Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

ωραια τα λες jiopa:thumbup:

την ειδα σχετικα προσφατα,πρεπει να εγραψα και δυο λογια.
γλυκοπικρη ταινια.ειχα διαβασει οτι ο δημιουργος της επειδη τα παντα ηταν απο πηλο,την δουλευε 5 χρονια!

Η ένοχη απόλαυση της χρονιάς μάλλον, απο David Koepp, σταθερο σεναριογραφο Spielberg κτλ, pure 90s Action ταινιονι με ηρωες ποδηλατες που μεταφερουν επικινδυνο δεμα στο Μανχαταν-οτιναναι δλδ!..πιο 90ς ειλικρινα πεθαινεις, απο ατακες μεχρι σκηνοθεσια ή κλισαρισμα…

1.30 ωρα απενεχοποιημενου Pop corn rollercoaster + Joseph Gordon Levitt, νεο μεγαλο κολλημα…

δεν φαίνεται αφίσα, για ποια λες;

ποτέ δεν βλέπω αφίσες απο lupin για κάποιο λόγο!!:-k
για αυτό… ΤΙΤΛΟΥΣ!!

μαλακια γμτ, γτ δεν φαινεται δεν ξερω…will check better next time

Ειδα Ted και Campaign προσφατα,κανενα δεν ανταποκριθηκε στις προσδοκιες μου,ειδικα το Τεντ παραηταν φλωρικο για McFarlane.

Εγω ειδα τον Λαβυρινθο του Πανα προχθες και μου αρεσε παρα πολυ, δυνατη ταινια!

ειχα ακουσει τα καλυτερα και ισως απογοητευτηκα.λιιιιγο.ισως εξαιτιας των αρκετων κλισε.να μου πεις τι περιμενες?ταινια τρομου ειναι ξερω γω:p
καθαρα ψυχολογικο,ομορφα πραγματα σε γενικες γραμμες,αν και μαντευεις που θα καταληξει.

δηλαδη περιμενε οτι θα ζουσε ο πιτσιρικας?αφου ειχε προβλημα και επρεπε να παρει τα φαρμακα του:-k

Διαφωνώ πάντως, το Orphanage είναι ένα πανέξυπνο θρίλερ που συνδέει εξαιρετικά τον τρόμο με την λογική και θέλει τον θεατή σε εγρήγορση!

Είδα το [B]Cockneys Vs Zombies[/B].

Ακόμη μια ταινία (κωμωδία) με ζομπι, είχε να δώσει κάτι στον χώρο του, αξίζει η προβολή του. Διασκεδαστικό.

…το ‘‘Rite’’, είδα για τέταρτη φορά χθες το βράδυ, κιακόμα με ενθουσιάζει:):!:

\

+1, ό,τι λέει ο lupin. Την είδα κι εγώ χθες, απολαυστικότατη!

http://www.imdb.com/title/tt0059578
:):!:

Αρκετά καλό ταινιόνι, ένα κλικ πιο αργή από ότι θα ήθελα και με ανατρεπτικό τέλος, και το σενάριο για άλλη μια φορά κλασσικοί ψυχανώμαλοι απωανατολίτες!

link pm?

Πάρτε την ιστορία του Robin Hood και μετατοπίστε την χιλιάδες χιλιόμετρα ανατολικά, βάλτε και άφθονη ποσότητα ξύλου με αέρινες και εξωπραγματικές κινήσεις και έχετε το Iron Monkey, με συντελεστή παραγωγής και τον Ταραντίνο.
Αν ήταν πιο σοβαρή και όχι τόσο κωμική η προσέγγιση θα είχα γουστάρει ακόμη περισσότερο, αλλά όπως και να χει είναι στις καλύτερες ταινίες πολεμικών τεχνών.

[SIZE=“4”][B]Werckmeister Harmonies[/B][/SIZE] (2000)

Απαλεψιά χοντρή. Δεν έχω κουράγιο να γράψω λόγια.

edit: Ξέχασα, για όποιον ενδιαφέρεται έχει βγει το Amour του Haneke για κατέβασμα :wink:

[SIZE=“4”][B]The Ipcress File[/B][/SIZE] (1965)

Είδα και δεύτερη ταινία χτες το βράδυ για να ξεπεράσω την αποπάνω…
Δυστυχώς όμως και αυτή με ξενέρωσε. Δεν ήταν κακή, αλλά δε νομίζω ότι είναι και από τις καλύτερες του είδους.
Michael Caine σταθερή αξία και μουσική John Barry επίσης.
Το σενάριο ήταν πρωτότυπο και βασίζεται στο ομώνυμο αστυνομικό μυθιστόρημα του Len Deighton.
Υποπτεύομαι πως το βιβλίο θα είναι σίγουρα ανώτερο και θα έχει πολύ περισσότερο σασπένς, μιας και η ταινία φαίνεται να είναι φτωχή μεταφορά του.

edit: Αν δεν σας τελειώσανε τα χαρτομάντηλα με το Amour, βγήκε για κατέβασμα και το “De rouille et d’os” (Rust and Bone) !

Sorry,Βrein.d3d ,αλλα το ‘‘Ipcress File’’ εκτος του οτι ειναι η καλυτερη ταινια με Harry Palmer,ειναι και ενα απο τα καλυτερα spy films EVER.
Για μενα ομως!!!

:!::thumbup: