Ρε πρεπει να ακουει Pantera, τον εχω κοψει τον τυπα!:p:p
Almost Famous…director’s cut…για νιοστή φορά:p
Πολύ ωραίο το almost famous!
Σήμερα είδα το Leningrad Cowboys Go America. Κωμωδία από Φινλανδία. Πολύ κουλή :Ρ
Ένα ροκ εν ρολ συγκρότημα από την Ρωσσία που πάει στην Αμερική να γίνει διάσημο. Ωραία ώραια!
Diary of the Dead του G. Romero, άκρως διδακτικό και με ,κατά την γνώμη μου, με death metal μισανθρωπική αισθητική.
Υ.Γ. τελευταία φράση ‘‘αλήθεια αξίζει να σωθούμε’’
Είδα το You Don’t Mess with the Zohan,ήξερα πάνω κάτω τι θα δω αλλά δεν περίμενα να είναι τόσο μούφα.Ζήτημα αν γέλασα σε 2 σημεία,δε μου άρεσε καθόλου.
@wretch:Οι Leningrad Cowboys είναι κανονικό συγκρότημα,το ξέρεις ε?
Ναι. Παραέπαιζαν καλά και πειστικά για ηθοποιοί και τους googlαρα.
Μολις εφτασε σπιτι μου παραγγελια απο Amazon η DEluxe εκδοση του This is Spinal Tap… θα μαζεψω φιλαρες το βραδυ να το δουμε ολοι παρεα!
Δεν το βρίσκω ρε πούστη μου πουθενά.
το Vantage Point
μέτρια ταινία αλλά ο Forest Whitaker πολύ καλός
Οντως μετρια.
Στον σινεμα καθε φορα που γυρναγε πισω το ρολοι καναμε αααα
Αν εννοεις Ελλαδα, ουτε κι εγω… Εδω πηγα σε δηθεν ψαγμενα Ντιβινταδικα κι ουτε το ειχαν ακουστα.
Παντως αν εχεις τροπο να το παραγγειλεις μεσω ιντερνετ απο Αμαζον η κατι τετοιο, αξιζει πραγματικα!
Το τελευταίο τρένο για την Γιούμα…
Το συνιστώ…
Permanent Vacation του Jim Jarmusch. Ένας δεκαεξάχρονος που ψάχνει το νόημα της ζωής, είναι φιλοσοφίας “ζήσε γρήγορα και πέθανε νέος” και γνωρίζει διάφορους τύπους ανθρώπων. Πολύ ωραία φωτογραφία αλλά θα ήθελα γαμώτο να κρατούσε παραπάνω (μία ώρα και 10 λεπτά). Αλλά είχε τα δίκια του :Ρ
Έμαθα ότι γυρίστηκε σε κάμερα 16mm (αυτό φαίνεται βέβαια) και ότι ήταν η πρώτη του ταινία. Την γύρισε με το που τέλειωσε την σχολή.
Μ’ άρεσε αρκετά όσο το ξανασκέφτομαι
love me if you dare
τρυφερό,όμορφο,ξεχωριστό
heat
Αμερικανίζει αλλά το σενάριο και οι ερμηνείες δίνουν μια φοβερή ταινία,αυτά είναι!!!
Τέλειο! :bow2:
Πολυ ωραια ταινια, δεν ειναι το κλασσικο, τυπικο, προβλεψιμο, χαζοχαρουμενο λαβ στορι.
Μενα αν μου κανε το σκηνικο στο εστιατοριο βεβαια θα του χα κατεβασει την σαμπανια στο κεφαλι.:-s
ε εναταξει ειναι ισως λιγο ομως παιζει η cottilard και αυτο ειναι αρκετο. και εχει και καλη μουσικη.
Ταινιάρα
Ο Δράκουλας των Εξαρχείων…για νιοστή φορά.