Jake Gyllenhaal σε διπλό ρόλο καθηγητή ιστορίας και ηθοποιό. Βλέπει ο πρώτος μία ταινία και κάποιος σ’αυτή έμοιαζε σωσίας του. Τον βρίσκει και ξεκινάν να παριστάνουν ο ένας τον άλλον. Ήταν λίγο αργή κι ανούσια ίσως, αλλά ψιλοπρωτότυπη και καλογυρισμένη. Δε κατάλαβα όμως που κολλάν οι αράχνες.
Δράση/κωμωδία/μυστηρίου μεταφορά από βιβλίο. Έχουμε τον Θωμά με το χάρισμα να βλέπει νεκρούς που μπλέκει με έναν παράξενο άντρα, προσπαθώντας να προστατέψει τη κοπέλα του τη Stormy. Περίμενα μούφα αλλά τελικά μου άρεσε. Για κάποιο λόγο θύμισε και το John Dies at the End.
…καλό παραμυθάκι, με καλό καστ…αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο
:):!:
Είχα πει δε θα το τσεκάρω, αφού έχω δει τη κορεάτικη τριλογία, αλλά τελικά είπα ας πάει στο διάολο. Ήταν λες και το ξέρω σχεδόν απ’έξω, μόνο τις σκηνές με αίμα ευχαριστήθηκα, αν και φάνηκαν πιο σύντομες. Απλά ένα αχρείαστο remake με λίγες διαφορές ειδικά στο τέλος, για να χαρεί ο Spike Lee.
Πρώην αποτυχημένος αστροναύτης χτίζει πύραυλο στο κτήμα του για να ταξιδέψει στο διάστημα. Πολλές δυσκολίες, μπλέκει και η αμερικάνικη κυβέρνηση, όμως χάρης την επιμονή του κάνει το παιδικό του όνειρο πραγματικότητα. Αργή αλλά συμπαθητική. Μικρή συμμετοχή είχε κι ο Γουίλις.
Το περίμενα πιο μαλακιούλα αλλά τελικά δεν ήταν τόσο άσχημο. Ατάκα στην ατάκα De Niro με Stallone και για το χαζολόγημα περνάει ευχάριστα η ώρα.
Πιτσιρικάς με χασίς αγναντεύωντας police. Περνάει πράμα απ’τα σύνορα του Καναδά και σύντομα πλουτίζει. Μη κρίνεται απ’τη φάτσα του μπούλη, είναι σοβαρή μπαφοταινία όχι αστεία. Βασίζεται σε πραγματικό γεγονός, αν και δεν έμοιαζε και πολύ ρεαλιστική. Το είχε όμως το ενδιαφέρον της.
Νορβηγική σεξοκωμωδία με έναν 25άρη να φεύγει από Stavanger για σπουδές στο Oslo, και τους συμφοιτητές εκεί να έχουν ως μοναδικό σκοπό στη ζωή το πέσιμο και το γαμήσι. Party time και πούτσες έξω, καθώς μαθαίνει την “επιστήμη” αυτή. Καλή, ευτυχώς δε μείναν μόνο στην επιφάνεια.
Λιγη νοσταλγια για το ατοφιο Hollywood …
Marlon Brando… Frank Sinatra και Jean Simmons…
Μια απιστευτα διαχρονικη ταινια με πολυ καλες ατακες, κινηματογραφικα σετς και θρυλους του σινεμα.
Guys and Dolls
το Snowpiercer λεει τιποτα;
στις κριτικες ψιλομετριο το δινουν ολοι
γελάω. αυτός που το λέει μέτριο, ας μας πει μια δυο ταινίες καλύτερες του σε αυτό το ύφος. δες άφοβα
Όταν λες “όλοι” ποιους εννοείς ακριβώς; Με εξαίρεση τον Μήτση που μάλλον έχει βαρεθεί τον κινηματογράφο γενικά, όσες διάβασα ήταν θετικές.
Τεσπα, έχει πέσει τρελή αποθέωση από αρκετούς εδώ μέσα στις προηγούμενες σελίδες.
και ο δανικας μετριο το δινει (οκ αυτο μαλλον καλο ειναι ) και το cine.gr ενα 6/10 του χει, γενικως η αισθηση που αποκομισα απο οσους διαβασα ειναι "οκ καλη ταινια οχι κατι το φοβερο"
τεσπα θα τη δω και βλεπουμε:)
Οι κριτικές του Δανίκα υπάρχουν για να διασκεδάζουν τον κόσμο όχι για να βγάζεις συμπεράσματα
Tα 3/5 αστεράκια θεωρείται καλή βαθμολογία πάντως, από τους εδώ κριτικούς τουλάχιστον. Δύσκολα βάζουν παραπάνω σε hollywood περιπέτεια. Ούτε ο Άρχοντας δεν είχε πάρει πάνω από 3 (ακόμα θυμάμαι το 2.5/5 του Μήτση στο fellowship και γελάω). Άντε κανένα Dark Knight αν είχε πάρει λίγο παραπάνω.
