Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

γιατι μωρε?
εμένα μου αρεσε γιατι περνουσε αρκετα μηνυματα…

Μήπως σου άρεσε ο πρωταγωνιστής? :-s

Το βιβλίο είναι πολύ ανώτερο της ταινίας.Αν δεν το έχεις διαβάσει, σου προτείνω να το κάνεις.

Εγώ χάθηκα με τα μηνύματα του. Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο, για την ταινία λέω. Σε φάση που κάθισα να το αναλύσω με την αδέρφη μου και δεν βγήκε άκρη. Μαλώσαμε μάλιστα :Ρ
Βοηθήστε με κανα spoiler, δεν ξέρω αν θα διαβάσω το άρωμα στο κοντινό μέλλον.

ευχαριστώ αλλά κακόγουστη δεν ειμαι…:stuck_out_tongue:

το εχω αγορασει αλλα ακόμα να το αρχίσω…:oops::oops:

κυρίως περνάει το μήνυμα για το πού μπορεί να σε φτάσει μια εμμονή που έχεις…

Τι να σου πω, είδα πολλούς συμβολισμούς. Εκεί που έβρισκα κάτι ξεπήδαγε κάτι άλλο ξερωγω. Και έχω το πρόβλημα με σκηνές :dunno:

To εχουμε και σε t-shirt 8)

τι προβλημα δλδ?

Αλλος ένας σοφός άνθρωπος. Ειχα βαρεθεί τη ζωή μου στο σινεμά.

Εγώ το είδα σε dvd και την πρώτη φορά κοιμήθηκα(ήμουν βέβαια κουρασμένος κάπως) αλλά γενικώς δεν τη πάλεψα με την ταινία,ήταν μεγάλη και σε κάποια σημεία δίχως ουσία(έτσι μου φάνηκε).

…Είπε ο άνθρωπος που έχει για άβαταρ σαλιγκάρι.

ΛΟΛ:lol3:
:bow:

Επίσης παρακαλώ τον σαλιγκαρο-mod να ελέγξει τη κεντρική του σελίδα να δει τα νέα του μηνύματα.

Eμείς σε κονκάρδα στην τσάντα 8)

Χαχαχαχα! Δεν είναι όποιο κι όποιο όμως.

Θα τσεκάρω ευθύς αμέσως. Πάντως είχε μερικές ωραίες παρουσίες και υπήρχε ένα (σχετικό) ενδιαφέρον.

βλέπω the shield τέταρτη περίοδο
:!: :!: :!:

Back to the Future trilogy :smiley:

Χθες ειδα πρωτη φορα αφου διαβασα και τα βιβλια, το Hitch Hiker’s Guide to the Galaxy… Δυστυχως κατωτερο της σειρας του BBC και σαφως κατωτερο των βιβλιων… Αν και ειχε πραγματικα ομορφα σκηνικα και τοποθεσιες, και ορισμενες επιλογες στο καστινγκ μου αρεσαν (Marvin, Trillian, Zaphod) επασχε σε ολους τους αλλους τομεις. Πραγματικα δυσκολο βεβαια να συμπεριλαβεις οχι μονο το χιουμορ, αλλα και την φιλοσοφια με την οποια ειναι δομημενο στο συγκεκριμενο εργο μεσα σε δυο ωρες ταινιας.

Κατωτερο,ναι,αλλα κ παλι,μεσα στο χαος των ηλιθιων αμερικανικων κ μη κωμωδιων κ ταινιων φαντασιας,ηταν μια οαση για μενα αυτη η ταινια…ειμαι μεγιστος φαν των βιβλιων κ σιγουρα η ταινια επασχε αρκετα,αλλα ειναι η μοναδικη ταινια στο υφος των παυθον κ γενικοτερα αυτου του ειδους χιουμορ,που εχω δει εδω και παααρααα πολλα χρονια…το σεναριο παντως το εγραψε ο ιδιος ο ανταμς,λιγο πριν πεθανει…κ βεβαια ο ζαπφορντ ειναι ο υπερτατος θεος σε αυτη τη ταινια!!!μακαρι να βγει κ το δευτερο καποτε,που ειναι ακομα καλυτερο βιβλιο για μενα…