Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Ξαναειδα το CONAN,του '82…τελικα ειναι η πιο επικη ταινια εβερ…κ το soundtrack του δικου μας Basil Poledouris,ειναι αριστουργημα…

Mε το Σβαρτζενέγκερο?

oui,αυτον…ανοιγει το στομα του απειροελαχιστα,κ οτι τουλαχιστον λεει,ειναι ατακες πρωτης γραμμης-δεν κανω πλακα-…οποιος δεν το εχει δει,ή το σνομπαρει-οπως εκανα κ γω καποτε-,ας του δωσει μια ευκαιρια,και θα μεινει μ@λ@κας…ο σεναριογραφος-σκηνοθετης ειναι ο ιδιος σεναριογραφος του αποκαλυψη τωρα,ενω μαζι του στο σεναριο ο ολιβερ στοουν…κυριολεκτω,ΠΗΓΑΙΝΕΙ Γ@ΜΙΩΝΤΑΣ σχεδον οτιδηποτε επικο εχω δει ως τωρα…

Συμφωνώ και επαυξάνω…Ταινιάρα!:smiley:

Ειδα το Donnie Darko.
Απο τις πιο παρανοϊκες,αλλοκοτες και σκοτεινες ταινιες που εχω δει.

Καταπληκτικο.

Συμφωνώ απόλυτα…

ναι όντως, είναι ταινιάρα.

Εγώ είδα το ‘‘Zeitgeist’’ (το πρώτο). Βασικά ντοκιμαντέρ είναι. Γενικώς πολύ αξιόλογη προσπάθεια, πιστεύω ότι όποιοε το δει, σίγουρα θα αρχίσει να σκέφτεται κάποια πράγματα αλλιώς. Ιδίως το δεύτερο μέρος που αναφέρεται στην 11/9 είναι σχεδόν σοκαριστικό. Βασικά είναι ψιλο- γνωστά όσα λέει, αλλά όταν τα βλέπεις όλα μαζεμένα παθαίνεις πλάκα. Κάποιοι πιστεύουν ότι η ταινία ‘‘λιακοπουλίζει’’ επίκίνδυνα με όλη αυτή τη συνομωσιολογία που έχει, αλλά εγώ προσωπικά το απόλαυσα.

Βλέπω το Get Thrashed…μαμάτο. Θα δω και τα έξτρας και θα επανέλθω…

August Rush. Ωραία υπόθεση αλλά όλα τ’ άλλα δεν με τρέλαναν. Το βρήκα κάπως μελό.
Ένα ορφανό παιδί που είναι μεγάλο ταλέντο στη μουσική ψάχνει τους γονείς του που πιστεύει ότι αν παίξει μουσική θα τον ακούσουν, το σκάει από το ορφανοτροφείο του. Παράλληλα βλέποντας την ιστορία των γονιών μαθαίνουμε ότι η ο πατέρας της μάνας του της είχε πει ότι το παιδί πέθανε στην γέννα γιατί δεν γούσταρε αυτόν που έκανε το παιδί (εκείνη έπαιζε τσέλο και ήταν από καλή οικογένεια μπλα μπλα κι εκείνος ήταν ροκας) αλλά το είχε δώσει υπό την άγνοια της σε ορφανοτροφείο.

Δεκαημερο του Παζολινι…Χοχοχοχ γαματο ηταν.Ερασιτεχνες οπως φανηκε ηθοποιοι και ιστοριες διαφθορας και βλασφημιας σε σχεση με τη θρησεια και λιγο με τον ερωτα8)…Πολυ καλο το ευχαριστηθηκα.

^^ Ουάου, αυτό παραλίγο να νοικιάσω σήμερα!

Να το κανεις…ειδικα ο πρωτος χαρακτηρας και ο ζωγραφος τον οποιος υποδυεται ο ιδιος τα σπανε.Βεβαβαι δεν ξερω τι σχεση εχεις με τον ιταλικο κινηματογραφο(εννοω δεν ξερω αν θα σου αρεσει το στυλ).

Εχεις δει το SALO?εγω αυτο ειχα δει κ ειχα φριξει,παρολο που μου αρεσει ο ιταλικος κινηματογραφος κ απο τοτε εχω στη μπουκα τον παζολινι…το σκεφτομαι να του δωσω καποια στιγμη μια δευτερη ευκαιρια ομως…

Καλά το Salo είναι τελείως ακραίο.

Το ‘‘Salo’’ είναι αριστούργημα, από τις καλύτερες ταινίες που έχουν γυριστεί. Σοκαριστικό και ακραίο, αλλά έχει πολλά να σου δώσει. Παίζει να είναι η ταινία με το πιο πολύ γυμνό αλλά ούτε μία στιγμή δε σου ανεβαίνει η λίμπιντο.

Το Salo ειναι επικο!

Ειδα χτες το Hancock.Ε ενταξει.Καλο στην αρχη με μουφα τελος.

Ferris Bueller’s Day Off.Μεγαλη μορφη ο μαγκιτης.

To Τhe Birds του Χιτσκοκ.

Για την εποχη του γαματη. Ενα τελος θα μπορουσε να το δωσει θαρρω ομως…

μια τελειωμένη ταινία - α λα splatter - που κατέβασα. Dance Of The Dead, και είναι κάτι ζόμπι που πάνε στον χορό του λυκείου - λέει - και αφήνουν ζωντανούς μόνο τους losers - αυτούς δλδ που δεν έχουν ραντεβού κλπ κλπ και τρώνε όλους τους άλλους (cheerleaders, όμορφους γκόμενους κλπ). Καλό σαν ιδέα, είχε τα φόντα να είναι πολύ πιο κατεστραμμένη ταίνία αλλά ήταν τελείως βαρετή.
Τελικά το έβγαλα κάπου στην μέση και έβαλα το Wanted.