Aμερικανος φιλος του wim wenders…Μελαγχολικη ατμοσφαιρικη και πληρης νοηματων.Πρεπει να δω και αλλα.
Angel Heart: Καλοπαιγμένη και ατμοσφαιρική μουφίτσα. Παρά τις καλές προοπτικές δεν ξεπερνά αυτό το χαρακτηρισμό.
Επίσης είδα το Perceval που είναι μακράν ότι πιο καλτ έχει δει ποτέ άνθρωπος.
#-o#-o[-X[-X[-X
ε δεν ειναι και κανενα αριστουργημα
Eιδα το spiderman 3… Καλη φαση… πιστευω πως ειναι καλυτερο απο τα προηγουμενα… Το τελος ηταν λιγο ξενερωτο…
[SIZE=“5”]…ΒΑΝ…[/SIZE]
Το Man ON Fire (ταινιάρα) ΔΕΝ είναι βασισμένο πάνω σε αληθινή ιστορία. Είναι ριμέικ μιας παλιάς αμερικάνικης ταινίας με το σενάριο να είναι ελαφρά διαφοροποιημένο: http://www.imdb.com/title/tt0093489/
RocknRolla
Πολυ μ’αρεσε. Εχετε να προτεινετε κατι σε αναλογο υφος?
Ε πιστεύω θα χεις δει τα 2 προηγούμενα του σκηνοθέτη, που είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ίδια.
Two smoking barrels & Snatch.
O:)
To the torrentadiko!
To The Wrestler του Αρονόφκσι.
Υπέροχο! Η αργή αλλά αριστουργηματική κινηματογράφηση του Αρονόφκσι, με άφησε άγαλμα. Μαγελειώδης ερμηνεία ο ΘΕΟΣ Μίκι Ρουρκ.
Ίσως η χειρότερη ταινία που έχω δει.
2 καπνισμενες καννες κ σνατς…αμα σου αρεσε ειδικα το rocknrolla,που δεν ειναι ουτε η μιση κλανια τους,τοτε θα ξετρελαθεις με αυτα τα 2…:p:D
step brothers,με Γουιλ Φερελ κ Τζον Ραηλι…τοσο,μα τοσο ηλιθια ταινια,που καταντας να χτυπιεσαι απο τα γελια και τα κλαμματα…εχει παραγωγη απατοου,αν λεει κατι αυτο,χωρις ομως να συνυπογραφει τπτ αλλο…μιλαμε δλδ,απο ενα σημειο και μετα,εγινε σχεδον παρωδια…εκανα πολλαπλα pause για να παρω ανασα…γιαυτο μ αρεσουν οι παραγωγες απατοου…γτ μια ταινια,που ο χαρακτηρισμος ‘‘ηλιθια’’,προσβαλει τους ηλιθιους,φτανει σε τετοιο σημειο που να σε κανει να τη γουσταρεις τρελα…για πολυ καμμενο χιουμορ κ καφριλα,δειτε το…
το δα και γω ρε Lupin
και δεν γουσταρα τοσο πολυ
γελασα σε καποιες φασεις
αλλα οντας οπαδος του ferrell δεν με ικανοποιησε
δηλαδη καπου τα χα ξαναδει
καπου το παρατραβηξανε
το κουρασε λιγο ο ferrell με το ρολου του ηλιθιου
τσεκαρετε talladega nights και blades of glory απο will ferrell
και φυσικα old school και τα σκετσακια του στο snl οπου πραγματικα δινει ρεστα!!!
blades εχω δει,τρελο γελιο…talladega οχι,και νομιζω πως ειναι ιδιος σκηνοθετης και σεναριο παλι…δεν ξερω,οπαδος του φαρελ δεν ημουν και ο πιο φανατικος ποτε,αλλα ανεβαινει σιγα σιγα στην εκτιμηση μου…και το χθεσινο,για λιγο στην αρχη απορουσα ‘‘τι μλκια βλεπω’’ αλλα απο ενα σημειο και μετα,καταντησε τοσο καμμενο κ ηλιθιο,που δεν μπορουσα να μην γελασω…talladega θα μπει στα αμεσα σχεδια,γτ ολοι μ λενε πως ειναι και αυτο πολυ αστειο…ισως παντως επειδη φαρελ εχω δει λιγο σχετικα,μου φανηκε τοσο γαματος ηλιθιος χτες…παντως,απο τα απατου προτζεκτς,αυτο δεν αγγιζει τα αλλα καν,η αληθεια ειναι…αλλα δεν ξερω,και παλι τωρα,μονο που σκεφτομαι κατι καμμενιες,γελαω παλι…
Καθώς επίσης και το απίστευτο Layer Cake με τον μουράτο Ντάνιελ Κρεγκ (ή αλλιώς Τζέιμς Μποντ). http://www.imdb.com/title/tt0375912/
Stardust(Αστερόσκονη).Το είχε το φιλμνετ(νοβα σινεμα) και αφου ειδα οτι παιζει ο De Niro έκατσα να το δω.Σε όλους τους ρόλους τον είχα δει,όμως να κάνει τον πούστη δεν τον είχα ξαναδεί.Το είδα κι αυτό.Αν θέλετε να τον δείτε ως πούστρα,δείτε το.Και σαν ταινία καλή είναι πάντως.Ένα παραμύθι είναι.Ωραία κοπέλα και η πρωταγωνίστρια.Αν το δείτε κι αναρωτιέστε πού ειναι ο De Niro,στο 2ο μισό της ταινίας εμφανίζεται.Μπαίνει αλλαγή στο ημίχρονο.
2 ταινιες ειναι :Ρ