Είδα τις προάλλες μια από τις πλέον κλασσικές ταινίες στην ιστορία του κινηματογραφου.
A Clockwork Orange
Στο τέλος καταλαβαίνεις πόσα εύκολα αντιστρεφονται οι ρόλοι…πως μετατρέπεται ο πρωταγωνιστής από (θυτης) σαδιστής αρχηγός μιας συμμορίας, σε θύμα.
Μου έκανε εντυπωση που στις σκηνές με βία, ο Kubrick επέλεξε να βάλει μια κάπως ανάλαφρη εως αστεία μουσική. Μάλλον ήθελε να δείξει πως διασκέδαζε η συγκεκριμενη παρέα με τις βιαιοπραγίες.
Το είχα δει τελείως απροετοίμαστη ένα βράδυ στο Dada. Βέβαια έχασα λίγο απ’ το τέλος, αλλά πήρα τη γενική εικόνα. Η αλήθεια είναι πως με ντούμιασε λίγο…
Listening to: OST - God hunters
via FoxyTunes
H κορυφαία ταινία έβερ.
Πραγματικά ό,τι και να πω είναι λίγο…
Πολλοί φίλοι μου (και κυρίως φίλΕΣ μου) δεν το άντεξαν λέγοντας ότι γίνεται χυδαίο, αλλά εγώ θεωρώ πως αν ο Θεός δεν έβαζε τόσο ωμά τους βιασμούς τότε η “τούμπα” δεν θα φαινόταν τόσο ένονη και συνάμα τόσο τραγική.
madame bovary (απο κυριακατικη εφημεριδα)
αρκετα καλο, το ειδα χωρις να χω διαβασει το βιβλιο, πολυ δυνατη η ερμηνεια της πρωταγωνιστριας.
Φχαριστουμε Ντιμιταλικα που μας ειπες πανω κατω το τελος.
Να μάθεις να μην τόχεις δει.
δεν αποκάλυψα τίποτα επί της ουσίας ρε:p
Στις κριτικές π.χ, θα γράψουν την υπόθεση, γενικά τι γίνεται στην ταινία, αλλά θα πρέπει να το δεις μόνος σου για να καταλάβεις ακριβώς τι παίζει.
Είδα Lars and the Real Girl και The Fountain
Πολύ καλές και οι 2 αλλά ειδικά fountain λατρεία
Εδώ και καιρό έχω δει το “Κύμα”. Την βρήκα εξαιρετική. Δείτε την
http://kulturosupa.pblogs.gr/2008/11/erhetai-to-kyma-allh-mia-tainia-ekplhxh-apo-th-germania.html
To land of plenty του wim venders.Αρκετα καλο με εξαιρετικη φωτογραφια.
Χθες είδα το Σπιρτόκουτο
Τι ταινιάρα το The Fountain!!Τη συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλες τις ευαίσθητες-downιαρικες ψυχές του φόρουμ
Όπως και το The Shawshank Redemption (ελληνικός τίτλος: Ρίτα Χέιγουορθ: Η Τελευταία Έξοδος - Έλεος δηλαδή!!)
Οικονομιδης ρησπεκτ.Δεν ξερω αν αυτο που δημιουργησε γνωρισε τελικα αποδοχη αλλα οπως και να χει εκανε κατι καινουριο τουλαχιστον για τα ελληνικα δεδομενα και με μεγαλη δυναμικη.Δες και την ψυχη στο στομα αν δεν το χεις κανει.Εγω περιμενω την τριτη του ταινια(σπιρτοκουτο στο στομα:p)…Και ο Λιτσης ηθοποιαρα
Θα σου βαλω τα ντουι στο κωλο!..Και θα τα αναψω κιολας:lol:
Συμφωνώ απόλυτα!!!
Και το σαουντρακ του φαουνταιν κατεβασε! Αν δεν το προσεξες, δωστου αλλη μια ευκαιρια, αγκιζει το καταπληκτικο.
clint mansel και moqwai,τι λεμε τωρα,συνδιασμος που σκοτωνει…
Να φανταστείς πρώτα άκουσα το σαάουντρακ και μετά είδα την ταινία και έφαγα πακέτο!!
Star Wars III-Revenge Of The Sith
Γιατί ρε Άνακιν; Γιατί;;;;
Γιατί ήταν ένα βλαμμένο που νόμιζε ότι όλοι τον κορόιδευαν. Τελικά ο μόνος που τον κορόιδευε ήταν ο Πάλπατιν…
Αχ…Στη σκηνή στο τέλος που του έχει κόψει τα πόδια ο Κενόμπι και μετά καίγεται… Αει στο καλό…Γιατί ρεεεεεεεεεε;