των αχαμνων λεει οχι των αμνων
ακριβώς
Δατς ε πόιντ.
Kill Bill Vol 1.
Άψογο!!!8O
Είχε 2-3 αηδιαστικές σκηνές (όχι με τις μάχες που κόβουν τα πάντα , γουστάρω εκεί:D) αλλά η ταινία τα σπάει.
Φοβερή η Ούμα.
Η πρώτη ταινία του Ταραντίνο που ενώ έχει τα χαρακτηριστικά του δημιουργού (εξάιρετο soundtrack, flashbacks , στοιχεία b-movies) δεν έχει το κύριο και σήμα κατατεθέν του : διάλογοι “ότι να ναι - εξωφρενικοί”.
Όπως δηλαδή με την Μαντόνα στο Reservoir Dogs , με τα “royal with cheese” στο Pulp Fiction () ή ακόμη και τους γκόμενους της καθεμιάς στο πιο πρόσφατο DeathProof.
Δηλαδή από πλευράς διαλόγων είναι τυπικό το σενάριο.
Έχει όμως άφθονη δράση.
Ελπίζω και το 2ο μέρος να προλάβω να το δω σήμερα.8)
Πωπω!Σε ζηλευω!Ειδες για πρωτη φορα το Kill Bill!
…το τελευταίο Ιντιάνα Τζόουνς…πάρα πολύ καλό, και αφήνει υποσχέσεις για συνέχεια.
εμένα πάλι σαν απειλές μου φανήκαν…:roll:
Kill Bill Vol 2.
Επίσης πολύ καλό αλλά για μένα το 1ο ήταν καλύτερο.
Ίσως γιατί το 2ο δεν έχει την δράση και το μένος του πρώτου, αλλά οκ.
Η σκηνή με τον γκουρού τα σπάει!
Θεοοοοοοοός…
εχω μπει σε σειρα και βλεπω “50 ταινιες που πρεπει να δεις πριν πεθανεις”…
Pulp Fiction λοιπον… ωραια ταινια, ακυρη, με καποια τροφη για σκεψη, αλλα και παλι ακυρη
Bέβαια, με αυτο που εμεινα, ηταν αυτο που ερχεται μεθαυριο με το ταχυδρομειο
scourge δες και την τριλογία του park αν δεν το χεις κάνει ήδη…
sympathy for mr. vengeance, oldboy, sympathy for lady vengeance
το 1ο απο αυτα δεν το χω δει, τι λεει?
fixed
καλό είναι, στα επίπεδα της λαίδης.
αγαπητέ ξερόλα :p. πολύ ουσιώδης η παρέμβασή σου. η ταινία κυκλοφορεί και ως lady vengeance, και ως my lady vengeance και ως sympathy for lady vengeance.
Θα σε κάνω ρεπορτ, με προσβάλλεις
BUBBA HO-TEP
Εδω και καιρο με εψηνε ενας κολλητος μου να την δω,τελικα την ειδα χθες…ακουστε υποθεση:ο Ελβις, ναι ο κανονικος ελβις, ειναι ζωντανος και ζει σε ενα γειροκομιο στο τεξας γερος πια…Συμφωνα με το σεναριο, ο κανονικος ελβις, εχοντας μπουχτισει με την ζωη του αλλαξε θεση με εναν κλωνο του, και ετσι αυτος που πεθανε ειναι ο κλωνος και οχι ο κανονικος…Εκει στο γηροκομειο λοιπον, γνωριζει εναν αλλον παππου, αφροαμερικανο, ο οποιος νομιζει οτι ειναι ο JFK…Οι δυο τους συμμαχουν για να εξολοθρευσουν μια μουμια 3000ετων η οποια ρουφαει τις ψυχες των ηλικιωμενων ενοικων του γηροκομειου απο…τον κ…λο τους!!!
Παιδια, επαθα πλακα…ειναι δυσκολη ταινια, δεν προκειτε να αρεσει σε ολους, αλλα εμενα με ενθουσιασε…καταρχας, μην περιμενε σπλατερ η τιποτα τετοιο. αντιθετα, προκειτε για μια ταινια γεματη συναισθημα, δραματικη, συγκινητικη, με χιουμορ το οποιο αδικειτε απο τους αθλιους ελληνικους υποτιτλους και ερμηνειες οσκαρικες…Ναι, ναι…Στον ρολο του ελβις ο ΘΕΟΣ bruce campbell,γνωστος απο τα evil dead,ειναι με μια λεξη ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ.τρομερη ερμηνεια, ετη φωτος καλυτερη απο κατι σαχλαμαρες που παιρνουν συνηθως τα βραβεια!!!Στον ρολο του αλλου παππου ο ossie davis, πολυ γνωστη μουρη και αυτος, ειναι επισης τρομερος!!!Η ταινια ειναι του 2005…Δειτε το!!!
Cloverfield. Μπορω να πω οτι για τα περιπου 70 λεπτα ημουν κολλημενος στην οθονη για να μην χασω ουτε δευτερολεπτο. Πολυ πρωτοτυπη ταινια. Και οντως απο οτι εχω διαβασει ή θα την λατρεψεις ή θα την μισησεις.
Κι εγώ έτσι το ξέρω :-s
Και μου άρεσε περισσότερο από το Oldboy.
Χτες είδα μια γαλλική ταινια called Hellphone! Λιγακι crazy ταινια…
:lightsabre::lightsabre::youwish:ιεροσυλια…