Τέτοια μαλακία χρόνια είχα να δω…
Σόρρυ κιόλας, αλλά με τέτοιο τίτλο τι περίμενες να δεις?
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα σωστος!!
εγω ειδα το boondock saints!!! θειλα ηθελα να τη δω παρα πολυ καιρο και με ενθουσιασε χθες το βραδυ πιστολιδια με κεραυνους απεξω να σκανε μεχρι το πρωι και γαμω τις φασεις
Εχει και 2 !
Το κοριτσάκι αυτό έγινε γνωστό σαν θηλυκός Tony Jaa στη ταινία Chocolate, χάρη στο ξυλάκι του και τα επικίνδυνα stunts. Κάτι παρόμοιο κάνει κι εδώ, αλλά σε λίγο πιο χιουμοριστικό κι ανάλαφρο ύφος, και με ποδήλατα τύπου Premium Rush. Καλό μόνο για να περάσει η ώρα, δεν είναι κάτι σπουδαίο.
Καταρχήν, η Σάσα Γκρέι συμμετέχει μόνο σε μία σκηνή μέσα σε ασανσέρ οπότε fail το εξώφυλλο. Η ταινία προσπαθεί να φανεί σαν καλογυρισμένη neo-noir/δράσης, και η αλήθεια είναι ότι δεν απογοητεύει στον οπτικό τομέα, μέχρι και το ξυλάκι είναι πειστικό. Εκεί που απογοητεύει είναι σαν ιδέα και σαν ιστορία. Αφού τελειώνει και με σκηνή αντιγραφή απ’το Oldboy, όπου ο πρωταγωνιστής τα βάζει με κάμποσους ταυτόχρονα. Τίποτα καινούργιο ή εντυπωσιακό δυστυχώς.
καλό;
αμα σ’αρεσε το πρωτο δε θα βαρεθεις…
[B]Hotel Transylvania[/B]
Απαγορεύεται αυστηρά σε άτομα πάνω από 10 χρόνων. Υπερβολικά παιδικό, όχι όσο αστείο θα ήθελε ενώ κατάφερε να αποτύχει στην σάτιρα του twilight, απίστευτο!! Μόνο αν σας υποχρεώσει κανένα ανιψάκι να το δείτε παρέα.
[B]Wreck it Ralph[/B]
Αριστούργημα!! Μια από τις καλύτερες ταινίες animation που έχουν γίνει ποτέ. Φόρος τιμής στα arcade games των '80 και '90 με μια υπεροχή ιστορία στο κέντρο της ταινίας που μπορεί να μην είναι πρωτότυπη αλλά είναι τρομερά αστεία και ενίοτε απίστευτα συγκινητική, με εκπληκτικούς χαρακτήρες που δεν μπορείς παρά να λατρέψεις παρά τις “βλάβες” τους. Οι φανς των παλιών arcade games δεν πρέπει να την χάσουν με τίποτα. Ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω πως στα οσκαρ στην κατηγορία του animation το βραβείο πήγε στο Brave και όχι εδώ, μιλάμε για μια από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς. Το καινούργιο toy story.
Νορβηγική κωμωδία από τους παραγωγούς του Dead Snow με θέμα όπως καταλαβαίνουμε τους νίντζα. Περισσότερο κατασκήνωση θύμιζε η όλη εκπαίδευση με το σούπερ πρακτοριλίκι, και για κάποιο λόγο τη Μεγάλη των Μπάτσων σχολή, αν και δεν έχουν τόσο βάθος οι χαρακτήρες και είναι λιγότερο γελοίοι.
