[SPOILER]έπρεπε να με δώσεις και σε αυτούς που δεν έχουν καταλάβει τι λέμε τόση ώρα ε? Ευχαριστώ!!!
[/SPOILER]
[SPOILER]έπρεπε να με δώσεις και σε αυτούς που δεν έχουν καταλάβει τι λέμε τόση ώρα ε? Ευχαριστώ!!!
[/SPOILER]
Αυτο που θα 'πρεπε να κρυψουμε το 'βαλα σε spoiler.
prwta ta biblia meta oi tainies… kata th gnwmh mou.
to pulp einai skoupidi - mazi me ola t alla kokaino-andragathimata tou katataalla sxetika kalou kamero-lhpth, montazo-mpousoula tarantino…
tyflh bia - i mpazothyela uma, pou htan omorfh mono sto mygxaousen, meta espase karga… kai enas blakas kakos athlios, reinvented travoltas - me ton brutha s.l.jackson.
akoma kai o theos walken - kanei ton pio anwsto rolo ths karieras tou - alla exei to psyxakiko o atimos …xaxa…
butch …
eida kai to grindhouse. oreo theama - blakeies omws… apothewste to twra, epeidh einai tarantino.
einai san to teleutaio lynch. megalo skoupidi alla lynch… les kai exoun to aggigma tou mida, kai den bgazoun flompes…
auta…
o re kai shmera hmoun kai hremos lol…
pisw sto thema eida,
la fille du batteliere, french XXX - fobero Estele thea
kai
to spinal tap gia na euthimisw… lol !
Kι όμως ναι…δε μου δημιούργησε κανένα φοβερό συναίσθημα!Μάλλον είμαι η μοναδική!:lol:
A beautiful mind…Connelly ολα τα λεφτα
θα δω σε λιγο το μετροπολις του φριτζ λανγκ.ΝΙ!
98-99 από 7+1.
Thx a lot Rangel!!!
Οι Ζωες Των Αλλων(Das Leben Der Anderen).
Πολυ καλη ταινια, μας μεταφερει στα χρονια πριν την πτωση του τειχους(κυριως).
Εξαιρετικη ερμηνεια απο τον πρωταγωνιστη. Προτεινεται.
:thumbup: Εξαιρετική ταινία
i-Robot, ωραια ηταν…
Ταινιαρα λεμε.:bow2: :respect:
21 gramms…Πολύ καλή αν και αρκετά βαρία και μελανχολική.Σε φέρνει πολύ κοντά στην έννοια του θανάτου.Στα συν και το γεγονός ότι η εξιστώρηση γίνεται με πρωτότυπο τρόπο
Ένα Πσάρι που το έλεγαν Γουάντα. Απίστευτο, τέλειο, μεγάλο, και άλλες τέτοιες υπερβολές.
Θέλω να τη δω εδώ και πολύ καιρό αλλά όλο κάτι τυχαίνει…21 γραμμάρια υποτίθεται ότι είναι τα γραμμάρια της ψυχής, ε?
Ναι Μανο.
Ωραια ταινια αλλα εχει αυτο το μπρος-πισω χρονικα που εμενα με κουρασε.
Στο τέλος του έργου αφήνει να εννοηθεί κάτι,όπως το πάρει κανείς:p .Δες το είναι πολύ καλό έργο(εκτός αν δεν αντέχεις τέτοιου είδους ταινίες).Τι συμπέρασμα θα βγάλεις είναι δικό σου θέμα:wink:
Sofi-k εμένα αντιθέτως αυτά τα χρονικά μου άρεσαν διότι ήταν πρωτότυπος τρόπος εξιστώρησης όπως προείπα
Ένα με την Tera Patrick… :oops: :oops: :naughty: :naughty: :lol: :lol: :roll: :roll:
Είσαι μεγάλος παίχτης αγόρι μου, μα πολύ μεγάλος!!! :thumbup:
Τσέκαρε και Monica Sweetheart!
Εδώ και πολλά έτη είναι καρατσεκαρισμένη! :lol: :lol: :lol: :lol:
Έχεις δίκιο αφού έχει παίξει και με τον Rocco!!!