το περασμα του μιλλερ,των κοεν…λοιπον,μαζι με μπαρτον φιγκ και λεμποφσκι,μακραν οι 3 καλυτερες τους…οσοι φαν τον κοεν και των γκανγκστερικων ταινιων εποχης πριν '40,δειτε το οπωσδοποτε…εχει και μια απο τις καλυτερες σκηνες πιστολιδιου-ξεπαστρεματος εβερ…
Ετσι!
Ειδα χτες το Get Smart,αρκετα καλο,ειχε γελιο.Γαματος ο Καρελ.
Kαι μην ξεχναμε…Ειναι πηγμενη στο υπογειο black humor…ρησπεκτ γενικως.
Ωραια τα λες, θα την τσεκαρω.
Κουνγκ Φου Παντα.
Α ρε γελια
Rat Race!
πωπω πέθανα στο γέλιο!επική ταινία!και με πολλούς γνωστούς και καλούς ηθοποιούς!!!
Now playing: Paramore - For A Pessimist, I’m Pretty Optimistic
via FoxyTunes
Η αλλη ερωμενη του βασιλια, με Σκαρλετ Γιοχανσον και Ναταλι Πορτμαν.
Περιμενα να ειναι τελειως μουφα αλλα ειχε το ενδιαφερον του τελικα.
Επειδή έχω φάει μεγάλη φρίκη με την εξεταστική το έχω ρίξει στις ταινίες και τις δύο τελευταίες μέρες έχω δει:
Milk, μου άρεσε πολύ, έχω και αδυναμία στον Sean Penn…
Lars and the real girl, επίσης το βρήκα πολύ καλό και ο Gosling πολύ καλός
και απόψε είδα το Casanova, πολύ μέτρια ταινία αλλά ο Ledger είναι χάρμα οφθαλμών…
In the mouth of madness του carpenter.Αρκετα καλο,οχι οσο περιμενα ομως
Απλά τεράστιο, και όπως είπε και ο Kiratzos μαύρο χούμορ στο φουλ.
Εγώ είδα το Down By Law του Jim Jarmusch (Dead Man).
όμορφη ταινία, περιγράφει τις σχέσεις μεταξύ 3 διαφορετικών χαρακτήρων, 2 Αμερικάνων και ενός Ιταλού, από την στιγμή που μπαίνουν φυλακή μέχρι και μετά την απόδρασή τους.
Δεν τρελάθηκα, αλλά αξίζει να το δει κάποιος.
Μετά μου λες για το Angel of Betrayal…
:Ρ
Και αυτό και το Dead Man τα θεωρώ καλές αλλά υπερτιμημένες ταινίες.
Το DM (death magnetic) θα το ξανάβλεπα, αυτό δύσκολα, δεν είναι ταινίες που προσφέρονται για πολλές φορές πάντως, μια φορά τις βλέπεις, αντε 2 και καθαρίζεις.
Γνώμη μου.
(το DM έχει εξαίσιο sountrack πάντως, Neil Young).
Arlington road,αγχωτικη ταινιαρα
χθές είδα την cinemania στην ET 3. οκ εδώ μιλάμε για ταινίες θα μ πείτε. αλλα οκ σχετικό είναι μωρέ.
είχε αφιερωμα στον σύγχρονο ελληνικό καλτ κινηματογράφο. Ταίνιες όπως ο Kόμης Γιαγκουλας, James Δοντ, γενικά αρκετές από την otinanai productions, Η επιστροφή των καθαρματων και βέβαια πολλές επί πλέον που δεν θυμάμαι αυτή την στιγμη. Respect και μόνο. Η κατατοπιστικότατη εκπομπή έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο αφιερωνοντας το τελευταίο της μισαωρο στην σταθερή αξία που ακούει στο όνομα Γκουσγκούνης!
Πολύ ωραία εκπομπή η cinemania. Τ’ αποσπάσματα που επιλέγει δεν μ’ αρέσουν μόνο μερικές φορές. Τεσπά. Είδα το Ανακόντα 3. Δεν σχολιάζω. Δείτε το για έναν και μόνο λόγο: David Hasselhoff.
[SPOILER]
:p[/SPOILER]
11:14…Cult και με πανεξυπνο σενάριο…Παιζει και η οσκαρική Hillary swank και ο ξεχασμενος Πατρικ Σουειζι…
Για το Down by law θα συμφωνησω.Πχ εκτος απο τις περιεργες συμμετοχες που εχει8) δεν με ενθουσιασε(ας πουμε το mystery train μ αρεσε περισσοτερο) αλλα το dead man ειναι απο τις αγαπημενες μου ταινιες…Και φυσικα δεν συζηταω για τη μουσικη του καν…Παντως καταλαβαινω οτι ειναι προσωπικο κολημα και οτι ισως η αντικειμενικη του αξια να μην ειναι τοσο μεγαλη.
Ειδα το Revolver του Guy Ritchie. Ψαχνοντας λοιπον γι’αυτην στο γουγλ επεσα πανω στην κριτικη του cine.gr και μου εκανε εντυπωση η εμπαθεια της τυπισσας που την εγραψε προς τον σκηνοθετη και το θαψιμο της…Σιγουρα δεν μιλαμε για το σεναριο με την απολυτη συνοχη ή λογικη ροη αλλα 0/10…παραπαει. Statham και Ray Liotta τους βρηκα πολυ καλους. Η σκηνοθεσια κατ’εμε ηταν πολυ καλη και ο τροπος αφηγησης μου θυμισε λιγο Sin City.
Ξαναείδα το Truman Show. Η τελική σκηνή είναι με μία λέξη ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ. Τι να πω για αυτή την ταινία???