Είδα το Funny Games U.S. μεταφορά από Αυστριακή ταινία,νομίζω.
Καλό…ψάχνω το προτότυπο, αν ξέρει κανείς κάτι…
Τώρα θα δω το Ορφανοτροφείο του Γκιγιέμε Ντελ Τόρο. Το είχα δει πέρσι στο σινεμά και το είχα βρει αριστούργημα.
Είδα το Funny Games U.S. μεταφορά από Αυστριακή ταινία,νομίζω.
Καλό…ψάχνω το προτότυπο, αν ξέρει κανείς κάτι…
Τώρα θα δω το Ορφανοτροφείο του Γκιγιέμε Ντελ Τόρο. Το είχα δει πέρσι στο σινεμά και το είχα βρει αριστούργημα.
Eίδα τους ¶θλιους. Το καλό όμως. Με Ζεράρ Ντεπαρντιέ και Τζον ΜάλκοβιτςΚαι Asia Argento:!:
Transsiberian, αρκετά καλό θριλερ-άκι. Στο αυστηρό ΙΜΔΒ έχει πάρει 7, και κάτι, αν θυμάμαι καλα…
Είδα το Finding Nemo
Πολύ καλή και χαριτωμένη ταινία:D Άνετα θα την ξανάβλεπα.
Η Θηλιά του Χίτσκοκ. Πολύ καλό! Σ’ ένταση όλη την ώρα, θεατρική σκηνοθεσία, ρέστα γι’ ακόμη μια φορά!
έκατσα να δω για να μη φάω άπραγος τον ακύρηχτο πόλεμο πάλι κ είδα τα πρώτα 80 λεπτά… έσκασα στο φαγητό κοινώς και μπούχτησα και από ηλιθιότητα
Ray
Πολυ ομορφη ταινια, αψογη μουσικη(φυσικα) και προσωπικα με αρεσε περισσοτερο απο το Walk The Line(Johnny Cash).
Die Hard 2.
Μου φάνηκε κάλύτερο από το πρώτο…(όχι ότι δε μ’αρεσε κι αυτό…). Περιπέτεια με τα όλα της.
Έλα Μπρους, φάτους όλους
Ααααχ, παιδικές αναμνήσεις…
:!:σημερα προσπαθησα να δω την εκτη αισθηση στην τηλεοραση, μεχρι ενος σημειου γελαγα, κυριως στην ατακα του παιδιου: i can see dead people… αλλα ειδα μεχρι εκει που βγαινει ενα παιδι με ματωμενο κεφαλι, εκει αυτοματα αλλαξα καναλι…
το σημερινο μαθημα που πηρα: δεν βλεπω θριλερ ξανα…:!::-s
Έπρεπε να κάτσεις να το δεις όλο, δεν είναι τόσο τρομακτικό, και το τέλος λέει άγρια!
δεν μου λες το τελος να ειμαι προετοιμασμενη???
Όχι.
.
καλα θα κατσω να το δω καποια στιγμη…
Πράγματι. Στη πρώτη απόπειρα δε κατάφερα να το δω, στη δεύτερη ήταν καλύτερα.
Εγώ είχα αηδιάσει με το κοριτσάκι που ξερνούσε συνέχεια…
Αλλά στο τέλος είναι πολύ ωραία!
Die Hard 4
Ο Μπρους με αυτό το ύφος “μου-πείραξες-την-κόρη-ρε-θα-σε-λιανίσω” είναι θρησκεία.8):respect:
Η Σιωπή Των Αχαμνών τε-λει-ό-τη-τα
Ο Μπρους είναι πάντα θρησκεία.
Σε 2 σημεία είναι χαζό.
Η ιδέα του δολοφόνου που θέλει να φτιάξει ταγιέρ είναι -τουλάχιστον- αφελής.
Ηλίθιος ο τρόπος που τον σκοτώνει στο τέλος
Γενικά πάντως πολύ καλό, καλύτερο όμως το Se7en.