που λετε πριν καιρο ειχα δει το The Man Who Wasn’t There το οποιο ηταν φανταστικο. γνωστη φιγουρα ο Billy Bob Thornton τον οποιο και δεν ειχα ψαξει. ετσι οπως εριχνα ταινες στη γουοτσλιστ, βλεπω οτι εχει γραψει, εχει σκηνοθετησει και εχει παιξει στο Sling Blade. την ειχα ακουστα, αλλα ομολογω οτι δε περιμενα τετοιο πραμα. μεγαλη ταινια και δικαιως τα οσκαρ. επειδη καμια αλλη του ταινια δε μου γεμιζει το ματι εκτoς απτη συμμετοχη του στο Simple Plan. ποια αλλη ταινια ιδιου επιπεδου με τα προαναφερθεντα ή και παρομοιου υφους μ’ αυτες θα μ’ αρεσει; φαση νεο-νουαρ κλπ, εκτος κοεν που δεν εχω χασει καμια ταινια τους. ή ακομα και του Thornton που αλλου εχει παιξει τοσο οσομ;
Από Thorton από όσες εγώ έχω δει τουλάχιστον τίποτα δεν φτάνει αυτά που έχεις αναφέρει. Τώρα για νεο-νουαρ φάση εγώ ομολογώ ο όρος σήμερα με μπερδεύει λίγο αφού έχω δει να μπαίνουν κάτω από αυτή την ταμπέλα πολλές διαφορετικές ταινίες. Αν δεν έχει τσεκάρει πολλές ταινίες από Michael Mann ξεκινά με αυτόν αρχίζοντας με το manhunt. Και David Lynch μπορεί να μπει στην κατηγορία αυτή φαντάζομαι ειδικά με Μαλχολαντ και Σαμ Μεντες (Δρόμος της απώλειας ειδικά) 3 πρώτα από Νολαν (following, memento, insomnia) και Polanski φυσικά.
χμ ο Νολαν δεν με τρελαινει και δεν μου φαινεται οτι εχει καποια σχεση με αυτο που ζηταω. ο Lynch παλι περα απ’ το οτι ειναι σκατοψυχος δεν εχει αρχη-μεση-και-τελος στις ταινιες του ισως το νεο-νουαρ να μην ειναι ο ακριβης ορος γι΄αυτο. το The Man Who Wasn’t There νομιζω ειναι πολυ κοντα. εβαλα Manhunter και Following στη λιστα και βλεπουμε.
Η αλήθεια είναι πως το the man who wasn’t there είναι πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή ταινία και δύσκολα βρίσκεις κάτι ανάλογο τα τελευταία χρόνια, ότι πιο κοντινό ουσιαστικά έχει βγει από τους ίδιους του Κοεν.
Ίσως πρέπει να πας περισσότερο στην πηγή, στα παλιά νουαρ φιλμ από όπου και σαφώς έχουν επηρεαστεί οι Κοεν τουλάχιστον σε ότι αφορά την ατμόσφαιρα. Ταινίες όπως το Double Indemnity, The Third Man, Kiss Me Deadly και σχεδόν τα άπαντα από Μπογκραντ (εγώ ξεχωρίζω In a Lonely Place, The Big Sleep, The Maltese Falcon). Φυσικά η απόλυτη ταινία του είδους είναι το Chinatown του Πολανσκι, αν δεν το έχεις δει ξεκινάς από εδώ.
Tony Jaa marathon με τριλογία [B]Ong bak[/B] και [B]The Protector[/B]. To πρώτο Ong bak απίστευτο, όπως και το Protector μου έβγαζαν κάτι σε videogame (ειδικά το δεύτερο με τον τύπο που ήταν σαν τον Eddie από το tekken και με τα “γουρούνια” στο τέλος). Τα ονγκ μπακ 2 & 3 ήταν μέτριο και απαράδεκτο αντίστοιχα, δεν με ενθουσίασαν.
ΤΑΙΝΙΑΡΑ!!!
…το ‘‘Cabin In The Woods’’:):!:
Νέα ταινία από τον σκηνοθέτη του Spun. Λιγότερα ναρκωτικά αυτή τη φορά, αλλά εξίσου ίδια “βρωμιά” και παραξενιά μέσα στα σπίτια. Το βλέπουμε κι απ’τον χοντρό και καραφλό -σχεδόν καθυστερημένο- πρωταγωνιστή και τους υπόλοιπους χαρακτήρες. Η ταινία προς κωμωδία φέρνει χωρίς κάποιο νόημα αρχικά, μέχρι που μας το διαβάζει ο ίδιος σε μία σκηνή προς το τέλος.
8O
αυτος δεν ειναι ο καραφλος αγγλος
που εχει διαφορες εκπομπες στην αγγλικη τιβι?
και ειχε παιξει και για λιγο στο bridesmaid?