Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

ω ναι :slight_smile:

επος ρε!!!
η μαλακια ομως ειναι οτι αργησα να παρω χαμπαρι οτι αποτελει σειρα ταινιων και δεν ειναι η πρωτη…#-o

Tαινιαρες ολες!

Και σοκ όταν βλέπεις πως παίζει ένας από τους έφηβους από το sweet 16 και συνειδητοποιείς πως πέρασαν τα χρόνια

Αυτή την έδειχνε στην τιβι, και πρόλαβα να δω στη μέση μόνο. Μετά κοιμήθηκα. Μου άρεσε και ήθελα να τη δω ολόκληρη αλλά δεν ήξερα πως λεγόταν, αλλά δεν ψάχτηκα κιόλας. Οπότε τώρα που την πόσταρες κατάλαβα ότι ήταν αυτή.
Ότι είπες πάντως. Καλή γκανγκστερική.

…το ‘‘Ελίζαμπεθ’’…εντυπωσιακή ταινία:):!:

προσκυνω πιτσιρικα!! αψογες ερμηνειες σε μια εξαιρετικη ταινια μυστηριου που εβγαλε κ αρκετο γελιο…

…το ‘‘Άθικτοι’’…εκπληκτική ταινία…χιούμορ, συγκίνηση…υπέροχη:):!:

εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το αποπανω… καποια στιγμη θελω να το δω και αυτο…

Eastern Promises (2007)

Eνταξει το ‘’[B]Eastern Promises[/B]’’ ειναι η τελευταια ταινια του [B] Cronenberg[/B] που βλεπεται,γιατι οι μετεπειτα(’’[B]A Dangerous Method[/B]’’,’’[B]Cosmopolis[/B]’’) δεν παρακολουθουνται ουτε απο φυλακισμενους.

Σωστα.
Κριμα για το Cosmopolis, γτ το περιμενα πως κ πως.

τις παραπανω ταινιες του cronenberg δεν τις εχω δει ακομα…

The Assassination of Richard Nixon (2004)

ο πρωταγωνιστης ερχεται αντιμετωπος με μια σειρα απο δυσκολιες - διαζυγιο, εκμεταλευση στον εργασιακο του χωρο, καθυστερηση εγκρισης δανειου και μεσα απο αυτες προσπαθει να μας περασει την ψυχολογικη του κατασταση, τα πανω και τα κατω της, αν αξιζει να μας εκμεταλλευονται για 1 μισθο κλπ.

πολυς καλος σον πεν ισως και λιιιιγο υπερβολικος καποιες στιγμες
αλλα προσωπικα η ταινια καταφερε να με κερδισει και να μου περασει γενικοτερα την ατμοσφαιρα της πιεσης, θλιψης, δραματος που ζει…

Κι αφού αφήσαμε δυστυχώς την Ιαπωνία, πάμε λίγο παραδίπλα στη Κορέα. Με τον αγαπημένο μου κορεάτη σκηνοθέτη, τον Chan-wook Park, γνωστό λόγο του Oldboy κυρίως. Εδώ έχουμε τη πρώτη αμερικάνικη του προσπάθεια, η οποία δυστυχώς αν και φαίνεται καλογυρισμένη, είναι μάπα. Και το σενάριο και το όλο. Τι κι αν παίζει και η Κίντμαν, δε σώζεται η ταινία. Κρίμα.

Όχι και κρίμα ρε συ… “Ντάξ”… Υπάρχουν και καλύτερες ταινίες, αλλά μια χαρά βλέπεται κι αυτή… Απλά είναι λίγο παράξενη κάπου…

το αποπανω θελω να το δω καποια στιγμη.
ηθελα να το δω στο σινεμα αλλα τελικα δεν τα καταφερα…

The Lodger (2009)

ερχεται νεος νοικαρης στο σπιτι και ταυτοχρονα ξεκιναει 1 σειρα απο φονους…
serial killer που μιμειται τον jack the ripper…
οχι τιποτα ιδιαιτερο…

και

Mamma Roma (1962)

η Μαμα Ρομα εγκαταλειπει την πορνεια για μια καλυτερη ζωη για χαρη του παιδιου της και προσπαθει με διαφορους τροπους να τον βαλει στο “σωστο” δρομο…

[SIZE=“4”][B][COLOR=“DarkRed”][B]Kapringen - A Hijacking[/B][/COLOR][/B][/SIZE]
[B]http://www.imdb.com/title/tt2216240/[/B]

ενα πλοίο-φορτηγο δανικης εταιρείας πέφτει θύμα πειρατείας απο σομαλους πειρατές.
θα πρέπει να υπάρξουν διαπραγματεύσεις για να γυρίσει το πλοίο και το πλήρωμα του εκεί που ανήκουν…

στρωτή(και καλή) και χωρις πολλές ανατροπές ταινία απο την δανια, που παρουσιάζει τον περισσότερο χρόνο τις διαπραγματεύσεις και τις κινήσεις των 2 πλευρών. φυσικά δίνεται βάρος στην ένταση και στην ψυχολογική πίεση που οπως ειναι φυσικό υπάρχει σε ολη την ταινία. για να βοηθηθεί ολο αυτό βλέπουμε κεντρικό χαρακτήρα τον μάγειρα του πλοίου.
πολλοί καλοί στους ρόλους τους ο διαπραγματευτής-μετοχος της εταιρίας και ο μάγειρας

Φέτος βγαίνει μια παρόμοια ταινία με την αποπάνω που δεν ξέρω κατά πόσο είναι remake

http://www.youtube.com/watch?v=_3ASoBrFGlc

http://www.imdb.com/title/tt1535109/

ΑΠΛΑ… Τ Α Ι Ν Ι Α Ρ Α !

[SPOILER]
[/SPOILER]

Red (I) (2010)

διασκεδαστικο…
νταξει σε οποιον αρεσουν τα die hard και τα mission imposible ας ριξει μια ματια

[B]A good day to die hard[/B]

Ανετα η χειροτερη της σειράς, γελοίο σενάριο ως εκεί που δεν πάει. Σώζεται κάπως από μερικες σκηνές δράσης όπως η αρχική στον αυτοκινητόδρομο που ακόμα και κομήτης να έπεφτε λιγότερες ζημιές θα προκαλούσε, και μερικές ατάκες Τζον ΜακΛειν.

[B]Stand up guys[/B]

Αυτό εδώ ήταν πολύ συμπαθητικό. 3 φίλοι γκαγκστερ ενώνονται και θυμούνται τα παλιά. Έχει ωραίο χιούμορ και όταν το γυρίζει στο δραματικό παρότι δεν προσφέρει κάτι σεναρίακα έχει τους ηθοποιούς που κάνουν την κάθε σκηνή ξεχωριστή. Μου άρεσε περισσότερο από ότι περίμενα, θεούληδες και οι 3 πρωταγωνιστές.

[B]The Conspirator[/B]

Ταινία με ενδιαφέρον story, ψάχνει την συνωμοσία πίσω από την δολοφονίας του Λινκολν. Στην μεγαλύτερη διάρκεια του μοιάζει με δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ του history channe πάντωςl. Δεν είναι κακό αλλά θα ξεχαστεί εύκολα.