτε κρυο ουτε ζεστη
δεν ξερω τωρα το γιατι

παντως αν θελετε κατι για την ιδια ιστορια
με επικεντρο την spielrain και την σχεση της με τον γιουνγκ
σε μια πολυ καλυτερη ταινια
τσεκαρετε το soulkeeper του 2002

[B]Intouchables[/B]

Ταινιάρα, δεν έχω τίποτα να πω.

[B]Soul Kitchen[/B]

Γερμανική ταινία από Τούρκο σκηνοθέτη με Έλληνα πρωταγωνιστή. Πάρα πολύ καλή θα την συστήσω σε φίλους.

[B]Role Models[/B]

Ευχάριστη ταινία, τίποτα παραπάνω

Πρέπει να έχω πάρει σερί τις μαλακίες τελευταία. Άλλη μία ανούσια ταινία, με το ζόρι 2-3 ενδιαφέρουσες σκηνές, κι ένα άκυρο τέλος αντιγραφή του A Serbian Film.

…όποιος μού’χει μιλήσει γιαυτήν την ταινία, μού’χει πει τα καλύτερα…θα τσεκάρω:):!:

pan’s labyrinth…ενω ειχε ενδιαφερον λιγο προς το τελος με ξενισε αρκετα…απλα περασε η ωρα…

εχθες
μετριο

Ναι ρε φίλε επιτέλους κάτι καλό. Το δέσανε ωραία και είναι αξιόλογο sequel (το δεύτερο βασικά ούτε που το θυμάμαι).

οτι και να πω λιγο θαναι απτα καλυτερα ανιμε που εχω δει ανετα

Ειδα και γω χτες το Cabin in the Woods.

Επικ μεταλ,στο τελος ειδικα τη βαρας στον τοιχο με λυσσα.

[SPOILER]Η σκηνη που στουκαρει στο πλεγμα και πεθαινει ο Θορ ειναι τρομαχτικα αστεια ε,γαμηθηκα στο γελιο.Ειναι στημενη γαματα,επικη μουσικη και καλα,ο ηρωας που θα κανει το γαματο αλμα και θα μας σωσει,και ξαφνικα ΖΤΝΟΥΠ.[/SPOILER]

^^^[SPOILER]μόνο και μόνο που συνδέσει ξαφνικά το ψευτο χορορ-θριλερ-whatever με το sci fi με τέτοια επιτυχία, πρέπει πάρει βραβείο!!
εκει είναι που καίγεται το μυαλό σου και δεν ξεκωλαει το χαμόγελο[/SPOILER]

το cabin το εχω δει καμια 3 φορές με παρέα + μια στο σινεμά!!!
επικ ταινια…

[B]“Memories Of Murder”[/B]

Αστυνομικο, βασισμενο σε πραγματικη ιστορια. Serial killer βιαζει και σκοτωνει γυναικες με συγκεκριμενες μεθοδους και αρχιζει το ψαξιμο. Οι δυο βασικοι πρωταγωνιστες εξαιρετικοι και η ταινια, ειδικα απο την μεση και μετα σε αιχμαλωτιζει και δημιουργει πολυ ομορφη και δυνατη ατμοσφαιρα.