Βέβαια στο imdb έχει πιάσει μόλις 7.1 κάτι που μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Περίμενα πολύ παραπάνω.
Eγώ το σ/κ βαρέθηκα να διαβάζω θετικές κριτικές για το snowpiercer σε ένθετα, περιοδικά, ακόμα και στο ΟΚ! που ξεφύλλιζα όσο περίμενα να κουρευτώ (είχε μια φωτο με τις βυζάρες της Μενεγάκη, γιαυτό το ξεφύλλιζα :oops:)
Τώρα που το σκέφτομαι αυτό δεν είναι και πολύ θετικό, αλλά οκ. Τα είπαμε όλοι στις προηγούμενες σελίδες, και επίσης ό,τι είπε ο κρίμσον λίγο πιο πάνω.
Αυτο… πολυ κουραστικος αυτος ο ανθρωπος, μια κινητη μιζερια. Ενα απο τα λιγα που εκθιαζε θυμαμαι ηταν το Drabet του Per Fly.
Snowpiercer ειδα και εγω.Η ταινια θα μπορουσε να ειναι επος αλλα δεν ειναι.
Δεν παυει ομως να ειναι μια παρα μα παρα πολυ καλη ταινια και με επιτελους ωραιο
σεναριο για ταινια δρασης/sci-fi.Πολυ ευχαριστη ταινια για μενα.
…βλέπω τώρα αυτό http://www.imdb.com/title/tt0099582
…ωραία υπόθεση, όχι πολύ τραβηγμένη, και επιστημονικώς τεκμηριωμένη, με καλό σασπένς, και καλές ερμηνίες…απ’τις ταινίες του Joel Schumacher που μαρέσουν
Έχωντας ξαναδεί κι εγώ το πρώτο Captain America τη παρασκευή, βιάστηκα να δω και το δεύτερο, που ευτυχώς βρήκα σε ανθρώπινη ποιότητα. Η ταινία ΤΙΜΙΑ συνεχίζει ανεβάζωντας κι άλλο το επίπεδο, παραμένωντας πάντα σοβαρή. Δεν είναι μόνο άλλο ένα action movie με σουπερήρωα της Marvel, μοιάζει σαν θρίλερ κατασκοπείας με έντονο το συνωμοσιολογικό στοιχείο. Μοναδικό παράπονο ότι ο Winter Soldier περίμενα να προκαλεί περισσότερη ζημιά. Πιο πολύ βλέπουμε τον Falcon, παρά αυτόν. Έκπληξη και οι σκηνές στα credits, με 3 χαρακτήρες του επόμενου. ΑΞΙΑ κι εννοείται θα τη δείτε.
Επίσης είδα κι αυτή τη μαλακιούλα με τον Vin Diesel, στο ρόλο του πιπιλοφόρου υπολοχαγού Wolf. Που όπως καταλαβαίνουμε του αναθέτουν την αποστολή babysitting, μίας πενταμελούς οικογένειας που έχασε τον πατέρα της. Ελάχιστη δράση, αλλά μπορώ να πω πέρασε ψιλοευχάριστα η ώρα.
ειδα τον λυκο της wall street…
να χει ο θεος καλα τον σκορτσεζε να γυριζει ταινιαρες…
…αυτή την πολύ όμορφη Ιταλική κομωδία
…ένα Μιλανέζος παίρνει δυσμενή μετάθεση στν Ιταλικό νότο, και πηγαίνοντας γεμάτος προκαταλήψεις, του τυχαίνουν τα μύρια όσα
Πολύ ωραία ταινία. Στην αρχή μου φάνηκε λίγο “περίεργη” (με την καλή έννοια) αλλά όσο περνούσε η ώρα και έμπαινα στο κλίμα μου άρεσε ακόμα περισσότερο. Ωραίος ο Μπεν Στίλλερ, ξέφυγε από τις χαζοκωμωδίες που τον έχουμε συνηθίσει και μου άρεσε πολύ. Βέβαια, νομίζω πως ήταν ακόμα καλύτερος και στο ρόλο του σκηνοθέτη. Η ταινία είχε φοβερή σκηνοθεσία και πολύ όμορφα πλάνα με ωραία φωτογραφία.