Τωρα που το λες, παιζει να το ειχα ξανακουσει αυτο, οτι ειναι κλεμμενο το σεναριο δηλαδη.
προσωπικα την αλλη ταινια δεν την γνωριζα καθολου…
ιιισως στο μελλον την ψαξω να την δω…
crimson εχεις δει και τα 2? αν ναι ποιο προτιμας?
Death Proof (2007)
ενας “serial killer” κυνηγαει παρεες γυναικων με το αυτοκινητο του με σκοπο να τις σκοτωσει - παρασυρει με αυτο…
χμ νομιζω οτι απο οσες ταινιες του ταραντινο εχω δει αυτη πρεπει να ηταν η ας πουμε “πιο αδιαφορη”
δεν την εχω δει ακόμη. θέλω με ελληνικούς υποτίτλους αλλά δεν νομίζω να υπάρχουν. αλλά σύντομα θα την δω με αγγλικούς πιστεύω. θέλω να δω πόσο ίδια είναι.
…δεν είναι “πιο αδιάφορη”. Είναι η ΠΙΟ καμμένη-[B] τέρμα καμμένη γενικώς[/B]!!!
[I](και απ τη ταινία κρατώ το εκπληκτικό σέξυ χορό -όλα τα λεφτά- της γκομενο-θύμα-κάτι8) τυχερέ Ράσελ!!!όπως και τη μουσική βέβαια…) [/I]
ΟΝ ΤΟΠΙΚ:
Το μεσημέρι έβαλα αυτή:
[SIZE=“3”][B]THE OMEN[/B] του Richard Donner.[/SIZE]
Αυτή με παραπλάνησε λόγο τίτλου. Ισπανική περιπετειούλα θα έλεγε κανείς, με λίγα κωμικά στοιχεία και θέμα νταβατζήδες wannabe. Ο πρωταγωνιστής θέλει ν’ανοίξει δικό του μαγαζί στριπτιτζάδικο/μπουρδέλο κι ο Ανχελίτο τον βοηθά στο εμπόριο λευκής (κι όχι μόνο) σαρκός. Η ταινία μπορεί να φανεί κάπως μισογυνίστικη με τις ταλαιπωρημένες και κακοποιημένες που δείχνει, αλλά η πραγματικότητα είναι ακόμα χειρότερη.
The Ghost Writer (2010)
το ειχα δει σε καποια ποστ παλιοτερα - αν θυμαμαι καλα του γρακχου- και ειχε προστεθει στην λιστα για να το δω…
γενικα νομιζω οτι ηταν προς το αδιαφορο και δεν νομιζω να το ξανα εβλεπα…
…κλασικός Πολάνσκι…ή το βαριέσαι, ή ενθουσιάζεσαι…εγώ είμαι απ’τους δεύτερους:):!:
Πολύ δυνατή ταινία κ το γεγονός ότι πρόκειται για πραγματική ιστορία τη κάνει ακόμα πιο δυνατή.
Δείτε τη. Αξίζει.
Ωραίο ταινιάκι με καλή υπθεσούλα ό,τι πρέπει για να το δεις με γκομενάκι plus η Emily Blunt είναι πολύ γλυκιά :oops:
Ειδα χτες επιτελους πρωτη φορα (!) το Blade Runner. Εξαιρετικο και ακρως εντυπωσιακο γενικα,αλλα
φυσικα εχω αποριες.
Μιληστε μου φανμποηδες.
Ειδα το Final Cut, το οποιο αν καταλαβα καλα εχει διαφορετικο τελος απο το οριτζιναλ. Το οποιο ηταν καπως αοριστο.
[SPOILER]Η τελευταια σκηνη δειχνει τον Ντεκαρντ να γυριζει σπιτι του, να βρισκει την Ρεητσελ ζωντανη και να την κανουν αρον αρον. Εξω απο το ασανσερ βλεπει το οριγκαμι μονοκερο του Γκαφ, ψιλοχαμογελαει και μπαινει στο ασανσερ. Και τελος.
Εγω το ερμηνευω ως εξης:
Ο Ντεκαρντ ηταν Replicant, παρομοιας φασης οπως η Ρεητσελ. Με αναμνησεις εμφυτευμενες κτλ, και χωρις να ξερει ο ιδιος οτι ειναι Replicant. Ο Γκαφ φυσικα το ηξερε, και τον παρακολουθουσε στενα για να μην ξεστρατισει, και του αφησε στο τελος το οριγκαμι μονοκερο για να του δειξει οτι ξερει (καθως δε γινεται να ηξερε κανεις για τα ονειρα με μονοκερους που εβλεπε ξερω γω). Οπως επισης θεωρω οτι και o Ροη το ειχε παρει χαμπαρι, γι αυτο και δεν τον σκοτωσε ουτε τον αφησε να πεσει και τον τραβηξε πανω.
