Ο Kubrick το A.I. ήταν να βγάλει και δεν πρόλαβε. Το Minority Report ήταν καθαρά Σπίλμπεργκ.
Και τα 2 και είμαι σίγουρος.
I’m not there
Αχμ,γίνεται σύγκριση αυτόματα με τα Ray και Walk the line και είναι κατώτερο…
Η Μπλάνσετ δίνει ό,τι έχει και μαγκιά της,αλλά φαίνεται ότι είναι γυναίκα ρε διάολε!
Πόδια,κώλος,πλάτες…Τη μια οι πλατάρες του Λέτζερ και την άλλη το σωματάκι της Μπλάνσετ.
Ατυχέστατη επιλογή νομίζω…
Δε νομίζω πως τους ένοιαζε και τόσο να ταιριάζουν οι χαρακτήρες εμφανισιακά στο συγκεκριμένο έργο, νομίζω. Δηλαδή το μαύρο παιδάκι δε σου έκανε εντύπωση;
Βig Fish
Πολύ ωραία ταινία…δεν κατάλαβα πως πέρασαν 2 ώρες!
Συνυπογράφω! :thumbup: Ίσως η αγαπημένη μου ιστορία από τον Tim Burton…
O ύποπτος της οδού Αρλινγκτον…Απο τις καλύτερες περιπέτειες-θρίλερ όλων των εποχών με το σασπένς και την αγωνία να χτυπάνε κόκκινο καθόλη την διάρκεια της ταινίας…
Neverwas
καλή και ο Ian McKellen θεός άλλη μια φορά!!!
και πρωτότυπο τέλος:wink:
χτες είδα το Εl Laberinto del fauno του del Toro. Ωραίο ήταν.Σαν παραμύθι ( οχι για παιδιά βέβαια )… με γαμάτη σκοτεινή ατμόσφαιρα.Όμως το El Orfanato και το El Espinazo del diablo μου άρεσαν περισσότερο απ’τον ίδιο.
Ο Δρομος Για Το Γκουανταναμο.
Καλο, οχι κατι παραπανω απο οτι περιμενα, ουτε κατι λιγοτερο.
XAXA, ναι! Και τον ρωταει μετα ο μικρος ο μαυρος “Πως ηταν σημερα η δουλεια σου Χατς?” “Ηταν μια καλη μερα…” :lol:
Ηταν απλα καλο.
Στη σκηνή που τους βάζουν στη διαπασών heavy metal, το κομμάτι που παίζει είναι Cradle of Filth. :lol:
A Few Good Men - Μωρέ μπράβο ερμηνεία ο Κρουζ… Καλά για το θεό δε σχολιάζω καν. Πολύ ενδιαφέρον.
Ειδα επιτελους το American History X.
Παντα πιστευα οτι ο Νορτον ειναι απιστευτος ηθοποιος και τεραστια μορφη.Ε τωρα το πιστευω ακομα περισσοτερο.
Φοβερη ταινια.
Αυτός είναι αυτός[κλικ] ή ο Banderas που ακούει Pantera?
Προχτές είδα το “Dancer In the Dark” με τη Bjork. Ανατριχίλα και δάκρυα στο τέλος :-s
Top Gun, για χιλιοστή φορά.
Λατρεία.
H μάνα μου σοκαρίστηκε με το τέλος…:lol:
Δειπνο Ηλιθιων.
Γαλλικη πανεξυπνη κωμωδια.Μικρη,καλογραμμενη,τελεια.
Ronin.
Δεν περίμενα την ταινία τόσο ενδιαφέρουσα.
Περιπέτεια με τα όλα της και πολύ καλά σκηνοθετημένη και ας μην έχει το πρωτότυπο σενάριο.
Πολύ καλοί οι Ντενίρο και Ζαν Ρενό.