5η περίοδο στο Nip Tuck…Φοβερή!
Το nip tuck είναι ωραίο,έχει ότι ανωμαλία μπορείς να φανταστείς.
:yes:
21 Γραμμάρια…λίγο μπερδεμένη στην αρχή αλλά όταν ξεκαθαρίζεις τι γίνεται το στομάχι σου δένεται κόμπο. Ότι πρέπει για χαλαρό κυριακάτικο απόγευμα. Και το βράδυ Fight Club!
Όντως, η τηλεόραση έχει Fight Club απόψε, να το δείτε
Τι ώρα?
23:20, αντένας
Horton hears a who
γαμάτη ταινίααααααα και πολύ αστεία!!
Ζοdiak-Ωραιο
Starsky and Hutch-Πετυχημενο
Sleeping dogs lie- ΜΑΚΡΥΑ!!!
Το γαμηλιο παρτυ- Σπαταλησα 40 λεπτα απο την ζωη μου και μετα το κλεισα.
Αυτό το είδα στο σινεμά,απ’ τις λίγες φορές που μετάνιωσα για τα 7-8 ευρώ που έδωσα.ΟΥΤΕ σε dvd.
Αυτήν την τελική σκηνή του Fight Club όσες φορές και να τη βλέπω βεβαιώνομαι ότι είναι η καλύτερη στην ιστορία του κινηματογράφου.
το περιμενα πολυ καλυτερο
αλλα ηταν οκ
η σκηνη με τις 2 γκομενες γαμω ε??
χαχαχαχα
Ειδα κι εγω το Fight Club χθες. Πραγματικα απολαυστικη ταινια, καθε σκηνη ειναι τοσο καλα γραμμενη και εκτελεσμενη, δεν κανει καμια κοιλια το εργο. Απο τις καλυτερες ταινιες της εποχης της σιγουρα, μην πω και παραπανω.
Επισης εχω νοικιασει και σκοπευω να δω το No Country For Old Men. Το ειχα δει και στο σινεμα. Επισης μια αριστη ταινια, με απιστευτο σασπενς… πολλοι παραπονουνται για το τελος, αλλα εμενα μου φανηκε οτι ταιριαζε στην ατμοσφαιρα της.
Πω ναι από τις καλύτερες ταινίες των 90’s! Εν τω μεταξύ και το Se7en που είναι κι αυτή μια από τις καλύτερες ταινίες των 90’s είναι του ίδιου σκηνοθέτη! Respect!
και το παιχνιδι επισης!!!
My Mom’s New Boyfriend με Antonio Panteras και Meg Ryan…
Χαριτωμενη!:roll:
Η Αιώνια Λιακάδα ενός Καθαρού Μυαλού και σε λίγο θα δω το 21 Γραμμάρια.
Καταθλιψη θα σε πιασει βρε αδερφε μου.
επρεπε να τα δεις αναποδα
Το είχε στα σχέδιά του να το βγάλει εκείνος.
Και σε αφίσα, και σε desktop και ταπετσαρία στο κινητό… Μεγααααάλη αγάπη…