Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

…όπα…δεν τό’χα προσέξει αυτό…θα τσεκάρω:):!:

…και ο μαραθώνιος των οσκαρικών ταινιών συνεχίζεται.

[B]Argo[/B]

Αν και παίζεται τώρα στους κινηματογράφους το βάζω εδώ αφού δεν το είδα σε σκοτεινή αίθουσα.

Η ταινία ξεκινάει με μια εισαγωγή για το πόσο η εμπλοκή των Αμερικανών στα εσωτερικά του Ιραν οδήγησαν την χώρα στο χάος και το μίσος ενάντια των ΗΠΑ που είχε ως αποτέλεσμα την επίθεση στην πρεσβεία.
Από εκεί και μετά ο Αφλεκ παραδίδει την καλύτερη του ταινία δίνοντας ρεσιτάλ σκηνοθεσίας. Μπλέκοντας μέσα κωμωδία, δράμα στο πρώτο μισό της ταινίας με ωραίους διαλόγους και μερικές θεικές ατάκες, θυμίζοντας λιγάκι το ocean’s 11 στρώνοντας ταυτόχρονα τον δρόμο για το δεύτερο μισό της ταινία. Ένα άψογο αγωνιώδες θρίλερ που δεν σε αφήνει να πάρεις ανάσα. Και όλα αυτά χωρίς η ταινία να χάνει χαρακτήρα και ομοιογένεια σε όλη την διάρκεια της. Μεγάλο κατόρθωμα.
Και κάπου εκεί έρχεται το φινάλε που εξυψώνει τον ρόλο της CIA που ούτε λίγο ούτε πολύ τους παρουσιάζει ως ήρωες, ρίχνοντας βιαστικά κάτω από το χαλί τις ευθύνες της, για τις οποίες μας έκανε ολόκληρο πρόλογο. Σε ξενερώνει λίγο είναι η αλήθεια αλλά από την άλλη δύσκολα μπορείς να τον καταδικάσεις ξεχνώντας τι έχει δώσει μέχρι εκείνη την στιγμή. Τρομερές ερμηνείες από Alan Arkin και John Goodman ενώ και ο ίδιος ο Affleck παίζει μια χαρά.

Dead αν μπορεις ρε φιλε στειλε σε pm που το βρηκες το Argo γιατι εχω φαει τον κοσμο και δεν το εχω βρει πουθενα

επος το πρωτο, δισκεδαστικοτατο το δευτερο…

Ενα ιδιοφυές κράμα κωμωδίας, δράματος, περιπέτειας, sci fi, κοινωνικής ταινίας και λίγο horror φυσικά με πολλές πινελιές cult.
Τα σέβη μου, μπορώ να γράψω περισσότερα αλλά δεν χρειάζεται, αξίζει η προβολή του με το παραπάνω για όποιον θέλει να το τσεκάρει.

…οκ, εγώ ψήθηκα:):!:

Ηταν η ακριβοτερη Κορεατικη παραγωγη μπακ δεν.
Συμπαθητικη ταινια, κλισε λιγο.

Ολοκλήρωσα τα James Bond αλά Daniel Craig με το [B]Skyfall[/B]

Για αρχή μου άρεσε πολύ το soundtrack.
Η ταινία ήταν πολύ καλή και θα έλεγα ότι ανήκει κατά μεγάλο ποσοστό στον Bardem, καθότι η ερμηνεία του τον θέλει εδώ, από τους καλύτερους κακούς, ψυχωτικούς, θέλω-να-πάρω-εκδίκηση-γιατί-με-αδικήσατε τυπάδες.
Θα συνεχίσει πολύ ωραία με Fiennes (γιατί νομίζω 5 ταινίες θα γυριστούν με Graig) μιας και τον εκτιμώ.
Ο Graig μου φάνηκε πιο “κουρασμένος” σε αυτήν την ταινία. Αυτό βέβαια δεν επηρέασε το “κορμί” του, μιας και σε αυτήν την ταινία επιδεικνύεται με τόση χάρη!!!

Δεν μου άρεσε η μαυρούλα Naomie Harris. Ήλπιζα να παίξει παραπάνω η Marlohe γιατί είναι πανέμορφη αλλά δεν έκανε για Bond Girl. Αφενός γιατί η ερμηνεία της ήταν αδύναμη και αφετέρου γιατί την πρωτιά κατέχει η Kurylenko.

Παρ’ όλ’ αυτά η ταινία είχε μπόλικη δράση, αγωνία και λίγη στεναχώρια.

Παρατήρησα ότι σε κάθε ταινία υπάρχει διαφορετικός σκηνοθέτης. Θαρρώ ότι περίμενα να είναι ίδιος. :wink:
Anyway. 8/10

Με έψησε και το είδα. Όντως πολύ καλή ταινία με ωραίο σενάριο και σκηνοθεσία και με ωραία ατμοσφαιρα γενικότερα. βέβαια, πιστεύω ότι είναι ο ορισμός του θρίλερ (όσον αφορά το σασπένς) αν και είχε και μια τραγικότητα.

