να το κάνεις., πολύ καλή
:thumbup: Ετοιμάζει και το δεύτερο τώρα.
ναι κατι για μαη διαβασα.
και θα ειναι με την τυπισσα απο το chocolate
Για κάποιο λόγο δεν είχε τύχει να το δω ακόμα αλλά επιτέλους μπορώ να το πω. Ε ΝΑΙ! ΝΑΙ ΡΕ ΓΚΙΓΙΕΡΜΟ!
πολυ καλη ταινια!!Και ευτυχως που το προλαβα απο την αρχη γιατι δεν ηξερα οτι την εδειχνε.
Συμπαθητικό.
Είδα το [B]The Amazing Spider-Man[/B] και μου φάνηκε τόσο μεγάλη πατάτα και μούφα, που βαριέμαι να βάλω φωτογραφία και να πω κάτι άλλο.
Ετσι, μη του δινεις αξια!
^ εμενα μου αρεσε περισσοτερο απο τα πρωτα…
οντοπι:
:bow2:
τι τελειοτητα που ειναι το brazil
:thumbup:
επιθυμια της κοπελιας μου αλλα δεν μας ενθουσιασε
Αγγλικό urban crime/drama που μας δείχνει την άσχημη πλευρά της ζωής εκεί, με ναρκωτικά, φτώχεια, πορνεία, βία, θυμίζωντας λίγο Kidulthood και Adulthood. Μου άρεσε για το ρεαλισμό και τη θεματολογία, αλλά δε χρειαζόταν να το κάνουν τόσο μεγάλο.
[B]Paranorman[/B]
Τα’ σπασε. Πολύ καλή ταινία animation, αν δεν κάνω λάθος από τους δημιουργούς της Coraline. Παρόμοιας θεματικής με Frankeweenie και παρόλο που δυσκολεύτηκα να το παραδεχτώ, καλύτερη. Ύμνος στην διαφορετικότητα με όλες τις γνωστές θεματικές ανάλογων ταινιών να κάνουν την εμφάνιση τους. Φιλία, αποδοχή, συγχώρεση κτλ. Το χιούμορ είναι πολύ πετυχημένο και μερικές ατάκες θα μείνουν. Είναι όμως το συγκινητικό φινάλε που την ξεχωρίζει. Προτείνεται ανεπιφύλακτα.
Επίσης τις τελευταίες μέρες είδα το [B]West side story[/B]. Μου άρεσε αρκετά, παραλλαγή (μια ακόμα) του Ρωμαίου και την Ιουλιέτας γεμάτη εντυπωσιακά μουσικοχορευτικά νούμερα μερικά πολύ γνωστά ακόμα και για όσους δεν έχουν δει έστω και μια σκηνή από την ταινία. Είδα και το [B]Being Flynn[/B] με τον DeNiro σε ρόλο άστεγου συγγραφέα που προσπαθεί βρει επικοινωνία με τον γιο του που είχε εγκαταλείψει 18 χρόνια πριν. Ψυχομέτρια βασικά αν και ο Deniro δίνει καλή ερμηνεία.
Βίος και πολιτεία του Γάλλου γκάνγστερ Ζακ Μερίν σε 2 μέρη. Το πρώτο είναι μέχρι το τέλος των 60’ς και το 2ο από το ‘70 ως το 79’ με τον θάνατό του.
Η ταινία ξεκαθαρίζει ότι πολλά γεγονότα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και επιχειρεί να παρουσιάσει μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα που πότε θα κερδίσει την συμπάθειά μας πότε θα φανεί αποκρουστική. Η αλήθεια είναι ότι περισσότερο το πρώτο γίνεται.
Ο Μερίν δεν είναι ούτε από διαλυμένη οικογένεια, ούτε η κοινωνία τον οδηγεί στο έγκλημα. Από κει και πέρα κάνει την ζωή του. Οργανώνει τις επιχειρήσεις του κάνοντάς τις όλο και πιο συναρπαστικές και δυσκολότερες, σαν να περνάει πίστες ένα πράμα, βλέπει ως άλλος σκάουτερ το ταλέντο σε συνεργούς του και τους φέρνει δίπλα του, διαλέγει τις γυναίκες του.
Η πρώτη του ταινία είναι για την εισαγωγή του στον υπόκοσμο και εστιάζει περισσότερο στα κατορθώματά του, ενώ γνωρίζουμε και τον πρώτο του γυναικείο κόλλημα. Το σενάριο προχωράει πολύ γρήγορα και αρκετά παραλείπονται χωρίς α επηρρέαζουν την ταινία.
Η δεύτερη είναι στα 70’ς, εστιάζει περισσότερο στην προσωπικότητά του και την σχέση του με αστυνομία, κόσμο και ΜΜΕ.
Σκηνοθεσία 70’ς γενικά, αρκετή δράση, φανταστικός Κασελ.
Δεν είναι και το γκαγκστερικά αριστουργήματα αλλά προτείνονται σίγουρα.
Είδα Looper.
Από τις καλές sci fi που έχω δει, τίποτα υπερβολικά περίπλοκο, και έτσι ίσως απολαμβάνεις μια ταινία ως ταινία καλύτερα.
Η έννοια του να μιλάς με τον εαυτό σου και ο rainmaker όλα τα λεφτά!
…είδα το ‘‘Candyman’’ + Wishmaster…το πρώτο απλά ταινιάρα, και το δεύτερο απλά διασκεδαστικό:):!:
Βρεττανικής παραγωγής περιπέτεια και γυρισμένη στο Λονδίνο.
Μια καλή εισαγωγή και ένα ενδιαφέρον φόντο χαρακτήρων δεν την γλυτώνουν από την μετριότητα.
Ο σκηνοθέτης απέτυχε παταγωδώς ενώ μπορούσε να δώσει αρκετά με τόσους καλούς ηθοποιούς.