Παει…χαλασε και ο Deniro…:lol:
the bridges of madison county του Ιστγουντ
αρκετα καλο, θα μπορουσε να ειναι λιγο πιο μικρο μιας και δεν εχε ιδιαιτερες ανατροπες στο σεναριο και μπορεις να μαντεψεις ευκολα την εξελιξη της ταινιας αλλα γενικα πολυ καλες ερμηνειες και καλο στορυ (καπου πηρε το ματι μου οτι ειναι μεταφορα βιβλιου)
σωστός απλά έγραψα με τον που είδα τον πρώτο τίτλο:D
Είδα ξανά το Hanibal:!:
‘‘Το ορφανοτροφείο’’, περίπου ένα χρόνο μετά από όταν το είδα στο cinema. Παραμένει καταπληκτική ταινία, με μπόλικες κοψοχολιάστικες στιγμές.
Είδα το Hunger του Στιβ Μακουίν.
Ταινία για πολύ λίγους (σινεφίλ γαρ), με λιτή αλλά με πολύ νεύρο σκηνοθεσία.
Η ταινία μας εξιστορεί τις τελευταίες 6 βδομάδες από τη ζωή του φυλακισμένου Μπόμπι Σαντς (ο Μάικλ Φασμπέντερ -από τους 300- σε μια επική ερμηνεία) που έκανε απεργία πείνας διεκδικώντας την πολιτική ύπαρξη των φυλακισμένων στις αρχές του '80.
Αναμφίβολα μέσα στις πιο σοκαριστικές ταινίες που έχω δει ποτέ μου. Εξαιρετική.
Όντως… Ταινία για πολύ σκληρά στομάχια… Δεν μπορώ να πω αυτό που λέω συνήθως για ταινίες που μ’αρέσουν δηλαδή: “Δείτε την”. Γιατί όπως είπε και ο Keyser είναι για λίγους…
Χθες.
[πσυχοπλακωμα] Αιωνια λιακαδα ενος καθαρου μυαλου.
Πανεμορφη καταπληκτικοτατη ταινια, περισσοτερο επειδη εντοπισα αρκετες ομοιοτητες μεταξυ εμου και του Τζοελ.
Μεγαλες αληθειες. [/πσυχοπλακωμα]
creep:στο σταρ πριν λιγες μερες καλο θριλερακι
eurotrip:χθες επισης στο σταρ,πολυ φαση,πρεπει να κανω και εγω αναλογο ταξιδακι.
Υ.Γscottie doesn’'t know scottie doesn’t know
Απιστευτη ταινια πραγματικα.Πολυ εξυπνο σεναριο.
Αρκετα “περιεργη” παντως και δεν βλεπω να ειχε απηχηση.
Τι λέτε ρε; Η “αιώνια λιακάδα” δεν είχε απήχηση; Μια από τις καλύτερες των '00s.
Kαι μαζι με requiem for a dream και amelie ειναι απο τις ταινιες που θα δεις στο τοπ 5 παρα πολυ κοσμου.
Κι εγώ το ίδιο θυμάμαι, είχε απήχηση η συγκεκριμένη ταινία, και καλές κριτικές και τέτοια.
Όντως πολύ καλή τανία, πολύ δυνατή και ο Καρεϊ έπαιζε απίστευτα. Όποτε τον βλέπω να μην κάνει τις γνωστές καγκουρίσιες γκριμάτσες (που γαμάνε αλλά δεν έχει να λέει) εκπλήσσομαι που είναι τόσο καλός ηθοποιός και σε “σοβαρούς” ρόλους, παρόλο που το έχει αποδείξει και σε άλλη περίσταση (πχ Truman Show).
Aξιώθηκα να δω το π επιτέλους.
ο ψυχοπαθής
του ψυχοπαθή
τον ψυχοπαθή
ω ψυχοπαθή
οι ψυχοπαθείς
των ψυχοπαθών
τους ψυχοπαθείς
ω ψυχοπαθείς
Πολύ δύσκολη ταινία τελικά. Θα σας πω αύριο εντυπώσεις όταν κατασταλάξω.
Tι να σας πω ρε παιδες.Μαλλον εχετε καλες παρεες.
Εγω απο γνωστους μονο τις λεξεις βαρετο και ακαταλαβιστικο ακουσα.
Υπ’οψιν την εχω για πλακα στις 10-15 αγαπημενες μου ταινιες!
Θελεις να βαλεις αλλη μια στα τοπ?
Boy in the striped pyjamas.
Αυτο κι αν ηταν ψυχοπλακωμα.
Ομορφη ταινια 2ου παγκοσμιου πολεμου. Πολυ κριμας ομως.
Από τις καλύτερες ταινίες έβερ.
Υπαρξιακά, παράνοια, μαθηματικά, ματαιοδοξία, ασπρόμαυρο, ανεξάρτητη, μουσικάρα…
ΕΠΟΣ!!
Για ποια ταινία μιλάτε όμως;
βασικα το esotsm γατι ψυχοπλακωμα?
για το Π λενε
Wanted…Ωραια περιπετεια με τις κλασικες σεναριακες αναληθοφανειες αλλα και την καταιγιστική δράση και τα μπολικα εφέ,κραταει ευχαριστη συντροφια σε οποιον την δει…( Η Anjelina σταθερή αξία…:D)