Kαι το Pi και η Αιώνια Λιακάδα μου άρεσαν αλλά λιγουλάκι υπερτιμήθηκαν, λόγω καμμενιάς - σκηνοθεσίας το 1ο και λόγω έξυπνου σεναρίου το 2ο.
Και ναι, ο Τζιμ είναι εξαίρετος ηθοποιός.
Και η Kate θεά όπως πάντα.
Κι εμένα μ’ άρεσε η αιώνια λιακάδα και δεν νομίζω πως δεν την τιμάνε ξερωγω. Τεσπά. Βάλτε star :!:
Βλέπω το ‘‘Ωλέπω Το Θανατό Σου ΙΙ’’. A.J. Cook ΘΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:!:
Ω θεοί, δεν είναι τυχαίο.
Bucket List… Γλυκια ταινια, ειμαι Φρημαν φανμποης. Τελος
Ηot Fuzz… Kαιρο ειχα να γελασω ετσι γαμω το ! :D:D
Ειδα το “21”. Χαλαρη, ευχαριστη, ανατρεπτικη…
Loaded Weapon.
Υπερτατη ταινια.Δακρυσα απο τα γελια.Η καλυτερη παρωδια εβερ,με επικοτατες σκηνες.
Ο Ποπαϋ ρε μαλακα χααχαχαχαχαχαχχαχααχαχαχαχ
αληθεια λεει.
Γη και Ελευθερια του αρκετα αγαπημενου μου Κεν Λοουτς.Σημερα το εχει και στην τηλεοραση.Δειτε το.9 στην Ετ1.
Αρχιζει καπως αλλα στη συνεχεια βγαζει ολες τις αληθειες…Και το τελεος ειναι απο τα πιο δυνατα εβερ.
To χω δει αλλα δεν το θυμαμαι καθολου…Μια σκηνη σε παραλια ισως…πω πρεπει να το ξαναδω…
Απο τις οχι τοσο γνωστες παρωδιες επισης ειχε μεγαλες ηλιθιοτητες αυτο
Καποτε ειχα παρει διδακτορικο σε αυτα.
Παρωδια του Lethal Weapon ειναι,με Εμιλιο Εστεβεζ,Σαμιουελ Τζακσον.
Credits to Hokam,διδαξε.
Μαλακα στη σκηνη με τον Ποπαϋ δακρυσα στα γελια.:lol::lol::lol::lol:
Righteous Kill.Προσφατη αστυνομικη περιπετεια με πρωταγωνιστες το διδυμο Pacino-DeNiro,κι’ ομως εδω μιλαμε για μεγαλη μαπα.Βαλτε και τον 50 Cent σε ρολο πρεζεμπορα(εδω δε την εσωσαν οι 2 παραπανω κυριοι αυτος θα την εσωνε?)κι εχετε μαι εικονα.
Ο οποίος δήλωνε ότι για την ερμηνεία του συνδύασε τα πλεονεκτήματα του Πατσίνου και του ΝτεΝίρου.
Εγω πιστευω οτι αυτος ο Καλλιτεχνης γενικα συνδυαζει τα πλεονεκτηματα του Λεονταρντο Ντα Βιντζι, του Μοτζαρτ, Μπαχ, Τσακ Νικολσον, Νικου Καζαντζακη και Αλ Πατσινο φυσικα.
Που να μη τα συνδιαζε κιολας.
Μετρια ταινια,αποφυγετε την οσοι δεν την εχετε δει.
Ειδα προψες το Oldboy. Τι ταινια θεοι:!:
Εγω ειδα αυτο που προτεινε το θεριο της προαλλες με τον Τζακσον και τον Ποπαη.
ΓΑΜΗΣΕ!
Αυτες ειναι παρωδιες. Επικ μουβι και μανακιες~!
Πω. Αυτο το επικ μουβι ηταν η πιο χαμενη ωρα της ζωης μου.