Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Εμένα πάλι μου φάνηκε μέτρια,σε γνωστή μου όμως φάνηκε καλή.

Το Άρωμα εμένα μου άρεσε τρελά πέρσυ το καλοκαίρι που το είδα.

Το Snatch,ηθελα να τη δω ποσο καιρο αλλα δεν ειχε κατσει.
Γαματο απλα.

ο πιτ στον ρολο του γυφτου αγγλου απλα δινει ρεσιταλ…

το βιβλιο ειναι πιο καλο παντως

(Πρωτοτυπο ε?)

όπως το 99,9% των περιπτώσεων στις οποίες βιβλία μεταφέρονται στη μεγάλη οθόνη.:stuck_out_tongue:

Nαι, όσοι το έχουν διαβάσει, μου έχουν πει ότι είναι σκάλες ανώτερο της ταινίας.

Σήμερα είδα το Equus επιτέλους. Πέρασα τα πάντα για να το βρω, αλλά άξιζε. Πολύ δυνατό και καθηλωτικό. Είναι από θεατρικό έργο του Peter Shaffer. Λέει για το πόσο καταπιεστικά έχουν μεγαλώσει οι κοινωνίες, απλά παίρνωντας ένα ακραίο και παράξενο παράδειγμα. Φοβερές ηθοποιίες!

O Λαβυρινθος του πανα μ’αρεσε αλλα το ορφανοτροφειο οχι και τοσο. Αλλα τα Ισπανικα μ’αρεσουν.

Τα σπαει. :thumbup:

Σημερα ειδα το “PS. I love you”. Nα το δειτε μαζι με την γκομενα. Ωραιο ηταν.

Να δειτε και το Λιβαδι που δακρυζει απο Αγγελοπουλο. Το ειδα σε κινηματογραφο χωρις διαλλειμα!:smiley:

Σπιτι απο αμμο και ομιχλη :slight_smile:
Πολυ καλη ταινια ,δραμα με την Τζενιφερ Κονελι.
Να το δειτε ακομα και αν δεν σας αρεσει αυτο το ειδος , ταινια με εντονες καταστασεις με λιγο βαρια ατμοσφαιρα και ωραια τοπια.
Με 2 λογια,μια γυναικα εγκαταλελημενη απο τον αντρα της την διωχνουν απο το σπιτι της και προσπα8ει να το παρει πισω απο τους νεους ιδιοκτητες και συγκρουεται μαζσι τους…
Την συνιστω ελευ8ερα γιατι παρολο που ειμασταν 6 νταγλαραδες μαζι καταφεραμε και ειδαμε δραμα και μειναμε ολοι ευχαριστημενοι “κατι τετοιες καταστασεις ειναι για χαβαλε αλλα μας κρατησε ιδιαιτερα η ταινια” 8)

πρεπει να αναφερεις ομως οτι στην ταινια παιζει και ο φοβερος μπεν κινγκσλευ

και οτι η κονελυ δειχνει πανεμορφη (οπως παντα δηλαδη)

Λέγε που, ώρες κτλ :Ρ

Τι λες τωρα?μονο για αυπνιες προσφερεται κατι τετοιο.

Μ’ αρέσει ο Τεό και αρέσει και σε μια φίλη μου και πρέπει κάποια στιγμή να δούμε και σε σινεμά, γι’ αυτό ρωτώ :Ρ
Αλλά νταξ, ο καθένας όπως το βλέπει :Ρ

Τεό??? 8O Δεν πήγατε δα και μαζί στρατό.Σεμνά.

Μπορεί να 'ναι θείος μου ρε, που κολλάς; :Ρ
Το Τεό έχει και πλάκα σαν όνομα :Ρ

Άλλο Τέο και…άλλο Θείο!

Είχα έναν γνωστό Τεό.
Από το Θεοδόσης το’βγαλε.

Κατάντια,άστα να πάνε… [-X

candy

με τον συγχωρεμενο χιθ λετζερ
ενα ερμηνευτικο κλικ πιο κατω απο αυτο του τζοκερ

την πανεμορφη αμπι κορνις

και τον τζεφρι ρας να βοηθαει απο πισω

δραμα με θεμα τη σχεση ενος ζευγαριου εθισμενο στα ναρκωτικα (ο τιτλος του βιβλιου που βασιστηκε ειναι Candy : A novel of love and addiction)

οχι τοσο οπτικη γροθια στα μουτρα , οπως ητανε το ρεκβιεμ

αλλα την κανει την δουλεια του