Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

εμένα μ άρεσε πολύ αλλά υπερεκτιμημένο με δεδομένο τις ταινίες που έχει βγάλει ο κύριος…

• Rope: τα λόγια περιττά…απλα δεν υπήρχε:!:

wall-e…ταινιαρα…απλα αριστουργημα…δυσκολα μου αρεσει κατι τοσο πολυ απο αμερικανικο καρτουν,αλλα αυτο πραγματικα με εστειλε…τρομερη σκηνοθεσια,πολυ καλο σεναριο κ μηνυματα,πολυ risky ταινια για animation της Pixar-disney(post-apocalyptic σκηνικο) και βεβαια αυθεντικα συγκινητικη και ευαισθητη…οποιος δεν το εχει δει,ας το κανει,και δεν θα μετανιωσει…α,και ν πω βεβαια,πως ειναι η πρωτη ταινια της pixar,που πραγματικα πιστευω πως απευθυνεται σε μια μεγαλυτερη ηλικια,καθως μου φαινεται απιθανο να την δει ενα 10χρονο και να μην βαρεθει ή να νιωσει λιγο,γενικοτερα…μπραβο στην πιξαρ,οπως και να εχει…εκανε επιτελους ενα (μεγαλο)βημα μπροστα…

Καλα βλεπω το Kingdom του θεουλη Trier(βασικα στο σεναριο δεν συμμετειχε)…Δεν υπαρχει αυτο το πραγμα…εχω πορωθει παρα πολυ ασχημα…Αυτα ειναι σειρες ρεεεεε…Λοστ και αηδιες…

Η αλήθεια είναι ότι κάπου σκαλώνω με Παζολίνι γιατί ξέρω τι παίζει από αυτά που μου έχουν πει και δεν ξέρω πότε πρέπει να εμβαθύνω :stuck_out_tongue: Έχω δει το Ακατόνε που είναι έπος. Έχω ψευτοαποφασίσει όμως ότι πρώτα θέλω να δω το κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο και μετά οτιδήποτε άλλο. Από κει και πέρα ξέρεις, Μαστρογιάνι, Τορνατόρε και άλλα τέτοια όμορφα.
Όσο για τον Χίτσκοκ που είπαν οι Βρετανοί φίλοι μας, συμφωνώ. Ωραία Τα πουλιά αλλά έχει και καλύτερα. Και μάλιστα το Rope που είπατε το οποίο είδα πολύ πρόσφατα κι έμεινα μαλάκας πραγματικά. Και ας μην ξεχνάμε το Ψυχώ… 48 χρόνια μετά και ακόμα φοβάσαι να κλείσεις τα φώτα.

Πριν από λίγο είδα το WALL-E…
η ταινία είναι απίστευτη, πάρα πολύ καλή, δεν το περίμενα…
το μήνυμα που περνάει το κάνει με τον πιο ωραίο τρόπο που θα μπορούσε…
ξυπνάει τη συνείδηση του ανθρώπου για τα περιβαντολογικά προβλήματα και παρουσιάζειο σκηνοθέτης μια άποψη πως θα είναι ο κόσμος αν συνεχιστούν…πραγματικά με συγκίνησε πάρα πολύ η ταινία…κρίμα όποιος δεν τη δει…

Now playing: C+C Music Factory - Gonna Make You Sweat (1991)
via FoxyTunes

Xoxoxox σωστη σε βρισκω!Και γω τωρα ετοιμαζομαι για βουτια στον ιταλικο…Απλα ξεκιναω με οτι υπαρχει σπιτι απο εφημεριδες κλπ γιατι στο pc δεν την παλευω να δω αλλη ταινια…

