Tα καλύτερα των τελευταίων βδομάδων:
Nosferatu (Murnau)
The Golem (And How He Came Into the World)
Dracula (Francis Ford Copola)
Tα καλύτερα των τελευταίων βδομάδων:
Nosferatu (Murnau)
The Golem (And How He Came Into the World)
Dracula (Francis Ford Copola)
To Fountain ξανα,ειχα να το δω κατι μηνες κ καταλαβα για αλλη μια φορα γτ θεωρω τυχερο τον εαυτο μου που το ειδα στο σινεμα…τελικα μαλλον μεσα στο τοπ-10 μου εβερ…
Eκπληκτική ταινία, με πολύ επιβλητική ατμοσφαιρα!:)Από τις αγαπημένες μου.
Εχει δει κανείς το Δρακουλα με τον Κρίστοφερ Λι?:-s
Ποια απ’ 'ολες τις ταινίες με αυτό το θέμα, του Κρίστοφερ Λη;
Δυο μόνο ξέρω…το Dracula του '58 και το Dracula: Prince of Darkness. Υπάρχει κι άλλη? Δε το ήξερα.
Δείτε το Νοσφερατου με τον Κλαους Κινσκι ρε! Πρώτα αυτή και μετά του Κόπολα 8)
(Εκτός αν περιοριζόμαστε μόνο σε Κόμη Δράκουλα)
Sweeney Todd: The demon barber of Fleet Street
αρκετά καλό, αν και είχε πάρα πολλά τραγούδια…θα μπορούσαν να είχαν κόψει κάποια!
Πάντως το τέλος ήταν πολύ συγκινητικό!
είδα το Death Race,αρκετά καλή ταινία,δεν το περίμενα,αξίζει τον κόπο!
όσο για Sweeney Todd musical είναι οπότε αναγκαστικά θα είχε τα τραγούδια του.
μου άρεσε αρκετά,το πρώτο musical που είδα από την αρχή μέχρι το τέλος.
Now playing: Equilibrium - Nordheim
via FoxyTunes
Meet the parents και αν και μου αρεσε πολυ το περιμενα πιο αστειο…
Α Christmas Carol.
Αυτό του 99 με τον Patrick Stewart
Δε συγκρίνεται βέβαια με του 70, το musical αλλά και πάλι μόνο και μόνο από το κόνσεπτ της ιστορίας άξιζει. Βέβαια είχε κάτι τραγικά εφέ υπολογιστή
Pineapple Express
Πολυ γελιο,γαματη ταινιουλα.Seth Rogen και James Franco πρωταγωνιστες.
Λοιπόν είδα ένα animation του 80 , “12 Μήνες” είναι ο ελληνικός τίτλος. Το είχα δει πολύ μικρή στην κρατική τηλεόραση και με μεγάλη έκπληξη το πέτυχα στο youtube σε 7 μέρη. Συγκίνηση…
Kαι εγω.Και μ αρεσε κιολας.Γενικως τα απεχθανομαι!
Ειδα το satyricon του fellini…Το 8 1/2 δεν το ειχα συλλαβει πληρως και πρεπει να το ξαναδω υατομε αφησε με το σαγονι κατω.Ποσο μαστορας μπορει να ειναι?
Είδα το man behind the sun (σφαγή στο στρατόπεδο των κολασμένων). Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος και τα πειράματα που κάνουν οι Ιάπωνες στους Κινέζους. Είχα ακούσει για το πόσο φρικιαστικές και ρεαλιστικές είναι οι σκηνές του και ότι όταν βγήκε κάποιοι το θεοποίησαν και κάποιοι το αφόρησαν. Ε, περίμενα κι εγώ να μείνω με το στόμα ανοιχτό και να το συζητάω όλη μέρα. Δεν τρελάθηκα κι όλας…
Κάποιες σκηνές όπως με την παγογάγγραινα, την γάτα και την χειρούργηση του παιδιού δεν τις έβλεπες σε όλες τις ταινίες όμως, όλα κι όλα.
Έκανα μια επανάληψη στο Fellowship Of The Ring
Transporter 3.Πάρα πολύ καλή ταινία και δεν το περίμενα,Δεν έχω δει τις 2 προηγούμενες,το οποίο και θα κάνω αύριο κιόλας!
WANTED.
Συμπαθητική ταινιούλα, με ωραία εφέ και καλούς ηθοποιούς!
Αλλαααά… ψέμα!
Πολύ ψέμα!!!
Η επόμενη που θα δω είναι το Transporter 3.
κοίτα και αυτή θα έχει λίγο ψέμα αλλά όχι τόσο πολύ όσο το Wanted,αυτό σίγουρο,σε style die hard.
Now playing: Empyrium - Der Nir
via FoxyTunes
Μπλε βελούδο του David Lynch. Είχα ακούσει τόσα πολλά και απογοητεύτηκα κάπως. Περίμενα περισσότερα. Αλλά η καθαρή μου άποψη είναι ότι δεν τρελάθηκα κι όλας…
Είδα το Hulk 2.Οκ μια καλή ταινία και πέρασα ωραία η ώρα.Την είδα λόγο Νόρτον και Τάιλερ(τι θεά που είναι???)…
και respect στο τέλος που εμφανίζετε ο stark και υπονοεί τους Avengers!
Now playing: Empyrium - Ode to Melancholy
via FoxyTunes