Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

American history x.Απιστευτη ταινια!Παιζει και ο θεος Ed για αυτο και το ειδα…Ευτυχως!!

semi pro

με will ferrel

δυστυχως μετρια

ελπιζω με το step brothers να επανελθει

Το κυνήγι του χαμενου θυσαυρού, χθες στη νετ.

Θείλα η ταινία ε!

The Maid

Οκ τρομου. Κινεζικο, επηρεασμενο πολυ ομως απο Hollywood…κατι που το χαλασε…

" Οι μέρες της αφθονίας σας είναι μετρημένες" . Γερμανική ταινία του 2004.
Υπερταινία , νομίζω είναι από τους ίδιους που έφτιαξαν το Goodbye Lenin.
Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Εξάλλου, είναι ταξικό…

^
^
Καλό είναι να το δουν όλοι όσοι δεν το χουν ήδη δει.
Εγώ πάντως το βρήκα κατώτερο απ΄ότι περίμενα.
Πολύ καλό σαν ιδέα, χάνει αρκετά στην εκτέλεση.
Γνώμη μου.

Radio m tn Ed Harry…deite to apla

Μα τι ΤΑΙΝΙΑΡΑ είναι αυτό το Burn After Reading???Το είδα χθες και ακόμα κατουριέμαι από τα γέλια…χαχαχαχαχαχχα

Πολυ yawn αυτη η ταινια.

Death.Race,στη καινουρια εκδοση.Γαμω τις ταινιες.

Ειδα τους Μικροαπατεωνες του Γουντι Αλεν και με αρεσε πολυ, γενικα οι ταινιες του δεν με κανουν να βαριεμαι στιγμη, δυσκολο αυτο για μενα.

Τζονι Στεκινο του Μπενινι, ευχαριστο και εξυπνουτσικο.

Μόλις είδα το Das Experiment, αρκετά καλή ταινία…

Έχει δει κανείς την uncut έκδοση των 120 λεπτών? Στην κασετινούλα της κυριακάτικης ελευθεροτυπίας λέει πως είναι και καλά 122 λεπτά η ταινία, αλλά ήταν 109 λεπτά τελικώς :frowning:

μόλις είδα το Journey to the center of the earth!
άριστη ταινία και δεν το περίμενα,γέλασα με την ψυχή μου,πολύ ωραίο casting,ωραία εφέ κτλ…
αναφαίρετε στο βιβλίο του Ιουλίου Βερν,και έχει γίνει remake…αλλά πραγματικά αξίζει,από τις καλύτερες του 2008 για μένα!

Now playing: Blind Guardian - The Maiden and the Minstrel Knight
via FoxyTunes

dude, δύσκολα μας βάζεις. Τα βιντεο κλαμπ ποιά εκδοχή έχουν συνήθως (τι ρωτάω κι εγώ);
Είδα το Χαός των αδερφών Ταβιάνι πριν λίγο. Ταινία του 1984. Φόντο η Σικελία του 19ου αιώνα όπου διαδραματίζονται 4 διαφορετικές ιστορίες με θέματα όπως ο έρωτας, η μετανάστευση κτλ. Χώνει και τον ηθικό και κοινωνικό προβληματισμό σε κάποιες φάσεις και όσο προχωράνε οι ιστορίες γίνονται πιο αλληγορικές. Φοβερή σκηνοθεσία και τα τοπία τέλεια. Πολύ νατουραλιστική, μ’ άρεσε πάααρα πολύ.

To ‘’ αποκαλυψη τωρα ‘’ … Ωραια ηταν, περναει μηνυματα, αλλα κουραστικη (ειδικα προς το τελος ειναι ατελειωτη)

To ειδα σημερα.Αρκετα καλο ηταν.

Αυτη τη στιγμη εχω δει ηδη μια Κιουμπρικ (την παλια) και κοντευω να κοιμηθω…
Συνεχιζει ετσι ή γινεται καλυτερη αργοτερα γιατι εχει αλλες 2 ωρες και ειναι κριμα να πανε χαμμενες

Είδα το Eagle Eye!ok δεν μπορώ να πω και πάρα πολλά για αυτή την ταινία,αριστούργημα.Το σενάριο άριστο,οι ηθοποιοί άριστοι και γενικά μια περιπέτεια που αν μην τι άλλο δείχνει πως ότι και να κάνουμε,υπάρχουν πολύ άνθρωποι που το ξέρουν.Δείτε την αξίζει.επίσης στις καλύτερες του 2008.

Now playing: Mastodon - Hearts Alive
via FoxyTunes

Angel Heart

Ντε Νιρο, Μικι Ρουρκ. Προσωπικα μ’αρεσε παρα πολυ το σεναριο, οι ερμηνειες και ο Μικις.:roll:

What Happens in Vegas
τι απίστευτοι ταινία!!!έχω να γελάσω πολύ καιρό με ταινία έτσι!Cameron Diaz και Ashton Kutcher σε μεγάλα κέφια!
ωραίο το σενάριο,ατάκες και καταστάσεις για πολύ γέλιο.Όποιος θέλει να ξεσκάσει λίγο αν της ρίξει καμιά ματιά!

Now playing: Elvenking - From Blood To Stone
via FoxyTunes