Απο την αλλη, αμα ειναι replicant nexus 6, τοτε εχει το πολυ 4 χρονια ζωης θεωρητικα. Και σε κανενα σημειο δεν μας αφηνει υπονοια για καποια ηλικια ή κατι τετοιο (δεν ξερω αν γινεται στο βιβλιο). Επομενως, ισως ο Γκαφ τους αφησε να φυγουν επειδη και οι 2 ειχαν ελαχιστο χρονο ζωης ουτως ή αλλως, και δεν αποτελουσαν κινδυνο για τους ανθρωπους.
Αλλα τωρα που ο Ντεκαρντ ξερει οτι ειναι αντροιντ, θα τσατιστει και ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ.
Καπου διαβασα οτι σκεφτονταν sequel ε. Παιζει κατι τετοιο?
Πειτε μου σκεψεις λοιπον.
[/SPOILER]
…κάτι από Πολάνσκι θέλω να δω…μάλλον αυτό http://www.imdb.com/title/tt0142688
…ακόμα μια φορά:p
:):!:
τα σπαει αυτο…
εγω σημερα κατεβασα να δω αυτο http://www.imdb.com/title/tt0092005/?ref_=fn_al_tt_1
διαβαζω παραλληλα και το βιβλιο και σαν φανατικος του King απορω πως δε το ειχα δει μεχρι τωρα…
το blade runner εχω κατι χρονια να το δω… θυμαμαι οτι μαρεσε αλλα αυτο δεν ειναι αρκετο
θα το ξανατιμησω συντομα…
η 9η πυλη ειναι γενικα απο τις ταινιες που εχω δει αρκετες φορες…
δυνατες ερμηνειες και ωραια ατμοσφαιρα απο τον πολανσκι…
πριν λιγο τελειωσε το παρακατω
Hearts in Atlantis (2001)
συγκινητικο σε καποιες στιγμες αλλα νομιζω οτι το σωζει μονο χοπκινς…
για stephen king νομιζω οτι περιμενεις κατι πιο “δυνατο”
[SPOILER]Για το τελευταίο ότι θα τους γαμήσει όλους δεν το ξέρω αλλά σε όλα τα υπόλοιπα είσαι μέσα. Δεν ξέρω αν στο βιβλίο υπάρχουν περισσότερες εξηγήσεις αλλά ο Ridley Scott δεν έδωσε ποτέ ξεκάθαρη απάντηση για το τέλος, απλά αυτό είναι μακράν το επικρατέστερο από τότε που βγήκε η ταινία. Επίσης το final cut για μένα είναι η καλύτερη version της ταινίας. Η αρχική είναι και η χειρότερη. [/SPOILER]
[SPOILER]Οχι αυτο το θα τους γαμησει ολους ετσι το πα, δεν προκυπτει απο καπου :Ρ
Επειδη το εψαξα λιγο, βρηκα αυτο, που ο Σκοτ στην ουσια επιβεβαιωνει οτι ο Ντεκαρντ στην ταινια ειναι νεξους 6, και οτι θα υπαρξει σηκουελ, αλλα μπορει να μην παιζει καν ο Φορντ.
[I][B]There is a rumour you?ll be making a Blade Runner sequel.[/B][/I]
It?s not a rumour ? it?s happening. [B]With Harrison Ford? I don?t know yet. Is he too old? Well, he was a Nexus-6 so we don?t know how long he can live[/B] [laughs]. And that?s all I?m going to say at this stage.
[/SPOILER]
Ναι, πρεπει να το ξαναδω αυτο, παει πολυς καιρος.
Αυτή δεν είναι μία ταινία με χούλιγκανς. Δεν έχει καν τόσο ξυλάκι, ούτε οπαδικά, ούτε ποδοσφαιρικά. Μας δείχνει περισσότερο πως μπλέκει στο κόσμο της παρανομίας ο χουλιγκάνος αυτός, και καταφέρνει να ξεμπλέξει έχωντας πάει φυλακή και μπλέκωντας με κάποιο είδος μαφίας. Αν εξαιρέσουμε το παραπλανητικό τίτλο, δεν ήταν κι άσχημη.
RED (2010) http://www.imdb.com/title/tt1245526/?ref_=sr_5
Πολυ καλο με πολλες ωραιες σκηνες δρασης και ξυλου και ταυτοχρονα πολυ γελιο…!
[SPOILER]
[/SPOILER]
Master and Commander: The Far Side of the World
επιτελους αυτο http://www.imdb.com/title/tt0092005/?ref_=sr_1
αριστουργημα… μ’ αρεσε παρα πολυ… και ακομα περισσοτερο το βιβλιο προφανως