Ετσι stephen frears…Παλιοτερα ειχα δει την ‘‘καντινα’’(the van) και ηταν πολυ ωραια ταινια…και ρεαλιστικη μαμω τους αμερικανους και τις χαζομαρες τους:)
revolutionary road,του Sam Mentes,με Ντικαπριο-Γουινσλετ…δεν ξερω,αλλα οτι ταινια βλεπω τελευταια,μου φαινεται γαματη…αυτη εδω ειδικα,τα πηρε ολα και εφυγε…αμερικανικο ονειρο,χαμενες ευκαιριες και ονειρα,συντηριρισμος,καταπιεση…τρομερη ταινια,με κυριολεκτικα απιστευτες ερμηνειες απο τους 2 πρωταγωνιστες…
the return (Vozvrashcheniye)
την ειχε το βημα πριν καμια βδομαδα, πανεμορφη, να την δειτε.
Ναι σιγα.
πφ, ρηχε τυπε
Είδα το RocknRolla,αρκετά καλή ταινία,με ενθουσίασε μπορώ να πω,δεν βαρέθηκα σε κανένα σημείο.γέλασα κιόλας.
Now playing: Rhapsody - Emerald Sword
via FoxyTunes
Ξαναειδα το Μικρες Κυριες.Ρε τι γαματο…
Lock stock and two smoking barrels.
υπέρτατη ταινία,είναι η πρώτη του Jason Statham,πρέπει να την δείτε.το λέω πραγματικά,πρέπει να την δείτε.
http://www.imdb.com/title/tt0120735/πολύ γέλιο,απίστευτες καταστάσεις…
Now playing: Gamma Ray - The Guardians of Mankind
via FoxyTunes
Ναι,πολυ αγνωστη ταινια,δεν την εχει δει κανεις :Ρ
The Fountain.
Γαμησε.
Και το σαουντρακ μπηκε μπ3 επιτοπου.
babylon ad,του Κασοβιτς…τραγικη ταινια…μονο ωρες ωρες η αισθητικη και τα κτιρια αξιζαν-επειδη ηταν μετρια κοπια blade runner…-…
Πω νταξει χαμος απο ντιβιντι.
Ειδα το safety last του 1924…BΒουβο με ωραιο χιουμορ και παρα πολυ καλ γυρισμενο.Δεν βαρεθηκα ουτε σε ενα σημειο.
Επισης ειδα το ‘‘Ο Μιλου το Μαη’’ που ηταν τελειοοο.Και τοσο μα τοσο επικαιρο.Μεσα απο το τοσο ευστοχο μπλακ χιουμορ εδειχνε τοσο καιρια ζητηματα…Εμεινα αρκετα εξστασιασμενος…Απο τις καλυτερες ταινιες που εχω δει τον τελευταιο αρκετο καιρο.
Είδα κι εγώ το Slumdog Millionaire (βαριέμαι να περιμένω μέχρι το Μάρτιο που βγαίνει κανονικά) και ήταν πάρα πολύ όμορφο. Να το δείτε.
Ο Boyle είναι άνετα στους αγαπημένους μου σκηνοθέτες…
Δανείστηκα το Being John Malkovich κι έπαθα χοντρή ζημιά. Πανέξυπνο, με χιούμορ, καλοπαιγμένο, πρωτότυπο, γάμησε.
Ο Kauffman είναι θεός, προσωπική μου φαντασίωση αυτός στο σενάριο και Aronofsky σκηνοθεσία.
Όσοι γουστάρετε αγγλικό χιούμορ και στο παρελθόν γελάσατε με το “Shaun of the dead” τότε δείτε το “Hot fuzz”. Aν δεν έχετε δει ούτε το “Shaun of the dead” δείτε τα και τα δύο. Διαμαντάκια που κάνουν μαθήματα παρωδίας στους ηλίθιους αμερικάνους που έχουν αναγάγει την παρωδία σε σκατολογικό χιούμορ (scary movie, date movie και άλλες ηλίθιες, κακόγουστες ταινίες).
ΤΑΙΝΙΑΡΑ το hot fuzz.
Το shaun δεν το χω δει,θα το κανω στο αμεσο μελλον.
Το Hot Fuzz ήταν θεϊκό. Το περισσότερο γέλιο που έχω ρίξει μετά το Wanda και το Lock Stock. Και κουκλάκι ο πρωταγωνιστής! Σάη. Όχι ο χοντρός, ε.
Aυτό το δίδυμο παίζει και στο Shaun of the dead…