bertolucci και fellini να δειτε

Ειδα το the happening του shyamalan…πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι εχει παθει αυτο το παιδι…καθε ταινια και χειροτερος…μετριοτατο ηταν, για μενα χειροτερο απο το lady in the water(το οποιο θεωρω πολυ παρεξηγημενο,οχι οτι ειναι καμια ταινιαρα ετσι?)…Οι ερμηνειες κακιστες, ειδικα ο γουολμπεργκ και η ομορφη που παιζει την γυναικα του, ο ενας χειροτερος απο τον αλλον!!!το σεναριο ηταν το πιο αδυναμο σημειο της ταινιας,ανοητο εντελως !!!τουλαχιστον, η σχετικα υποβλητικη ατμοσφαιρα για την οποια φημιζεται ο shyamalan ειναι εκει εστω και σποραδικα, και αυτη ειναι που σωζει την ταινια καπως…Και οσο σκεφτεται κανεις οτι αυτος ο ανθρωπος σου εχει δωσει την εκτη αισθηση, τον αφθαρτο και τον οιωνο…!!!περασμενα μεγαλεια!!!

Σου άρεσε ο Οιωνός? Πρέπει να ναι από τις μεγαλύτερες μπαζόλες που έχω δει ποτέ μου, μόνο μανταλάκια δεν έβαλα στα μάτια για να μη με πάρει ο ύπνος. Ειδικά εκεί που τυλίγαν το κεφάλι τους με τα αλουμινόχαρτα κόντεψα να πάθω διάτρηση στομάχου απτα γέλια. Μάλλον η χειρότερη ταινία του με διαφορά.

Εγώ την έκτη αίστθηση κα το the village θεωρώ κορυφαία του…απο όλα τα άλλα κάποια είχαν ενδιαφέροντα στοιχεία κάποια όχι αλλά η μεγαλύτερη του μπαζόλα ναι είναι το happening…πάντως και τον οιωνό τον θεωρώ άνετα το 2ο χειρότερο του…

παιδια ο οιωνος ειναι για μενα απο τισ πιο υποβλητικες ταινιες με εξωγηινους που εγιναν ποτε…και αυτο που την απογειωνει ειναι η σκηνοθεσια, ο τροπος με τον οποιο ο shyamalan τους παρουσιαζει, ως αορατη απειλη, αγνωστος κινδυνος…και βεβαια υπαρχει και ο μελ γκιμπσον,ο οποιος ειναι κορυφη…και σε πολυ κοσμο που εχω μιλησει εχει αρεσει, δεν λεω πως ειναι αναλογο της εκτης αισθησης, αλλα πολυ καλη ταινια για μενα σιγουρα!!!Παντως, κατι πρεπει να γινει να ξαναφορμαριστει ο ανθρωπος, ταλεντο εχει μπολικο, δικο του προσωπικο στυλ εχει,νομιζω πως πρεπει καποιος να του ξαναμαθει να γραφει σεναρια, γιατι εκει ειναι που χωλαινουν οι τελευταιες ταινιες του!!!

Για πες τίποτα ενδιαφέρον από bertolucci πέρα από το τελευταίο τανγκό στο παρίσι. :-k
Από Φελίνι έχω δει τον δρόμο και ήταν πολύ καλή ταινία! Kiratzo κοίτα στις ταινίες από εφημερίδες που έχεις, γιατί το είχαν βάλει αυτό :wink:

να ξαναδεις το τελευταιο ταγκο στο παρισι βασικα (1 δεν ειναι ποτε αρκετη) και δες και το Il Conformista και τον τελευταιο αυτοκρατορα. Απο fellini δες Amarcord, Eight and a Half, Dolce Vita

αν και δεν τον πολυγουσταρω τον μπερτολουτσι,The sheltering Sky-τσαι στη σαχαρα,παρα πολυ καλη ταινια…

Ωραία :smiley:
Ευχαριστώ πολύ παιδιά, θα τις ψάξω τις ταινίες :slight_smile:

Nαι το la strada το εχω απο εφημεριδα(2 φορες#-o) και το ειχα δει παλιοτερα…Τωρα πηρα το 8 1/2 και επισης εχω το τελευταιο τανγκο στο παρισι.Να δουμε τι θα πρωτοδουμε…

Death Race.
Ωραιο ηταν.Δεν το περιμενα…

Το έχεις βρει στο βιντεοκλάμπ;

Yeap…Και τα 2 μερη(1994,1997)…

Ειδα χθές το BEOWULF. Νταξ… συπαθητικό