Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

…μια και αναφέρθηκε μια επαναληψούλα στο Dracula την έκανα
…λοιπόν έχω ακούσει ότι ο Anthony Hopkins έκει παίζει τρεις ρόλους…ο ένας είναι ένας παπάς στην αρχή του έργου, τον Abraham Van Helsing φυσικά, και ο τρίτος:?:

:):!:

Όμορφη ταινία που κάνει αναδρομή στη ζωή ενός παιδιού, που από παιδί γίνεται έφηβος και κατόπιν ενήλικος, του Μέισον…Αν και κάποια στιγμή με κούρασε λίγο, λόγω της μεγάλης της διάρκειας, σε γενικές γραμμές μου άρεσε αρκετά γιατί προσπάθησε να “αγγίξει” την πραγματική ζωή.

double post.

Πολύ καλή. Έχετε κάνει ήδη την περιγραφή, οπότε δεν περιγράφω άλλο… ;p Άλλωστε και να ήθελα, δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω. Αν και δεν είμαι φαν του είδους, αυτή διέφερε. Μόνο στην τελευταία σκηνή τα χρειάστηκα λίγο, αλλά κατά τα άλλα ήταν εντάξει.

Καλή;;; Πείτε γνώμη.

Αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο, με μεγάλη μου χαρά να σας ακούσω!Αρκεί να μην είναι κανας Μπέργκμαν γιατί δεν υπάρχουν τέτοιες ταινίες στα sites που μπαίνω!

Αρκετα καλη ταινια…οπως κ ολες σχεδον στις οποιες επαιξε εκεινη τη περιοδο ο Μπερναλ ο οποιος εδω αν θυμαμαι καλα ερμηνευει τον Τσε σε νεαρη ηλικια

Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ! Ναι, έτσι ακριβώς είναι!

Εκπληκτική ταινία: ιδιαίτερα η τελευταία σκηνή

Την βάζω να παίξει! Σας ευχαριστώ πολύ! :slight_smile:

…αναμένουμε εντυπώσεις:):!:

Αν δεν την έχεις/έχετε δει, κάντε το τώρα! Είναι μία γλυκόπικρη ταινία γεμάτη εικόνες. Δυο νέοι (ο ένας εξ αυτών ο νεαρός-τότε-Τσε) ξεκινάνε το ταξίδι τους στη Λατινική Αμερική σαν “κατακτητές” του κόσμου, καθόλη τη διάρκειά του όμως γνωρίζουν την σκληρή πραγματικότητα των ανθρώπων. Στα συν της ταινίας, η πολύ καλή ηθοποιϊα και το όμορφο σάουντρακ. Και για του λόγου το αληθές: https://www.youtube.com/watch?v=bvIqRLboDqY, το αγαπημένο μου!

Γνώμες για το Arizona Dream?

Καλούτσικο, όμως αν δεν έχεις δει κάτι άλλο από Κουστουρίτσα δεν αρχίζεις από εκεί.

Όχι, δεν έχω ξαναδεί ταινία του, αλλά στο σάιτ που μπαίνω δεν έχω βρει κάτι άλλο που να μου κινεί την περιέργεια. Θέλω κάτι ανάλαφρο, όχι πολύ, ίσα-ίσα να μην πλήττουμε. :slight_smile:

Χμ, ανάλαφρο και Κουστουρίτσα δεν ταιριάζουν, μάλλον ψάξε κάτι άλλο. :slight_smile:

Δεν έχω ιδέα ρε γαμώτο. Ευχαριστώ πολύ όπως και να 'χει! :slight_smile:

Γενικώς δε μ’ αρέσει καθόλου ο Κουστουρίτσα, λόγω της εντελώς διαφορετικής μου προτίμησης σε σκηνοθεσία. Πάντα έχει το βαλκανικό με τον θόρυβο, την πολυλογία, τη μουσική, τη (βαλκανική) ζαβομάρα και τσακώνομαι με διάφορους συναδέλφους.
Αν θες κάτι σε ανάλαφρο από τον κύριο, ο Καιρός Των Τσιγγάνων μπορεί να σε τσακίσει από τη μέση και μετά, αλλά θα το κάνει με τρέλα και ταμπεραμέντο. Ναι, δεν είναι ακριβώς ανάλαφρος, αλλά έχει ζωντάνια. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΙ ΠΟΤΕ (aka σπάνια θα υπάρξει σιωπή σε κάδρο του).

Δες το Μαύρος γάτος -άσπρη γάτα

To Arizona Dream είναι εξαιρετική ταινία πρώτον ακριβώς επειδή είναι ταυτόχρονα ανάλαφρο αλλά και ουσιαστικό σε αυτά που θέλει να πει και δεύτερον επειδή το να πετύχει ένας σκηνοθέτης να γυρίσει μια ταινία βαλκανικής νοοτροπίας στην Αριζόνα των ΗΠΑ με ηθοποιούς σήματα-κατατεθέντα του αμερικάνικου σινεμά (Λιούις, Νταναγουέη, Ντεπ) είναι ένα μικρό κινηματογραφικό θαύμα.

^^ Ακριβώς, δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Την είδα για να δω «τί παίζει» και μου άρεσε πάρα πάρα πολύ εν τέλει. Ιδιαίτερη ταινία, με πολύ καλούς ηθοποιούς, εννοείται, και ουσιώδεις διαλόγους - συχνά και μονολόγους. Ανάλαφρη όσο πρέπει και συγκινητική προς το τέλος. Δε μετάνιωσα που την είδα και θα παρακολουθήσω και τις άλλες ταινίες του που μου προτείνατε.

Σου άρεσε ε; Σούπερ. Καλύτερα τότε που δεν με άκουσες και το είδες. Προσωπικά το θεωρώ ανάλαφρο σε σύγκριση με τις υπόλοιπες ταινίες του Κουστουρίτσα, όχι γενικότερα. Anyway, του ίδιου τότε όλες τις παραπάνω που αναφέρθηκαν συν το Underground (το ζενίθ του για 'μένα). Απλά να έχεις στο μυαλό σου ότι τα υπόλοιπα είναι… Βαλκάνια Βαλκάνια και όχι Βαλκάνια στην Αριζόνα που είπε και ο Chris.