Πολύ ωραίο. Ασχολείται με τα πρώτα χρόνια αν κάποιος θέλει να το δει, δεν είναι ανασκόπηση της καριέρας τους.
Mortal Kombat 2! Διασκεδαστικοτατο!
Έχουμε ξαναδεί το στόρυ;
Σαφέστατα.
Είναι καλογυρισμένο;
Βεβαίως.
Είναι η καλύτερη ερμηνεία της λατρείας;
Δες το κι εσύ για να συμφωνήσεις:
Με μια μικρή καταθλιψούλα να με έχει χτυπήσει κατακούτελα εδώ και αρκετό καιρό οι κινηματογραφικές προτιμήσεις έχουν πάει σχεδόν αποκλειστικά σε mainstream πραγματάκια.
Είδα το νέο Tron Ares.
Ωραίο οπτικά, όχι καλύτερο όμως από το προηγούμενο. Σχηματικό εντελώς σενάριο, έχω ήδη ξεχάσει πολλά plot points, κάποιες καλές σκηνές δράσης και μερικά μάλλον πετυχημένα νοσταλγικά throwback στην πρώτη ταινία. Ξέρω πως οι περισσότεροι δεν αντέχουν να βλέπουν τον Jared Leto αλλά προσωπικά μου είναι σχετικά συμπαθής. Εδώ είναι απλά οκ, σε μια ταινία βέβαια που δεν νοιάζεται και τόσο για character development. Νομίζω πως θα περάσουν καλά μόνο οι die hard των προηγούμενων ταινιών. Την νιώθω να διαγράφεται από την μνήμη μου καθώς γράφω.
The Rip

Συνεργασία Affleck, Matt Damon σε cop drama. Ωστόσο η συνεργασία περιορίζεται μόνο μπροστά από την κάμερα, δεν υπάρχει συμμετοχή σε σενάριο. Ίσως θα έπρεπε αφού χωρις να είναι κακό δεν είναι κάτι το φοβερό και αξιομνημόνευτο. Έχει καλό pacing όμως, εξαιρετικές ερμηνείες, χτίζει το σασπένς ωραία και σε κρατάει μέχρι τέλους χωρίς να σε χαλάει αν έχεις καταφέρει να προβλέψεις τα plost-twist. Πέρασα μια χαρά.
Για κάποιο λόγο είδα ξανά και το Justice League του Snyder. Το 4ωρο δηλαδή.

Δεν ξέρω γιατί. Tο ότι το είδα μπροστά μου στο netflix και απλά πάτησα play όταν έψαχνα να βρω τι θα δω, είναι η μόνη εξήγηση που μου έρχεται. Ήταν βέβαια και η μόνη του superhero movie που μου φαινόταν κάπως συμπαθητική. Το είδα σε δύο δόσεις μέχρι την στιγμή που ο Flash κάνει βόλτες προς το τέλος στο χειρότερο cgi περιβάλλον που έχω δει ποτέ μου για να σώσει τον κόσμο, πριν πατήσω τελικά stop. Ο Snyder τελικά ήταν το AI slop before it was cool. Αν οι ταινίες του έβγαιναν σήμερα ο κόσμος θα έβαζε στοιχήματα για το πόσες σκηνές της ταινίας ήταν AI generated.
Extraction
Braindead action με τον Thor να προσπαθεί να γίνει κάτι μεταξύ John Rambo και John Wick. Σε κρατάει για την πρώτη ώρα αλλά μετά αρχίζει να γίνει όλο και το πιο βαρετή και προβλέψιμη μέχρι και στις γωνίες λήψης που θα ακολουθήσουν κάθε μπουνίδι και κλωτσίδι. Δεν θυμάμαι αν την είδα μέχρι τέλους.
Είμαι φαν των 2 προηγουμένων ταινιών. Θα τολμούσα να πω μάλιστα πως με τον καιρό μου φαίνονται όλο και καλύτερες. Εδώ ο Cameron προσπαθεί να εμπλουτίζει ακόμα περισσότερο το lore, να μεγαλώσει το σύμπαν της Πανδώρας και να εξελίξει τους χαρακτήρες ακόμα περισσότερο. Το κακό είναι πως το σενάριο του δεν είναι τόσο καλό, πολλά από αυτά γίνονται λιγάκι αδέξια, με διαλόγους που επαναλαμβάνονται από τις προηγούμενες ταινίες. Την ίδια στιγμή μας συστήσει ένα εξαιρετικό νέο χαρακτήρα, την Varag, την οποία όμως δυστυχώς αφήνει πολύ πίσω στο 3rd act. Κρίμα, λίγο χαμένη ευκαιρία όλο αυτό. Το οποίο 3d act θυμίζει το ανάλογο της προηγούμενης ταινία λίγο περισσότερο από όσο θα ήθελα. Το θέαμα όμως παραμένει jaw dropping. Ο Cameron προσέχει πολύ τα πλάνα του ακόμα και στις πιο fast pacing σκηνές δράσης, όλα φαίνονται απόλυτα καθαρά και πιο εντυπωσιακά από ποτέ. Τα νέα design σε creatures και χαρακτήρες συνεχίζουν να είναι εξαιρετικά, αν και πολύ λιγότερα αυτή την φορά. Αν και πέρασα εξαιρετικά, και τα 200 λεπτά πέρασαν σχετικά γρήγορα, θα ήθελα για την συνέχεια να εξερευνήσουμε λίγο περισσότερο την Πανδώρα, να αφήσουμε επιτέλους του ανθρώπους λίγο περισσότερο στο background και να ασχοληθούμε περισσότερο με την νέα φυλή που μας σύστησαν εδώ. Επίσης μάλλον θα χρειαστεί να βρει κάποιον άλλο σεναριογράφο να τον βοηθήσει λιγάκι, ειδικά με τους διαλόγους.
Νομίζω δεν έχω διαβάσει καλύτερη σύνοψη ! Εύγε ! Απίστευτο σχόλιο
![]()
Masters of the Universe: Οκ περναει ευχαριστα η ωρα σε γενικες γραμμες αλλα κανει καποια κοιλια σε σημεια.Νομιζω οτι θα ηθελα λιγοτερες δοσεις χιουμορ και περισσοτερη δραση.
Michael: Ο ανιψιος του MJ κυριολεκτικα τα σπαει!Σε στιγμες πραγματικα νοιωθεις οτι βλεπεις τον ιδιο.
Πολυ καλο!
Α complete Unknown: Το λατρεψα!
Obsession: Καταπληκτικό! Δεν μπορω να βρω κατι αρνητικό πραγματικα.
C L A S S I C
Όλοι άψογοι (αφού μου άρεσε και ο Daniels που δεν τον χωνεύω και πολύ), αλλά η μαμά και η κόρη τα σπάνε!
(Η νεαρή Debra Winger μου θυμίζει τη Zooey Deschanel)