Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Είδα το Άρωμα. Μια χαρά, δεν είχαν αλλάξει τίποτα απ’ το βιβλίο…

company of wolves-neil jordan…αριστουργημα…η ιστορια της κοκκινοσκουφιτσας βασικα,αλλα με ολες τις προεκτασεις,περι σεξουαλικοτητας,λυκων-εραστων κτλ…αισθητικα δε,βαζει κατω πολλες ταινιες του τιμ μπαρτον ολοτελα…απλα τελειο…μονο τις εικονες να χαζευεις,που ειναι σαν πινακας ολη η ταινια,ψαρωνεις…

λοιπον,ειδα το The Happening …αρκετα καλο,μαρεσαν τα 3/4 αυτου εκτος απτο τελος,που σε αφηνει καπως ανεντυπωσιαστο…αξιζει να το δειτε σιγουρα

death race…ωραιο b-movie,με αρκετα ψαρωτικες σκηνες κοντρας…μου θυμιζαν λιγο mad max κατι σκηνικα…καλα,απλα τι ανθρωπος πλεον ειναι αυτος ο statham???σκοτωνει,δερνει,τρεχει,κανει,δειχνει…ακουραστος…ποτε κοιματε???

Life of Brian… επιτέλους!

Συνήλθες από το σοκ?

Ναι, είμαι καλύτερα τώρα :stuck_out_tongue:

Sweeney Todd, μπορούσε να ταν και καλύτερο

μόλις είδα το Turistas…πολύ καλή ταινία μπορώ να πω,δείχνει το πρόβλημα που υπάρχει σε αυτές τις χώρες και για τα λεφτά μπορούν να γίνουν τα πάντα,αξίζει να τη δει κάποιος…

Now playing: Anathema - Closer
via FoxyTunes

Layer Cake - αρκετά καλή. Πλησιάζει το στύλ Snatch - Lock, Stock and Two Smoking Barrels.

Είδα το ‘‘Συμβαν’’ του Σιάμαλα και ήταν μια γερή γροθιά στο στομάχι. Καταπληκτική ταινία:!:

8 1/2 του Fellini και ναι δηλωνω οτι μετα απο αυτο θα προχωρησω ακαθεκτος και μετα απο κανα 2μηνο τριμηνο θα πρεπει να το ξαναδω!

…και στον αντιποδα,STAR TREK-WRATH OF KHAN-…σιγουρα η καλυτερη απο ολες τις ταινιες που εχουν βγει…

Γλυκιά Συμμορία του Νικολαίδη. Ταινία με περιθωριακούς, ατμόσφαιρα, ωμή γλώσσα και με γαμάτη μουσική.

ωραια ταινια αυτη

Δες και την Πρωινή Περίπολο του Νικολαίδη…φοβερή ταινία:!:

θένξ. θα την έχω υπόψην.

Ένα πράμα με το Χορν στην ΕΤ1. Πολύ μελόδραμα ρε φίλε.

the great escape. κλασσική ταινία :smiley: