Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Καλά, εγώ έκλαιγα εκεί… :frowning: Αλλά όχι για τον ¶νακιν, ποτέ δεν τον συμπάθησα έτσι κι αλλιώς :twisted:

Listening to: Amon Amarth - Guardians Of Asgaard
via FoxyTunes

Όταν ήταν μικρός μου έσπαγε τα νέυρα.Ε μεγαλώνοντας… :oops: Aχ…Τραγικά πράγματα…

Ε, η αλήθεια είναι ότι στο 3 είναι θεούλης. Ειδικά μ’ αυτά τα κίτρινα μάτια… Αλλά έχω αδυναμία στον Όμπι-Γουάν, τι να κάνω :oops:

Kαλά και ο Όμπι-Γουαν είναι καλούλης…Δε λέω… :oops:

Είδα το ‘‘Γεύση Από Σάρκα’’ (Frontiers), και θα το ξανά δω στο καπάκι. Αίμα, ταφίλα, μαυρίλα, κλειστοφοβία, σαφέστατα μηνύματα κατά του ρατσισμού. Κάτι μεταξύ ‘‘28 μέρες μετά’’, ‘‘Χόστελ’’, ‘‘Σχιζοφρενής Δολοφόνος Με Το Πριόνι’’, αλλά και με πολλά δικά του στοιχεία:!::!::!::!:

o θεός είναi ένας…Darth Maul!
τώρα για το 3 μαλακία μεν,αλλά έτσι γεννήθηκε ο Darth Vader!!!8)

Now playing: Savatage - When The Crowds Are Gone
via FoxyTunes

Ρε…είδα μέχρι το 4 και η 3η μ άρεσε πιο πολύ απ’ όλες… :?

το revenge of the sith σκίζει ρε.

και ο ανακιν είναι τρελό στοκάδι, τι να λέμε τώρα…

Αν αυτη η ταινια ειναι 90 λεπτα τοτε τα 89 πεφτουν χριστοπαναγιες και μπινελικια στα 120 ντεσιμπελ!:lol:

Ιδιαιτερο ειδος ταινιων. Οσες τετοιες εχω δει μου εχουν αφησει περιεργες εντυπωσεις. Δεν ξερω αν μπορω να τις χαρακτηρισω καλες ή κακες!:stuck_out_tongue:

Βασικα οποτε βλεπω καμια σκηνη εκνευριζομαι και ο ιδιος:D…Ειχα δει και τη θεατρικη εκδοχη του σπιρτοκουτου…Εκει που επασχε ηταν λιγο στις ηθοποιιες που ειναι οντως πολυ σημαντικες…

μόλις είδα το Outlander.νταξ ψιλό μούφα,και να μην την δει κάποιος δεν χάνει και τίποτα…

Now playing: Savatage - The Edge Of Midnight
via FoxyTunes

Eiδα το dirty preety things του stephen frears.Επιαζει και η audrey toteau…Ωραιο ηταν αξιζε!

Χθες είδα το Δαμάζοντας τα κύματα του Λαρς Βον Τριερ και σήμερα την Αβάσταχτη Ελαφρότητα του Είναι. Το πρώτο μιλάει για το πόσο μεγάλα είναι τ’ ανθρώπινα συναισθήματα και πώς μπορεί να τα εκφράσει κανείς και το δεύτερο στις βάσεις των ανθρώπινων σχέσεων που φτιάχνουν την ζωή μας.

Αυτο το δευτερο που ειδες θελω να το δω…

Στα δικα μας,

Battle Royale. :expressionless:

Τι κουλάδα ήταν αυτη? Πρωτη μου επαφη με τον ιαπωνεζικο κινηματογραφο, και εχω αναμεικτα συναισθήματα.

Την εχει δει αλλος? Θελω γνωμες.

Ελπιζω να ειδες το πρωτο ? Επικη ταινια ! Τουλαχιστον εμενα μ’αρεσει πολυ.
Αρκετα εξυπνο σεναριο,ειδικα το μισος μεταξυ των συμμαθητων ειναι ολα τα λεφτα,
αιμα,βια, ωραια πραγματα 8)

Έχει και αλλο? :expressionless:

Του 2000 ηταν η ταινια.

Η αρχικη ιδεα ηταν πανεξυπνη (βασισμενη σε μαλακιες προσχηματα μεν, αλλα εξυπνη) αλλα απο κει και περα σεναριακα εμπαζε απο παντου. Δεν εξηγουσε τιποτα και σα να μην είχε καποιο βαθυτερο νόημα, καποιο κοινωνικο μηνυμα, ενα κατι βρε αδερφε που να δικαιολογει παιδικες σφαγες :stuck_out_tongue:

Εγώ πάλι θεωρώ ηλίθιο το σενάριο!

Θα επρεπε να εχει καποιο βαθυτερο νοημα ?

Δεν θυμαμαι καλα γιατι εχω κανα 3χρονο να την δω,αλλα

ο τυπος στο τελος ηταν πρωην καθηγητης τους και γουσταρε και την μικρη,οποτε προτεινε
-λογικα- το σχολειο για το πειραμα/Survivor/Kill 'em all.

Με ειχαν προετοιμασει πως θα παθω σοκ απο την υπερκουλτουρα της ταινιας και περιμενα τα απιστευτα ναουμ :lol:

[SPOILER]Νταξει, αν ηταν μονο για το ξυλικι και σπλατεριες δυσαντεριες οκ νο προμπ.

Αλλα υπαρχουν και καλυτερα

:p[/SPOILER]

Οχι μωρε…Δεν παιρνεις καλες πληροφοριες.
Εξυπνο σεναριο,ωραια πλανα,αιμα και βια ειχε η ταινια να πουμε.