Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

To A scanner darkly.

Χωρις να λεει κατι το ιδιαιτερο μεν ,βλεπεται με ενδιαφερον ως το τελος.

Μιας και μιλάγατε για θρίλερ χθες είδα το PULSE (ψυχολογικό θριλερ) για μια κατάρα που εξαπλώνετε μέσω Ιντερνετ.#-o Πέρασε απλά η ώρα γιατί χάζευα την πρωταγωνίστρια, (αυτή που παίζει την Beronica Mars στην σειρά).

Και αφού το πρότεινε και ο Davidian σήμερα έχει σειρά το THE HILLS HAVE EYES.

Ασύλληπτοι Απατεώνες

ROB-B-HOOD

Δ45305

Κωμωδίες > Αστυνομικές Κωμωδίες

Τζάκι Τσαν, Λούις Κου

DVD 04.04.2007

Μπένι Τσαν

DOLBY DIGITAL 5.1

Ελληνικά

Αγγλικά

Hollywood Entertainment

Ο Thongs ,μεγάλωσε σε μια πολύ φτωχή οικογένεια και βρέθηκε να ζει στην παρανομία παρά το γεγονός οτι ήταν πολύ γρήγορος στα δάκτυλα. Ξεγραμμένος από την οικογένειά του και κυνηγημένος από τους χρεώστες του, παρακινείται από τον άπληστο σπιτονοικοκύρη του να συνεργαστεί μαζί του σε μικρές “εύκολες” ληστείες. Μαζί,με τον αεικίνητο και καιροσκόπο Octopus, οι τρείς τους απαγάγουν το μωρό ςγγονό ενός μεγιστάνα μαφιόζου. Όμως, λόγω κάποιων αναπάντεχων συμβάντων, δεν καταφέρνουν να παραδώσουν το μωρό στη μαφία, όπως είχαν προγραμματίσει. Οι απίστευτες καταστάσεις ξεκινούν με την καταδίωξη τους από την μαφία και μοιάζουν να μην έχουν τελειωμό!

Έπαιζε ο Τζάκι Τσαν, τπτ άλλο… :respect:

εγω ειδα χθες το φαινομενο της πεταλουδας 2…πολυ μαλακια#-o …το 1 πολυ καλυτερο…

Μεγάλη πατάτα όντως…

#-o

Τελικά είδα και το The Hills have eyes. Πολύ μπρούταλ, και πολύ αμερικανιά. Πολυδοκιμασμένη συνταγή αλλά για να περάσεις 1 ώρα και 45 λεπτά είναι καλή.:roll:

Το Night Listener είδα χτές με Ρόμπιν Γουίλιαμς! αρκετά καλό!

To είδα και εγώ τελικά. Καλό μεν, αρκετά μελαγχολικό σε πολλά σημεία δε.

Για πολλοστή φορά την 25η ώρα…
Ή αλλιώς την καλύτερη ταινία της 10ετίας που διανύουμε…:slight_smile:

Και δεν είχα ακούσει καν τ’ όνομά της#-o

…Πανε παρε τωρα τα απαντα του Νορτον. Ο μεγαλυτερος ηθοποιος της γενιας του, μακραν.
Την 25η ωρα επιβαλλεται να την παρω, δεν το εχω κανει ακομα γιατι μου ειπαν οτι θα πεσω σε καταθλιψη.

:thumbup:
Συμφωνώ απόλυτα!Ο Norton είναι απίστευτος ηθοποιός,για μένα ο Al Pacino της γεννιάς του…
respect:bow2:

Ταινιάρα…RESPECT…

τα “Πυροτεχνηματα” του Τακεσι Κιτανο. καλο οπως το περιμενα βεβαια, αλλα καπως βαρετο σε σημεια.

αααααααχ,σιγά σιγά,έρχεται κι αυτό,τώρα που τελειώσαμε,έχουμε χρόνο για λιώσιμο…:smiley: :smiley: :smiley:

Εχθές το pulp fiction…καλή ήταν,περίμενα να ειναι πιο βίαιη αλλά ok!ενδιαφέρουσες οι ιστορίες!

ειδες για πρωτη φορα αυτο το αριστουργημα και μονο αυτα εχεις να πεις?!?! [-X

Περηφανια και προκαταληψη.
Απο τις καλυτερες ταινιες που εχω δει εδω και χρονια. Και απο τα καλυτερα love story που εχω δει. :oops:
Ψηθηκα να διαβασω και το βιβλιο.

Τη τηλεσειρά του BBC πάρε και δες… Απείρως καλύτερη. Να μείνει μεταξύ μας το tip που σου δίνω, αν και το είχα δώσει και παλαιότερα…:oops:

Θα το ψαξω…Thanks:)

Δεν περιμενα να αρεσει σε αντρα αυτη η ταινια, ειναι αρκετα ρομαντικη. Ευγε.:smiley: