το ειδα και σε 1080p και εχασα τη μπαλα!!!8O
Κουραστικό πατροπαράδοτο wuxia από τον δημιουργό των Infernal Affairs, με πιο πολύ μπλα μπλα και λιγότερη δράση. Προσπαθεί να πει την ιστορία, αλλά άμα αυτή δε κάνει για ταινία, καταλήγει στο imdb να παίρνει 3.
επιτελους την ειδα!!!
Αυτό που θα σου πω dr love ίσως σε σοκάρει αλλά νομίζω ότι έφτασε η στιγμή να μάθεις επιτέλους την αλήθεια.
[SPOILER]Από το imdb δεν μπορείς να κάνεις hotlink εικόνες.[/SPOILER]
:lol::lol::lol:
δε σε πιανω…:-k
δε φαίνεται η εικόνα που πόσταρες
ααααα, εγω τη βλεπω κανονικα ομως…
τελοσπαντων, η λιστα του σιντλερ ειναι, αξιωθηκα να τη δω…
χθες
[B]the return[/B]
η επιστροφη του πατερα στην οικογενεια του μετα απο 12 ολοκληρα χρονια και οι αντιδρασεις που προκαλει.το ταξιδι απο την αθωοτητα στην ενηλικιωση.τι να πω για την ερμηνεια του πιτσιρικα.μετα το τελος της ταινιας ηθελα να κανω ενα τσιγαρο,ενω το εχω κοψει.
σημερα
[B]uno cuerto chino[/B]
o romperto ειναι ενας μοναχικος και στριφνος ιδιοκτητης μαγαζιου με σιδερικα στο μπουενος αιρες.η ζωη του ειναι μονοτονη και το μονο του ενδιαφερον ειναι να συλλεγει παραξενες ειδησεις απο τις εφημεριδες.η καθημερινοτητα του ομως αλλαζει οταν εμφανιζεται ενας κινεζος που δεν μιλαει γρι ισπανικα και του φορτωνεται.
απο τις μικρες αυτες ταινιες που σε κανουν λιγο καλυτερο ανθρωπο.
παλι ο Ricardo Darín στο απο πάνω?!! τι γίνεται ρε πούστη μου?! σε πόσες εχει παίξει?!!
Yaaaaarp (αλά Hot Fuzz)
Τις προάλλες:
Εντάξει ΓΑΜΗΣΕ, καταπληκτικό action movie, με διαρκή δράση, δεν σταματάει ποτέ παρά για λίγα λεπτά και δεν το βαριέσαι πουθενά. Και ποιος το χέζει το σενάριο, βάλε εκεί δύο - τρεις ψευτοανατροπές και τέλος.
Ανελέητη βία και οι καλύτερες χορογραφίες ξύλου που έχω δει ποτέ, τουλάχιστον σε τέτοιο είδος ταινίας.
Θα ναι πραγματικά κρίμα να μην σταθούν οι δύο συνέχεις στο ύψος της πρώτης ταινίας.
Πολή καλή. Όμορφο περιποιημένο storytelling από PT Anderson με θέμα τη χρυσή εποχή του πορνό στα 70’s + μεγάλο και καλό cast + ωραίο soundtrack (μουσικές από εκείνη την εποχή) = great success! Πολύ διασκεδαστικές και ενδιαφέρουσες και οι δυόμισι ώρες της ταινίας (δεν κάνει κοιλιά πουθενά παρ’ όλη τη διάρκεια).
Μερικές ταινίες που είδα τις τελευταίες βδομάδες
[B]Hitchcock[/B]
Η οποία δεν ήταν κακή αλλά πιάνει πολύ επιφανειακά τους χαρακτήρες και περιορίζεται σε μερικές μιμητικές κινήσεις του Χοπκινς αν και περισσότερο νομίζω σφάλμα του σκηνοθέτη είναι η παρουσία Χοπκινς αφού όλα τα πλάνα είναι στημένα για να δείξουν την ομοιότητα. Κρίμα πάντως γιατί το σενάριο πιάνει κάπου κάπου μερικά ενδιαφέροντα θέματα σχετικά με την ζωή του μεγάλου σκηνοθέτη τα οποία ποτέ όμως δεν βγαίνουν ολοκληρωμένα. Πολύ καλή η Ελεν Μιρεν μάλλον εύκολα κλέβει την παράσταση.