Επίσης είδα αυτό

Επίσης πολύ καλή ταινία του Ντελ Τόρο. Κάτι που κάνει κρα από την ατμόσφαιρα, η οποία θυμίζει αρκετά τον Λαβύρινθο του Πάνα (σεναριακά βέβαια καμία σχέση). Εγώ θα την έλεγα πιο πολύ horror παραμύθι. αν σας άρεσε το Ορφανοτροφείο και ο Λαβύρινθος του Πάνα δείτε τη.

Ειδα που λετε επιτελους το Die Hard 2. Lupin, μπορεις να μου ξαναμιλησεις!

Yippe Kai Yay, motherfucker!

Αν και το 1 μου αρεσε περισσοτερο μαλλον.

^ ε ναι ρε συ, το 1 ειναι επος…

εγω ψιλοκαηκα χτες και ειδα 2 ταινιες στο σπιτι + το χομπιτ στο σινεμα (μια πριν,μια μετα…)
invasion of the body snatchers(1956), εξαιρετικη sci fi ταινια με μπολικη δραση και πολυ καλες ερμηνειες και ατακες (“δεν ειχα αισθανθει φοβο μεχρι που τη φιλησα” ριγος!!)…
το βραδυ ειδα (επιτελους) το sunset blvd, παρανοια…

Τι σκάτα τρέχει με αυτούς τους κορεάτες ρε πούστη μου. ακόμα μια αρρωστημένη αλλά γαμάτη ταινία. Πάνω - κάτω είναι αρκετά παρόμοιο με το Oldboy. Δηλαδή ιστορία εκδίκησης με παρά μα πάρα πολύ βία και αίμα. Βασικά παίζει και ο πρωταγωνιστής του oldboy. Anyway, εμένα μου άρεσε αρκετά αν είστε σε φάση δείτε βαριά ταινία με βία δείτε τη, αξίζει:)

…και μόνο γιαυτό πού’γραψες στο τέλος, θα τσεκάρω:):!:

Ειδα το [B]“Ονομα Του Ροδου”[/B].

Αν και παει κανα διχρονο που εχω διαβασει το βιβλιο και δεν το θυμομουν τοσο καλα, μπορω να πω πως ειναι πετυχημενη μεταφορα (την πιανει την ατμοσφαιρα που πρεπει) και, γενικοτερα, πολυ καλη ταινια.

Connery σταθερα συμπαθεια αλλα και μεγαλος ηθοποιος για μενα (και οχι μονο θαρρω), παιζει αψογα και εδω, λιγο ο Αντσο ηταν χαζουλης και τον ηθελα καπως διαφορετικο, αλλα οκ.

Πολυ μεγαλο συν η ατμοσφαιρα, ειχε το μυστηριο, την πλοκη και τις ανατροπες σωστα βαλμενες, γενικοτερα οσοι ψαχνετε μια ταινια μυστηριου (με θρησκευτικο περιεχομενο κατα κυριο λογο) δεν το χανετε.

Καμια φορα εχω την αισθηση οτι ο Martian ηταν σε cryo sleep και ξυπνησε και αρχησε να βλεπει οτι ταινια εχει χασει!

Oxi,απλα ψαχνεται σωστα απο πολυ μικρος.
Μεχρι τα 25 του ,αν συνεχισει ετσι,θα εχει δει λογικα ολα τα S.O.S!

:bow2:!!!σιγουρα απ’τις καλυτερες ταινιες που εχω δει…

[B]Seven Psychopaths[/B]

Εντάξει τα 'σπασε. Στα ίδια επίπεδα με in bruges (του ίδιου σκηνοθέτη αν δεν κάνω λάθος). Μαύρη κωμωδία με αρκετά σατυρικά στοιχεία και τεράστιες ερμηνείες από όλο το καστ. Οριακά την “μάχη” των ερμηνειών κερδίζει ο Ροκγουελ. Επίσης ο καλύτερος ρόλο του Γουοκεν μετά από πολύ καιρό.

[B]-AMAZING SPIDERMAN
-WITCHMASTER 4
-COWBOYS VS. ALIENS[/B]
όλα σε DVD τις τρεις τελευταίες μέρες…

Εγώ πάντως βρήκα το 7 psychopaths μετριότατο. Πολύ δυνατή αρχή αλλά μετά την μέση παντελώς αμήχανο. Και ούτε οι ερμηνείες μ’άρεσαν. Πάντως πήρε και πολύ καλές κριτικές και στο imdb σταθερότατο.
Ο αδερφός του με το Guard έβγαλε πρόπερσι πολύ καλύτερη ταινία που κοντράρει και το In Bruges θαρρώ.