Kορυφαια ταινια της χρονιας με ανεση, γελαω που για ενα λεπτο πιστεψα οτι ισως να μην στεκοταν στο συνηθες υψος της τριλογιας.
Για καποιο αρρωστο λογο αποφασισαμε να δουμε το The Priest.
Πρεπει να ειδα συνολο ενα δεκαλεπτο. Μονο υπνος.
Καθε λεπτο που ξυπναγα ήταν για να δω και αλλο ενα κινηματογραφικο κλισε.
Απαισιο.
σύνελθε
η ανατριχιλα με this corrosion δε περιγραφεται.
Waltz with basir
Καταπτυστη ταινια και καλα αντιπολεμικη στην πραγματικοτητα μια προσπαθεια αθωωσης των ισραηλινων στρατιωτων που απλα πεταγαν φωτοβολιδες απο τις ταρατσες χωρις να ξερουν τι γινεται απο κατω.
Μια ροχαλα και καλο ψοφο στο σκηνοθετη να γλυτωσει κι απ τις “τυψεις” του. Μεχρι και τον εγκληματια τον Σαρον τον εβγαλε λαδι ο καραγκιοζης
[B]Into The Storm[/B] ωραία εφέ, ανεμοστρόβιλοι διαλύουν την Αμερική μας κι έτσι φάση, πατέρας ψάχνει γιο με γκομενάκι μέσα σε συντρίμμια, περνάει ευχάριστα η ώρα.
[B]Metalhead [/B] ή αλλιώς [B]Malmhaus[/B], Ισλανδική παραγωγή με γυναίκα πρωταγωνίστρια, ωραίες μουσικές(Priest,Savatage,Megadeth κτλ) must see για κάθε μεταλά!
χαχαχα. με ειχε πάρει ο ύπνος σε αυτή.
αλλά αυτή που είναι πάλι δικιά του, είναι ενα διαμαντάκι sci fi που μπλέκει με το animation
…το Metalhead, Malmhaus τό’δα κιεγώ…πάρα πολύ καλή ταινία, με ωραίους χαραχτήρες πέρα απ’την καλή πρωταγωνίστρια…και βαίβαια φοβερή μουσική:):!:
Βέβαια θα περιμένω να το ξαναδώ και σε καλύτερη ποιότητα γιατί σίγουρα θα του δίνει ένα ακόμα συν…
Into the storm
επικη μαλακια
μονο λιγες σκηνες με τους τυφωνες και το γκομενακι αξιζαν
Υποτιμημένο διαμαντάκι, από έναν πολύ καλό σκηνοθέτη που κάνει ακόμα και τον Clooney ηθοποιό. Τρίτη φορά εχθές, γάμησε όπως και την πρώτη.
πρεπει να το δω με τα ματια μου για να το πιστεψω αυτο, που σημαινει οτι θα δω ταινια Clooney, οποτε no thanks
Εμπιστέψου με, Τζόουνς (που λέει κι ο ανέκδοτος). Ο μάστορας σκηνοθέτης κάνει και τα αγγούρια να παίξουν. Σκέψου ότι ο Νικολαΐδης κατάφερε για δυο περίπου ώρες να κάνει ηθοποιό τον Πασχάλη Τσαρούχα.
Hobbit 1 και 2 τα extended…στο πρωτο οι περισσοτερες καινουριες σκηνες ηταν πολυ μετριες,Μια δυο σκηνες μεταξυ Gandalf και Galandriel και Saruman αξιζαν μονο,οι υπολοιπες μουφα
Στο 2ο ωστοσο οι εξτρα σκηνες μετρησαν αρκετα,ειδικα καποιες καινουριες στο Dol Guldur απορω πως τις ειχε κοψει εξαρχης ο Ο Jackson…
φυσικα ολα αυτα ενοψει του 3ου σε ενα μηνα και κατι
A Most Wanted Man
http://www.imdb.com/title/tt1972571/
Κατασκοπευτικό θρίλερ που εξελίσσεται στην Γερμανία με Τσετσένο μετανάστη που θα βρεθεί ξαφνικά στην χώρα, ύποπτο για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση. Γύρω του θα απλωθούν οι μυστικές υπηρεσίες τόσο των Γερμανών όσο και τον ΗΠΑ η καθεμία για δικούς του σκοπούς.
Με αργούς ρυθμούς και την πλοκή να ξεδιπλώνεται αργά με ελάχιστες στιγμές έντασης και καθόλου δράση (στην ταινία δεν πέφτει ούτε μισός πυροβολισμός, δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει σε ταινία του είδους) θυμίζει αρκετά το Tinker Taylor Soldier Spy (για μένα ίσως λίγο καλύτερο αλλά όπως έχω καταλάβει μάλλον είμαι η μειοψηφία σε αυτό).
Περισσότερο ένα παιχνίδι εξουσίας μεταξύ των μυστικών υπηρεσιών παρά ένα πιάστε τον τρομοκράτη, κρατάει εύκολα το ενδιαφέρον μέχρι τέλους και καταφέρνει να δώσει τρομερή ένταση σε σκηνές που δεν δείχνουν τίποτα. Τρομερή ερμηνεία από Hoffman σε μια από τις τελευταίες του ταινίες.
[B]The Conjuring[/B]
Ή όταν μία ταινία εξορκισμού πιάνει τον απόλυτο πάτο.
Δεν ξέρω με τι να πρωτογελάσω, με τους αμερικανοχριστιανούληδες “μεταφυσικούς ερευνητές”, το λαβ στόρι τους (αχ ναι ο θεός μας έδωσε τον ένα στον άλλο για να είμαστε μαζί μέχρι το τέλος), μια απο τις χειρότερες ατμόσφαιρες στην ιστορία του είδους ή τις φρικτές ερμηνείες;
Που να δεις και το Αναμπελ…
Έβγαλε ψύχρα, βρέχει από χθες, μουντή διάθεση, λέω ας δω το Sweet November που δείχνει στο σταρ, θυμάμαι μου είχε αρέσει όταν το είδα το 2002-03, κάπου εκεί, φοιτητής.
Είπα να κάνω υπομονή για την Σαρλίζ αλλά εντάξει, αυτός ο Κιάνου Ρηβς δεν αντέχεται με τίποτα ρε.
…εντάξει ο Κιάνου Ρηβς είναι τόσο χάλια σαν ηθοποιός που γίνεται συμπαθυτικός…μην πω φαντασμαγορικός
…δες Constantine, The Matrix, Dracula, αλλά κυρίως αυτό το χαβαλεδιάρικο αριστούργημα
:):!:
Άντε τα 2 τελευταία, οκ. (όχι ότι έδωσε ρεσιτάλ ηθοποιΐας προφανώς, απλά ήταν τεράστιες οι ταινίες και παρέσυραν και τον μπούφο)
Μα το Constantine;!!; Αλήθεια τώρα;
Σαν να σου λέει κάποιος για το πόσο ατάλαντος είναι ο Μπεν Άφλεκ και να του απαντάς “δες το Daredevil” ξέρω γω.
Οντόπικ, ο μοναδικός χειρότερος ηθοποιός που έχω δει σε ρομκομ είναι ο Channing Tatum σε μια παπαριά που ξεκίνησα να βλέπω λόγω Rachel McAdams και το έκοψα στο 20λεπτο.
[SIZE=1](τι σκατά ταινίες κάθομαι και βλέπω ρε)
[/SIZE]