In Bruges : Αρκετά καλή ταινία.
Εγω εχω δει το Shaun Of The Dead και το λατρεψα.
Οποτε πρεπει να δω το αλλο…
Το Shaun of the dead απλα δεν υπαρχει… τελειο…
Righteous Kill με ΝτεΝίρο - Πατσίνο. Απίστευτη και γιγαντιαία μούφα. Το ότι έχω φτάσει στο σημείο να λυπάμαι πραγματικά δύο από τα μεγαλύτερα ινδάλματά μου για την τεράστια κατρακύλα που έχουν πάρει, με λυπεί ακόμα περισσότερο.
Ταινιάρα ρε! Απίστευτος ο Ιρλανδός-πώς-τον-λεν, καλά παίζει αυτός τελικά!
Ali G. Αρκετα καμμενο, οπως μ’αρεσει.
To ειδα και γω τις προαλλες…θελω να κανω μια θερμη παρακληση στον Αλ Πατσινο!!!Αλ αγορι μου φτανει!!!φτανει πια!αντε βγες τη συνταξη.Μια κανεις τον μαφιοζο, μια τον μπατσο, μετα παλι τουμπαλιν, μετα ξανα τον μαφιοζο, ε αι σιχτιρ πια, ιδιες εκφρασεις, ιδιες ατακες, ιδιο στυλακι, ιδια φατσα, νυσαφι πια βαρεθηκαμε!και αντε, παλια εκανες τουλαχιστον καλες ταινιες, τωρα εμ παιζεις τα ιδια και τα ιδια, εμ ειναι και χοντρομαλ@κιες οι ταινιες σου!αντε σιγα σιγα, δεν εμεινε τιποτα αλλο να δωσεις, ασε μας να σε θυμομαστε οπως παλια, μην μας το χαλας!!!
O Γκι (Ντανιέλ Οτέιγ) είναι ένας περιβόητος γκάνγκστερ που μόλις δραπέτευσε από τη φυλακή. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό εναντίον του. Ο Γκι, πριν εγκαταλείψει τη χώρα με τη γυναίκα που αγαπάει, τη Μανούς (ξανθιά Μόνικα Μπελούτσι!), πρέπει να διευθετήσει μια υπόθεση προκειμένου να εξασφαλίσει κάποια χρήματα. Μία καλά στημένη επιχείρηση της αστυνομίας όμως, θα χαλάσει τις σχέσεις του Γκι με τους συνεργάτες του. Αυτός θα πρέπει να κάνει τα πάντα για να αποκαταστήσει την τιμή του.
Παίζει και το είδωλο, ο Ερίκ Καντονά. Γκανγκστερικό, φιλμ νουάρ, Είναι ρημέηκ, αλλά πολύ καλό.
εχει μαθηματα αμερικανικης ιστοριας στον alpha. οσοι δεν το εχετε δει καλυτερα να το δειτε
κι όσοι το χετε δει, να το ξαναδείτε.
εννοειται…
Είδα το Σκοτεινό Αντικείμενο του Πόθου του Bunuel, και για άλλη μια φορά αναγνώρισα την μεγάλη του αξία ως σκηνοθέτη… Η ταινία παρουσιάζει το αντιφατικό της γυναικείας φύσης με έναν φοβερό τρόπο, και για να το πετύχει ακόμα περισσότερο ο Bunuel δε δίστασε να χρησιμοποιήσει για τον βασικό γυναικείο ρόλο δύο διαφορετικές ηθοποιούς! - πράγμα που το συνήθιζε.
Σειρά έχουν οι υπόλοιπες ταινίες του (τις έχω πάρει με τη σειρά, μετά τον Ανδαλουσιανό Σκύλο και τον Εξολοθρευτή Άγγελο).
Ξαναείδα επίσης τον Πολίτη Κέην και θαύμασα την σκηνοθετική αρτιότητα της συγκεριμένης ταινίας…
Τέλος, καθώς με έχει πιάσει και μια Hithcock φάση, έχω βάλει σε λίστα να δω μερικές απο τις κλασικές ταινίες του που δεν είχε τύχει να δω ως τώρα.
Αν και εμενα μου αρεσε η ταινια(οχι οσο οι πιο σουρεαλιστικες του) νομιζω πως η 2 ηθοποιοι χρησιμοποιηθηκαν επειδη υπηρχαν πολλες διαφωνιες με την πρωτη.Με καθε επιφυλαξη αυτο.
Ειδα χτες το Αμερικαν Χιστορυ.Τι ταινιαρα.Πραγματικα απο τις κλασικες της τελευταιας δεκαετιας.
Το Πείραμα…φοβερή ταινία βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα:!:
GRAN TORINO
Άλλη μια ταινία :respect: του μέγιστου clint eastwood!!!
έξυπνο χιούμορ,ωραία μηνύματα και 25 λεπτά στο τέλος που καθηλώνουν!!!
Sweeney Todd επιτέλους ολοκληρωμένο (το είχα δει χωρίς να προλάβω να δω τα τελευταία 20 λεπτά).
Ταινιάρα, Tim Burton απο τα παλιά…
Επίσης αν και την έχω δει εδώ και καιρό επιβάλλεται να γράψω ότι ο Ρατατούης απλά ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!
Ôdishon (1999)
Αγαπάμε Ιάπωνες γιατί είναι μεγάλες ανωμαλάρες και την ηρωίδα Asami Yamazaki
Το είδα για 2η φορά.ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ.
Σ’αυτή τη φάση είμαι κι εγώ. Είδα το “The Birds”. Ωραίο τέλος. Είναι περίπτωση αυτός ο Χίτσκοκ. Πολύ καλό πάντως.
Αυτό θα πρότεινα τώρα γιατι το είδα πρόσφατα.Δεν έγιναν ακριβώς έτσι τα πράγματα στην πραγματικότητα αλλά δεν παύει να είναι γαμάτο (Das Experiment).
Προτείνω το Man On Fire. Δεν ξέρω αν έχει προταθεί.
αν εννοεις την ταινια με τον Denzel Washington και την απαγωγη στο Μεξικο ειναι οντως πολυ καλη. Απο τις καλυτερες του…:thumbup:
Ναι αυτή εννοώ. Βασικά σχεδόν όλες όσες έχει παίξει αυτός μ’αρέσουν. Φοβερός ηθοποιός. Και το “The Hurricane” είναι πολύ καλό το οποίο βασίζεται σε αληθινή ιστορία όπως και το Man On Fire.