Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

To δαμαζοντας ειναι ταινια απο τις λιγες.Ο τριερ κανει οτι γουσταρει απο τη μια βγαζει τοσο βαθεια συγκινηση που σε γ… κανονικοτατα(breaking the waves) και απο την αλλη κανει κατι black humoριες και τον προσκυναω ακομα περισσοτερο(kingdom).

εχει και γαματο σαουντρακ

Γιατί αλλιώς δεν θα υπήρχε Νταρθ Βέηντερ.:wink:

Χθες είδα το Memento…Ωραία ταινία δεν μπορώ να πω…Psycho βέβαια αλλα μου άρεσε η πλοκή της! :slight_smile:

Ψυχή στο στόμα… Τα λέει όλα ο τίτλος

Να τη ξαναδεις

Και ξανα

Και ξανα

Τοτε μπαινεις στο τριπακι

Το 88 minutes…Αν και επαιζε ο Αλ…(Πατσινο!) ηταν λιγο μετριουλα…

Freeze me.επιτελους το βρηκαααα ουυυυυυ

ειδα το CHE,το πρωτο μερος,του σοντεμπεργκ…σχολια:Γ@ΜΗΣΕ!!!..πολυ ομως…

Ειδα το tropic thunder… δεν ηταν τρομερο, ηταν καλο και ειχε αρκετο γελιο!!!ολα τα λεφτα τομ κρουζ και ρομπερτ νταουνι τζουνιορ, πραγματικα βγαζουν πολυ γελιο!!!

Είδα την Εμμονή στο Μεγκα (καλούλι αν κι είχε γρήγορο ρυθμό) και τις Τρεις Ταφές του Μελκιάδες Εστράντα στον Άλφα. Αυτό με ντούμιασε ολίγον τι αλλά ήταν ενδιαφέρον.

είδα ψες το βράδυ το The Day The Earth Stood Still.
αν και την έχουν θάψει εμένα μου άρεσε πάρα πολύ μπορώ να πω,όλη η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή,δεν το περίμενα.

Now playing: Saturnus - Rain Wash Me
via FoxyTunes

Ειδα το τρυφερο φιλι του loach…ΙΡΛΑΝΔΙΚΗ ΠΡΟΦΟΡΑ ΡΕΕΕΕΕ8)…Αλλη μια γ**** ταινια του loach.

Τον τελευταίο καιρό καίγομαι με almodovar. Χτες είδα το live flesh. Πολύ καλό!!!

Είδα το Star Wars Episode I.Ένα έχω να πώ,όσες φορές το βλέπω τόσο πιο θεός είναι ο Darth Maul!
βέβαια στο τέλος πάντα σκοτώνετε:(:frowning:

Now playing: Forest Of Shadows - Submission
via FoxyTunes

σιγα την ταινια…[-X[-X:har::har::har:

Σήμερα είδα το “Το μίσος” και στην συγκεκριμένη χρονική συγκηρία θα μπορούσε να είναι άνετα να είναι ελληνική ταινία…

:lightsabre::lightsabre:
I Kill You!

Now playing: Flogging Molly - Every Dog Has Its Day
via FoxyTunes

messa jar jar bings:lol::lol:……ενας darth maul και το soundtrack το εσωζαν λιγο,αλλα δεν ηταν αρκετο…[-X[-X

The reader.
Απλα Ε Κ Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Η ταινια