Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Aπο τις οσκαρικες ωραιο το Whiplash…
Birdman περιμενα περισσοτερα.

El Cuerpo.
Πολυ καλη.

2 εξαιρετικά θρίλερ δεκαετίας του '60 και όχι από Hollywood.

[B]Les yeux sans visage[/B]

http://www.imdb.com/title/tt0053459/

Πρωτοποριακή ιδέα για την εποχή. Επιστήμονας με την βοήθεια της συνεργού του, απαγάγει νεαρές γυναίκες με σκοπό να αφαιρέσει το πρόσωπο τους για να θεραπεύσει την κόρη του. Όχι δεν είναι το γαλλικό face-off :stuck_out_tongue:

Αν εξαιρέσεις την αδύναμη αστυνομική πλοκή η ταινία προσφέρει αρκετές ανατριχίλες ειδικά με την τελευταία σκηνή.

[B]Onibaba[/B]

http://www.imdb.com/title/tt0058430/?ref_=rvi_tt

Εδώ δεν έχουμε κλασικό θρίλερ. Περισσότερο μια παραβολή ηθών, χωρίς διδακτισμό βέβαια όπως μόνο οι Ιάπωνες ξέρουν να δίνουν. Σε ένα χωρίο της Ιαπωνίας εν μέσο εμφυλίου πολέμου, η επιμονή μιας γυναίκας να κρατήσει την χήρα νύφη της μακριά από τον νέο εραστή της δημιουργώντας της ενοχές και γεμίζοντας το κεφάλι της με δαίμονες και κόλαση, θα ορίσει την μοίρα της.

κλασικο film noir, απ’τα καλυτερα που εχω δει

Tαινιάρα!

Το πρώτο το έχω δει και θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα. Το [B]“Onibaba”[/B] είναι ήδη στα υπ’όψιν.

…ο Ethan Xawke είναι από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς…δύσκολα βρίσκω ταινία που να μην είναι απλά υπέροχος…θα τσεκάρω και αυτήν που δεν την έχω δει ακόμα:):!:

βασικά εδώ την παράσταση κλέβει η κοπέλα που παίζει, newcomer. Δες τη και θα καταλάβεις!

Δέσ το επιτέλους. 4 μήνες έχω που στο είπα(τσέκαρα fb :P). Μετά ποστάρεις καμμενιές που δε σαρέσουν!!

…μάλλον ο καλύτερος Nicolas Cage και η καλύτερη Elisabeth Shue πού’χουμε δει

Leaving Las Vegas

:):!:

Χαχαχαχα! Δηλώνω περήφανα ότι έχω δει 2-3 συμπαθητικά τουλάχιστον τον τελευταίο καιρό! :stuck_out_tongue:

…να ένα συμπαθητικό
Nightmares & Dreamscapes - Stephen King
…οκτώ ιστορίες…σχεδόν όλε με κέρδισαν…τις είχα ξαναδείκάμποσα χρόνια πριν

[B]The Interview [/B] με τους αγαπημένους Seth Rogen και James Franco…αρκετά καλό

[SIZE=3][B][U]36 Quai des Orfevres[/U][/B][/SIZE]

Ταινιαρα.
Το γαλλικο Heat [SIZE=1](χωρις να το φτανει προφανως)[/SIZE]

Οι κυνηγοί της χαμένης κιβωτού

^^

Η πρωτη ταινια που ειδα στον κινηματογραφο. Στο Μετρο στου Γκυζη (τοτε λεγοταν Ιριδα). 6-7 χρονων -ουτε καν που προλαβαινα τους διαλογους στους υποτιτλους-…για καμια εβδομαδα βεβαια εβλεπα στον υπνο μου…

χαχα

…οι τρεις ταινίες Indiana Jones είναι απλά υπέροχες δραπετεύσεις από την πραγματικότητα…εγώ δηλώνω ένοχος και μου αρέσει και η τέταρτη…χωρίς να συγκρίνεται με τις τρεις πρώτες:):!:

Lucas…εγγυηση.