[B]The paperboy[/B]
Δικαστικό δράμα και love story μαζί με κεντρικό χαρακτήρα μια ξανθιά bimbo που ερωτεύεται έναν βλαμμένο που είναι στην φυλακή και πολιορκείται ταυτόχρονα από ένα πιτσιρικά που την έχει ερωτευτεί τυφλά. Με εξαίρεση την ερμηνεία της Kidman που εδώ είναι πιο hot από ποτέ, δεν υπάρχουν και πολλές συγκινήσεις αφού κανένας από τους υπόλοιπους χαρακτήρες, που το σενάριο θέλει να παρουσιάσει ως ξεχωριστούς, δεν πείθει ιδιαίτερα. Χειρότερη ερμηνεία του Κιουζακ ever εδώ by the way.
[B]The Sweeney[/B]
Επίλεκτη ομάδα της αστυνομίας δρα με τους δικούς της νόμους για να πιάσει τους πιο επικίνδυνους κακοποιούς. Βρετανική παραγωγή που με έκανε να περιμένω το κάτι παραπάνω στο είδος που όμως δεν ήρθε ποτέ. Μερικές καλές σκηνές δράσης και τίποτα παραπάνω.
[B]The Master[/B]
Λοιπόν την περίμενα πως και πως μετά τις πολύ καλές κριτικές αλλά και μετά το τεράστιο There will be blood. Δεν με απογοήτευσε βέβαια αλλά δεν έφτασε στα ίδια ύψη, ούτε καν βασικά. Στην καρδιά της ταινία βρίσκονται 2 εντελώς αντίθετοι χαρακτήρες, ο ένας, o master αρχηγός μιας νέας θρησκείας που θέλει να φτάσει τον άνθρωπο στην θέωση που θα τον ξεχωρίσουν από τα ζώα (“man is not an animal”). Ο άλλος πληγωμένο ζώο που γυρίζει από τον πόλεμο και οδηγείται αποκλειστικά από τα ένστικτά του. Ο ένας βρίσκει καταφύγιο στην συντροφιά του άλλου έστω και δεν μπορούν να καταλάβουν πάντα ο ένας τον άλλον.
Ο Άντερσον προσπαθεί μέσω της παράξενης αυτής φιλίας που σταδιακά γίνεται εξάρτηση, να μας δείξει το πρόσωπο της Αμερικής της περιόδου που εξελίσσεται η ταινία όπως κάνει δηλαδή και στο there will be blood και τα καταφέρνει πολύ καλά, έλεγχος, τραύματα, έρωτας, πίστη τα πάντα μέσα από την σχέση των 2 αντρών. Εξαιρετικές ερμηνείες από Χοφμαν και Ανταμς όπως επίσης και ο Φοινιξ αν και τον τελευταίο τον βρήκα λίγο υπερβολικό.
…εκπλήσομαι για Κιούζακ8O…απ’τους ηθοποιούς που πάντα μου άρεσαν…δεν τό’χω δει αυτό ακόμα, αλλά θα το δω σύντομα:):!:
Βασικά έχει μικρό ρόλο και λίγο άχαρο.
…ααα οκ:):!:
Μόνο δράση ενόψει [B]Die Hard [/B]
[B][SIZE=“4”]“Premium Rush”[/SIZE][/B]
Μιάμιση ώρα περνάει νερό, ΠΟΛΥ τρέξιμο, ευχάριστο και τέρμα 90-ίλα.
Ανύπαρκτο σενάριο χωρίς να ενοχλεί καθόλου και μια γαμάτη σκηνοθεσία.
Μετά την προβολή θες ποδήλατο.
[SIZE=“4”][B]“21 Jump Street”[/B][/SIZE]
Διασκεδαστικό και μέχρι εκεί, δεν γέλασα καθόλου σχεδόν.
Εχει και ένα cameo από Τζονι Ντεπ.
[SIZE=“4”][B]“Drive”[/B][/SIZE]
Drive εδώ, Drive εκεί, Drive παντού, ε το είδα και δεν το περίμενα τόσο καλό.
Μιλάμε για απίστευτη σκηνοθεσία που δανείζεται από όλους τους κορυφαίους σκηνοθέτες (Σκορτσεζε θες, Ταραντίνο, αφούς Κοέν; κλπ) και με μια νουάρ ατμόσφαιρα και μια 80’ίλα (μου θύμιζε έντονα το Blood Simple των Κοέν σε πολλές στιγμές) είναι ένα σύγχρονο αμερικάνικο μικρό αριστούργημα.
Ο Γκοσλινγκ φανταστικός όπως και οι 3-4 δεύτεροι και ουσιαστικότατοι ρόλοι πίσω του.
*Ο Cranston έχει παίξει και σε επεισόδιο X - Files με τίτλο “Drive”
[B][SIZE=“4”]“The Mechanic”[/SIZE][/B]
Λιτότατο, χωρίς περιττές σκηνές, κυλάει και αυτό νεράκι και με τον Statham πάντα περνάς ευχάριστα όσο και μη συμπαθής και να ναι, γαμάει και δέρνει πάντα.