Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

[SPOILER]Από τις λίγες σκηνές που άξιζαν εκείνη που ο “serial killer” κάνει την εμφανισή του υπό τους ήχους του Final Countdown καθώς και η στιχομυθία που ακολουθεί[/SPOILER]

Oσοι γουσταρετε και ταινιες που δεν ειναι made in USA δειτε,μαθετε και προτεινετε και σε αλλους αυτην την ταινια…

Οταν λεμε ταινιαρα,μιλαμε για ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΙΝΙΑΡΑ!!!

Α ρε Πολωνια…Για αλλη μια φορα εγραψες…

Υ.Γ.Razoreater,ορμα με κλειστα ματια…

jiopas δίνεις το imdb link; δεν την βρίσκω.

την βρήκα…http://www.imdb.com/title/tt1485698/?ref_=fn_tt_tt_1

Τι ταινιάρα ήταν το [B]Whiplash[/B] ρε μαλάκες :!:

…μέσα στο σκ θα την δω δεν πάει άλλο:):!:

Σε μουσικο forum ειμαστε,αρα μουσικη κ σινεμα αν συνδυαζονται ειναι ακομα καλυτερα…

Λοιπον απιστευτο διαμαντι,βουτηγμενο στη μαυριλα και τη σαπιλα με εξαιρετικη ερμηνεια απο τον πρωταγωνιστη,αρρωστη σκηνοθεσια και διαβολικα διαβολεμενη μουσικη…

Ψαξτε το!!!

…κέρδισε την προσοχή μου…θα το ψάξω:):!:

Νeo-noir διαμανταρα απο τη Βουλαρια με πολυ ωραια πλοκη και αγαπημενα θεματα οπως φυλακες,ληστειες,πουτανες και φυσικα πολυ καλη αναπαρασταση τουκαταπιεστικου κομμουνιστικου καθεστωτος…

[B][U]Fifty shades of Grey[/U][/B]

Eχοντας διαβασει το απαραδεκτα κακογραμμενο βιβλιο,ειδα την ταινια μονο και μονο απο περιεργεια για να κανω συγκριση προσαρμογης βιλιου-ταινιας. Παλι καλα (περιεργως) δεν υπηρξε αποκλιση απο το βιβλιο…

ΜΑ ΤΙ ΤΑΙΝΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ!

ο Λου είναι ενα χαμένο κορμί που στη πρώτη κιολας σκηνη τον βλεπουμε να πουλαει κομμενα συρματα που είχε κλεψει για να βγαλει χρηματα. Οταν ξαφνικα “πεφτει” πανω σ ενα ατυχημα και βρισκει την ιδανικη δουλειά. Με μια καμερα στο χέρι και εναν πομπο της αστυνομιας στο αμάξι, τραβάει καθε είδους αιματηρο συμβάν και το πουλαει στην τηλεόραση.

Υπεροχο νυχτερινό Λος Αντζελες,χαστουκι στα μουτρα του αμερικανικου ονειρου, μα πάνω απο ολα μεγαλειωσης ερμηνεια απο τον Τζιλενγχαλ στον πιο άρρωστο ρόλο των τελευταιων χρόνων ( μονο ο μακαριτης ο Λέτζερ μου ήρθε στο μυαλό, αλλα και παλι εκει μιλάμε για χαρακτήρα που βασίζεται σε κόμικ). Το γεγονος οτι δεν ηταν καν υποψηφιος στα οσκαρ ειναι μια ακομα αποδειξη της γελειοτητας του θεσμου τα τελευταια χρονια.

Όντως πάρα πολύ δυνατή ερμηνεία από τον Τζιλενχαλ. Ποια όσκαρ…Εδώ θεωρείται καλός ηθοποιός ο Μακόναχι :stuck_out_tongue:

Εγώ είδα χτες το Inherent Vice. Ο Άντερσον είναι τοπ σκηνοθέτης , οπότε κλασσικά έφτιαξε μια ταινία που αξίζει να την δεις. Ατμόσφαιρα 70ς όπου όλα είναι λίγο θολά και μπλέκουν μεταξύ τους. Σε σημεία σου έρχεται στο μυαλό ο Γκίλιαμ (fear n loathing) . Κακή επιλογή η Ρης Γουεδερσπουν για το ρόλο της .Όλοι οι υπόλοιποι μου ταίριαζαν στην εικόνα. Φουλ χρώμα.

Συνολικά καλή ταινία, αλλα στη σύγκριση με το The Master ή το There will be blood χάνει.

Ωραίο το αποπάνω βασισμένο σε πραγματική ιστορία, και το Nightcrawler πραγματικά εξαιρετική ταινία.

Νομιζω οτι εισαι υπερβολικος. Στο true detective ηταν ισοπεδοτικος. Αφου στο πρώτο επεισόδιο νομιζα οτι είχα κατέβασει λάθος σειρα.

στο true detective ηταν ΑΡΡΩΣΤΙΑ. δεν εχω ξαναδει τετοια ερμηνεια σε σειρα

…μην ξεχνάμε και κάποιες πολύ καλές ταινίες που ο Matthew McConaughey ήταν απόλαυστικός…δυο πιο αγαπημένες είναι

Contact

Frailty
…με τον ηλίθιο Ελληνικό τίτλο ‘‘Το Σπίτι Του Τρόμου’’

…εντάξει τώρα που το σκέφτομαι και στο ‘‘Η Ετυμηγορία’’ 'ηταν πολύ καλός

A Time to Kill

:):!:

Αν υπάρχουν θεοί, θα μου δώσουν ταινία με πρωταγωνιστές Κήρα Νάιτλι και Μάθιου Μακόναχι σε ταινία εποχής :stuck_out_tongue:

Ειδα το Ισλανδικο Metalhead.
Πολυ καλο δραμα. Μια εφηβη, και η οικογενεια της, προσπαθει να συμφιλιωθει με τον θανατο του αδερφου της. Δεκανικι της σε αυτην την προσπαθεια το heavy metal. Σε κραταει μεχρι το τελος το οποιο με εκανε να συγκινηθω και να χαμογελασω.

Inherent Vice και εγώ. Φόρο τιμής στην αγαπημένη του περίοδο των '70s. Μάλλον είδε το American Hustle… το μίσησε και αποφάσισε να κάνει τη δική του ταινία για την δεκαετία (το boogie nights ήταν στο τέλος των 70s αρχές 80s). Που είναι φυσικά πολύ καλύτερη αν και μάλλον θα μείνει ως η πιο αδύναμη της δικής του φιλμογραφίας. Η αστυνομική πλοκή δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία, ο Anderson μένει περισσότερο στους χαρακτήρες και τις καταστάσεις που διαμόρφωσαν εκείνη την περίοδο την Αμερική. Άψογος ο Phoenix σε μια από τις καλύτερες του ερμηνείες. Διαφωνώ για Witherspoon μου φάνηκε εξαιρετική στον ρόλο της, σε φάση που ήθελα να έχει μεγαλύτερη εμφάνιση.