Την ειχα δει προκατειλημμενος οτι θα ναι αθλια,αλλα εριξα πολυ γελιο.
Η σκηνη με τον Κουτσερ στο νεροχυτη δεν υπαρχει.
όντως!,ακριβώς σε αυτό το σημείο με πόνεσε το στομάχι μου.:lol3::lol3::lol3:
ήμουν σε φάση όπως το emoticon,τρελό γέλιο.:lol::lol::lol:
Now playing: Death - To Forgive Is To Suffer
via FoxyTunes
Τhe Illusionist.
Not bad.
Norton κλασσικα καλος
Biel αγγουρι
Ομορφα σκηνικα και τετοια καλα
8O8O8O ο τι είπες συμ-φορουμίτη???
πλάκα κάνεις?οκ δεν είχε μεγάλη συμμετοχή αλλά η beil είναι beil…
Now playing: Death - To Forgive Is To Suffer
via FoxyTunes
E δεν ειπα πως εχει ασχημο γκωλο:!:
Το Αποκάλυψη τώρα είναι υπέρτατο δεν ακούω κουβέντα.
Ματς Πόιντ: Καλή φάση, πολύ ωραία ταινιούλα.
Αχ Σκάρλετ :oops:
Stadar :). Προς το τελος ομως δεν ειναι λιγο ‘‘κουραστικη’’? Ο Kurtz ειναι ο Μarlon ή οχι?
Ειδα το Chicago πριν λιγο στο Star. Πρωτη φορα που μου αρεσε μιουζικαλ.
Την “άκρη του ουρανού” πριν από λίγο. Καλό αν και περίμενα κάτι περισσότερο σύμφωνα με αυτά που είχα ακούσει.
Ναι ρε ο Μάρλον είναι.
μες στις γιορτές είδα μερικές αμα δεν γύρναγα τύφλα το βράδυ :p:p
Black Sheep
κουλτούρα και εξαθλιωση… είναι λέει κάτι μεταλλαγμένα πρόβατα και γίνονται ζόμπι και τρ΄’ωνε όποιον βρουν μπροστά τους. επίσης αμα σε δαγκώσουν γίνεσαι πρόβατο. έπος.
Hatchet
κλασσική σπλαττεριά (καινούρια είναι η ταινία βέβαια). την είδα για δεύτερη φορά. η παρέα των νέων που ξεκινάνε για μία περιηγηση στο ποτάμι και βγαίνει ο μαγκίτης με το τσεκούρι και τους ξεκοιλιάζει όλους. επικό επος.
Και μία μέρα που είπα να το παίξω κουλτουριάρης:
Τhe Man From Earth
Πανεπιστημιακοι πάνε να αποχαιρετίσουν τον συναδελφό τους ο οποίος μετακομίζει μετά από 10 χρόνια. Η ταινία είναι ένας συνεχής διάλογος μεταξύ αυτού και των υπολοίπων. Τους αποκαλύπτει το μυστικό του, ότι στην ουσία είναι ένας άνθρωπος που έχει ζήσει 14000 χρόνια… . και κάθε χρόνια 10 αλλάζει τόπο για να μην τον καταλαβαίνουν ότι δεν γερνάει. Η συζήτηση είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, αγγίζει πολλά θέματα, όπως φιλοσοφικά, ιστορικά, θρησκευτικά κλπ κλπ… καλόοοο.
Κατι περισσοτερο απο επος. Δεν ξερω τη λεξη, αλλα αυτο ειναι το Μπλακ Σιιπ.
Ειναι ο ορισμος της Καλτιλας του '00.
Η σκηνη με τον ελικα του αεροπλανου ειναι μακραν απο τις καλυτερες εβερ>!
ΛΕΤΖΕΝΤΕΡΗ!!
Ετσι! Το Black Sheep το χα δει σινεμα και καμια 10αρια ατομα φυγαν κατα την διαρκεια. Μεγαλες στιγμες.
Ειδα το γερμανικο Πειραμα.Παρα πολυ καλο.Η ολη υποθεση μοιαζει αρκετα με το Κυμα αλλα ειναι δοσμενο πολυ καλυτερα.Πολυ ωραια ταινια αν εξαιρεσουμε τις οποιες παραδοχες που πρεπει να κανεις στο σεναριο.
Ειδα και το sweet sixteen του αρκετα Θεου ken loach(ο ανεμος χορευει το κριθαρι μεταξυ αλλων).Παρα πολυ ωραια ταινια την ειχα δει ξανα πριν πολλα χρονια κ ουτε το θυμομουν.
Απο τις καλυτερες ταινιες με βια εφηβων κλπ που εχω δει.Ασε που ολοι ειναι Ιρλανδοι ποτε μην πατε να τη δειτε χωρις υποτιτλους χοχοχο
Πριν από λίγο είδα το Wrong Turn 2…
Μαλακία
Ειδα “Το Κυμα”.
Αρκετα καλο,κατι ελειπε ωστοσο.Ισως ηθελε λιγο περισσοτερο βαθος,μια και το θεμα σηκωνε αρκετη αναλυση ακομα.
Άσχετο λίγο αλλά όποιος θέλει περνάει απο το blog που έφτιαξε η wretch και γράφω και εγώ για διάφορες ταινίες που είδαμε ή μας έκαναν εντύπωση.Και αν θέλετε αφήστε και σχόλια.
To Black Sheep κάτι σαν το The Thing μου ακούγεται η οποία εχεί απίστευτα σκηνικά για την εποχή της(1982)
Βtw, μέσα στιw γιορτές είδα Το Κύμα,Amelie,Nuovo Cinema Paradiso,Little Miss Sunshine,The Usual Suspects,Blood Simple,Lock Stock and two Smocking Barrels και χθες Sin City.
M’ εχουν πιασει κατι τρελες αυπνιες τωρα τελευταια, οποτε χτες καηκα με θριλερ στο Star. Dog Soldiers ελεγοτανε.
Bρετανοι στρατιωτες που συμμετεχουν σε ασκηση στη Β. Ουαλλια πεφτουν σε αγελη λυκανθρωπων και γινεται της ποπης. Ψιλοσπλατερια με λουκανικακια απο εξωφυλλο Exhumed φαση, χωρις ιδιαιτερα ιδιοφυη πλοκη, αξιοπρεπης παραυτα
Ενα καλο ριβιου απο εδω
Ιδου και τρεηλερ