Μιας και προς το παρόν ταινίες μόνο στο ipod βλέπω προτιμάτε η εύκολη λύση του χολιγουντιανού μπλοκμπαστερ.
[B]Real Steel[/B]
Έβαλα να την δω με εξαιρετικά χαμηλες προσδοκίες ελπίζοντας να μην βαρεθώ την ζωή μου αφού από τα trailer ακόμα φαινόταν για χαζομαρίτσα. Ε λοιπόν μια χαρά ταινία ήταν. Rocky meets Iron Giant meets Steven Spilberg (παραγωγός στην ταινία). Προβλέψιμη μεν αλλά η χρυσόσκονη με την οποία την έχει πασπαλίσει ο Steve έπιασε για τα καλά. Σε βάζει στην ατμόσφαιρα της και αφοσιώνεσαι σε μια παιδική φαντασίωση.
[B]A bug’s life[/B]
Αυτή πρέπει να ήταν η μοναδική ταινία της pixar που δεν είχα δει μέχρι σήμερα. Σε πολύ καλά επίπεδα όπως πάντα, όχι στις καλύτερες αλλά who cares.
Δε κρατήθηκα τελικά και είπα να ρίξω μιά ματιά. Αν ήταν πιο πολύχρωμο και είχε πιο πολύ βάθος στο σενάριο, θα ήταν καλύτερο. Ολόκληρος Τιμ Μπάρτον έκανε τον Ψαλιδοχέρη, κι ο Τζόνις ο Ντεπ πόσο καιρό έχει να παίξει κάτι σοβαρό ?
Αδιανόητη πίπα το Dark Shadows. Όχι ότι δεν το περιμένα -μάλιστα έλεγα να το γειώσω- αλλά με έφαγε η κοπέλα μου να το δούμε (στην οποία άρεσε βέβαια αλλά ένιγουει).
Ο δρόμος που φαίνεται να ακολουθεί τα τελευταία χρόνια ο Μπάρτον, εμένα μου φαίνεται τουλάχιστον ανησυχητικός και το χειρότερο φαίνεται να μην υπάρχει επιστροφή.
Η πορεία του για κάποιο λόγο μου θυμίζει αυτή του Λιούμετ, ο οποίος αφού με τον αφηγηματικό και όμορφα επιτηδευμένο χαρακτήρα του έδωσε πνοή στο σινεμά, άρχισε τις πίπες εκεί στα μέσα του '80 μέχρι τα τέλη του '90 για να φτάσει το 2007 και ένα χρόνο πριν τον θάνατό του για να βγάλει αριστούργημα.
Ελπίζοντας ότι από αύριο θα μπορώ να βλέπω ταινίες στον υπολογιστή μου και όχι άλλο στο ipod, έβαλα να δω τούτο εδώ. Βαρετή ταινία δράσης που πολύ θέλει να δημιουργήσει μια κλειστοφοβικό διάθεση με την φυλακή στο… διάστημα αλλά δεν…
Το μόνο που αναρωτιέμαι είναι τι διάολο κάνει ένας καλός ηθοποιός σαν τον Guy Pearce και τον βλέπουμε τελευταία μόνο σε κάτι τέτοια.
Η ταινία αυτή ήταν προς αποφυγή, αλλά διάβασα καλά λόγια σε άλλο forum. Περίμενα μία απογόητευση τύπου Twilight λόγο πρωταγωνίστριας (όντως δε ξέρει να παίζει βρε παιδιά το κοριτσάκι). Τελικά όλα τα υπόλοιπα ήταν εντάξει, με μάχες που φέρνουν λίγο κάτι από LOTR, και ένα καταπληκτικό δάσος που μου θύμισε τα Zelda και Banjo Kazooie. Ήταν ένα οκ δύωρο.
…λοιπόν απ’το πρωί…
’‘Saw II III’’
’‘Almost Famous’’
’‘Cabin In The Wood’’…ταινιάρα-θριλεράρα
ααα, και το ‘‘Χούλιγκανς…Κάτω Τα Χέρια Απ’Την Νεολαία’’
…καλά μιλάμε είχα καιρό να το κάνω αυτό…σαν κοτόπουλο είμαι:p
:):!:
Ε νομιζω ειμαι απο τους λιγους που δεν το ειχαν δει (και τρελενομαι και για τετοιες ταινιες), μεγαλη ταινια κτλ, τα ξερετε.
Πριν λιγο ειδα το:
Καιρο το ειχα σταμπαρει, τωρα το παρακολουθησα τελικα. Δυνατη ταινια, το νοημα λιγο ως πολυ ξεκαθαρο. Ο Berus μιλαμε ειναι για τρελα μπουνιδια, μισος κανονικο (αυτο αποδεικνυει βεβαια και το οτι επαιζε πολυ καλα τον ρολο του :Ρ).
για μενα ακριβως αυτο αναδεικνύει το μεγαλείο αυτης της ταινιας. Πραγματικα, οποιον ξερω που το εχει δει (μαζι και εγω) εκνευριστηκανε απιστευτα με τον συγκεκριμενο χαρακτηρα.