Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

…άρωστο

…και μάρεσε:p

:):!:

Τιτανοτεράστιο!

Πρώτα βλέπεις το The World’s End και μετά αυτό.

Δεν πολυ παιζει ρολο αφου ειναι διαφορετικες ταινιες…

Ειδα χθες το Limits of Control του πολυ αγαπημενου Jarmusch αλλα δε τρελαθηκα δυστυχως…
Οπτικα πανεμορφο και με ωραιο ρυθμο, με ψαγμενα αποφθεγματα και φιλοσοφιες αλλα στο τελος ολη η ιστορια απογοητευει…

Συνεχισα με anime και διαλεξα το Paprika, το οποιο ομως δε μου αρεσε και τοσο…
Μπορει να ειμουν ζεστος απο 3 ταινιες Miyazaki και μου φανηκε λιγο αφελες…
Ενω εκτιμησα το μονταζ και το ολο ψυχεδελικο/ονειρικο feeling, στο τελος σε μπερδευει λιγο ασκοπα…

Εννοείται ότι είναι διαφορετικές, όμως αν πούμε πως κυκλοφόρησαν σχεδόν ταυτόχρονα, είναι κωμωδίες και με κάπως παρόμοιο θέμα (τέλος του κόσμου), τότε προτιμούμε το The World’s End.

Τέσπα τα δώρα μου:

Μετά το First Class ο McAvoy δεν έπαιξε μόνο στα Welcome to the Punch και Trance αλλά και το Filth. Εδώ κάνει τον κακό μπάτσο, εθισμένο στα σεξ, κόκα, αλκoόλ, μα κυρίως την εξαπάτηση των πάντων. Ρόλο που ερμηνεύει και του ταιριάζει καλύτερα κατά τη γνώμη μου. Και η ταινία είναι αρκετά καλογυρισμένη, ωμή και κυνική, με έναν κωμικοτραγικό τόνο, ακριβώς όπως κι ο πρωταγωνιστής. Απ’τις πιο αξιόλογες φετινές, τη προτείνω, θα τη πρόσθετα και στη λίστα μου αν την έβλεπα νωρίτερα.

Αυτή την είδα απλά επειδή είναι χριστουγεννιάτικη. Φετινή, λεει ότι είναι μαύρη κωμωδία ενώ φέρνει πιο πολύ σε δράμα. Με τη πρωταγωνίστρια να χάνει τον άντρα της στις γιορτές. Κάνει επίσης λίγο χρήση κόκας κι αλκοόλ. Πιο αργή όμως, κι όχι τόσο καλή όσο η προηγούμενη. Δείτε το Filth κι άντε καλά χριστούγεννα.

Έβαλα τη δεύτερη(White Reindeer) να δω πριν κάνα μήνα, ακριβώς για αυτό το λόγο. Επειδή είδα Χριστουγεννιάτικη μαύρη κωμωδία. Έβγαλε μόνο το πρώτο μισάωρο.
To Filth κατεβαίνει τώρα(αν το βρω). Φαίνεται καλό.

Μαλακίες, δες το Filth, πιστεύω θα γουστάρεις.

classic και υπεροχη.

ειδα το frances ha, χιπστερομουβι και βαρεθηκα λιγο να πω την αληθεια :stuck_out_tongue: το oh boy που ειναι παρομοιας φιλοσοφιας μου φανηκε πολυ ανωτερο

επισης ειδα και την αντελ :love
περα απο τις επιμαχες σκηνες ηταν πολυ καλη και σα ταινια, ελαχιστες φορες εχω δει ν αποτυπωνεται τοσο καλα στην οθονη το παθος ενος ανθρωπου για εναν αλλο

μπαν 2 ημερών για αυτο που είπε για το frances ha. ευχαριστώ

Και άλλες 2 από εμένα :stuck_out_tongue:

on topic

Rush

Εδώ ο Howard μάλλον δίνει την καλύτερη του δουλειά σκηνοθετικά. Εστιάζει στην σχέση των 2 σταρ της formula 1 και δίνει μερικές εξαιρετικές σκηνές από τους αγώνες. Αποφεύγει αρκετά το μελό αλλά το κυριότερο είναι πως δεν κάνει μια ταινία μόνο για τους φαν της formula. Νικι Λαουντα και Τζειμς Χαντ δεν είναι απλά 2 οδηγοί αυτοκινήτων αλλά κυρίως 2 άνθρωποι που ακροβατούν πάνω σε ένα τεντωμένο σκοινί, φλερτάρουν με τον θάνατο γιατί αυτό ξέρουν να κάνουν καλύτερα από οτιδήποτε άλλο. Ο Howard τους δείχνει σε στιγμές σαν 2 παιδιά που έρχονται ο ένα καταπάνω στο άλλο σε μια μονομαχία για το ποιος θα δειλιάσει πρώτος. Το μόνο που χαλάει την ταινία είναι το υπερβολικά επεξηγηματικό σενάριο που ειδικά στο αρχή με τα voice over αλλά και στην σκηνή με την τελευταία τους συνάντηση, φλυαρεί απλά για να εξηγήσει το προφανές, αυτό που μας έδειξε με πολύ ωραίες εικόνες σε όλη της υπόλοιπη διάρκεια.

dead για εμενα αυτη ηταν η καλυτερη της χρονιας.

Τα 'σπασε να πάρει. Και εγώ θα την έβαζα στις καλύτερες!!Μου άρεσε πολύ!Γούσταρα σκηνοθεσία.

που το ειδατε το filth? εχει βγει τορεντ;

Ναι, αλλά από κάμερα. Η ανάλυση του είναι τέλεια απλά εγώ αυτό που κατέβασα από piratebay είχε μια μικρή καθυστέρηση ήχου-εικόνας που δεν ενόχλησε όμως.

να φανταστώ είσαι όμως και φαν της formula 1 :stuck_out_tongue:

πάντως αν είχε ένα κάπως πιο προσεγμένο σενάριο (βασικά λιγότερο επεξηγηματικό) θα την είχα και εγώ μέσα στις καλύτερες.

Από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς το rush, τα είχε όλα.

Είδα το Elysium, μέτριο γενικά δεν μου άρεσε η τροπή που πήρε μετά την πρώτη ώρα που ήταν πολύ ενδιαφέρουσα. Σαν παραγωγή και σκηνές δράσης πολύ καλή, από σενάριο λίγα πράματα και είχε και ευκολίες και τρύπες.

Βέβαια και μάλιστα της παλιάς σχολής :smiley: . βασικά επειδή είχα δει ντοκιμαντέρ κ βίντεο για εκείνες τις χρονιές συν οτι οι ηθοποιοί έφερναν πολύ στους πιλότους. Νομιζω επεξηγηματικό πολύ έγινε για όσους δεν γνώριζαν.

Γράφτηκαν πολλές απόψεις για τη συγκεκριμένη ταινία στις προηγούμενες σελίδες.
Απλά θα κλέψω την ατάκα σου γιατί συμφωνώ απολύτως αλλά την έχω και εύκαιρη.
Όμορφη ταινία, που σε κατακλύζει συναισθήματα, ωραία γυρισμένη με πολύ καλές ερμηνείες. Λίγο κουραστική από τη μέση και μετά.

ειδα το pitch black
περιμενα να ναι μουφα αλλα τλκ ηταν αξιοπρεπες sci fi θριλερακι, σα μακρινος ξαδερφος του alien
ο Ντιζελ παραδοξως εφτιαξε γαματο χαρακτηρα στο συγκεκριμενο