Η τελευταία έξοδος:Rita Heyworth.
Εργάρα μιλάμε.
Μια από τις πιο αγαπημένες μου ταινίες ever…
Και μένα μπήκε άνετα στο Top ten μου.
Χθες βράδυ είδα και το Εven money(Στο χείλος του τζόγου,αν θυμάμαι καλά τον ελληνικό τίτλο) με Dani DeVito,Tim Roth και Kim Bassinger.
Καλή ταινιούλα,τίποτα σπουδαίο.Απλά περασαν μιάμιση-δύο ώρες ευχάριστα.
Tη Δευτερα ειδα τους 300 (finally! ).Πολυ καλη για το ειδος της και ο Leonidas ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!:bow2:
Χθες ειδα American Pie - The Naked Mile.Κλασσικη “American Pie movie” ,καλη κι αυτη!
Σαν το γέλιο του American Pie 2 καμία…
Εγω αν και μεγαλη φαν των teen movies( ) δεν εχω δει κανενα American Pie.:-s :oops:
Ειδα το Once upon a time in Mexico. Πιστολιδι, κιθαρες και τεκιλα. Αυτο.
Το Desperado(αν και δεν εχω καταλαβει με ποιον ακριβως τροπο συνδεονται αυτα τα 2:-s ) μ’αρεσε περισσοτερο. Ο Banderas σκοτωνε οτι σαλευε. :bounce:
the doors αν και ουσιαστικά μόνο για το μόρισον ήταν η ταινία…καλή ήταν πάντως αν και έπεφτε τρελή μαστούρα!βαρέθηκα να τον βλέπω φτιαγμένο!
Μάγκες, είδα το “έδεσμα”, μιλάμε για την απόλυτη ταινία τρόμου, να σκεφτείτε οτι τρόμαξα εγώ!
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ!!!
Πες αγγλικο τιτλο να το “βρουμε”…:--
:o
E δεν το πιστεύω!
Και εγώ αυτήν την ταινία είδα χθές και έχω μείνει άφωνος απο [SPOILER]τις 2 ώρες που χάσαμε από τη ζωή μας βλέποντας αυτήν την αηδία!!! #-o
:lol: :lol: :lol: [/SPOILER]
http://www.imdb.com/title/tt0426459/
Σοφία, μακριά από αυτό το έκτρωμα! :lol:
Eγώ είδα το επαφή με τους νεκρούς…Συμπαθητικό thriller στο κλασικό χαζοαμερικάνικο style αλλά βγάζει και πολύ γέλιο…:lol:
Απορώ πως κάθεστε και βλέπετε όλες αυτές τις λαλακίες!!!
Όλα τα thriller τύπου ring ή τύπου saw/hostel ή οποιοδήποτε splatter είναι όλα χαλαρά gtp… Δηλαδή δεν μπορώ να σκεφτώ χειρότερο χάσιμο χρόνου…
Εξαιρούνται τα thriller του Stephen King, η έκτη αίσθηση και κανά 2 ακόμα…
#-o
Tα “Saw” και το “Hostel” είναι ταινιάρες!
ΤΑ SPLATTER ΕΊΝΑΙ ΌΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤ¶. ΖΗΤΩ ΤΑ ΞΕΚΟΙΛΙ¶ΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΦΑΓΙΔΙΑ…
Λυπάμαι που θα στο πω, αλλά το καινούριο σου password για να ξαναμπείς στο rocking είναι πίσω από το μάτι σου… Και έχεις στην κατοχή σου μια οδοντογλυφίδα και ένα οδοντικό νήμα!!!:lol: :lol:
:lol: :lol:
Δεν χρειάζομαι κάτι τέτοιο!
Το κρατάει αυτόματα ο browser μου! :lol:
Eτσι ρε!!! Σπλαττερ και ξερο ψωμι! Και τα ψυχολογικα θριλερ ειναι ωραια παντως…
Maiden μου φαινεται καλο το “Εδεσμα” παντως…
Το Saw ειχε μια καποια σχετικα αυθεντικη ιδεα στο 1(και λεω σχετικα γιατι το εχουμε ξαναδει το ιδιο περιπου θεμα στο Seven) αλλα μετα αρχισε να κουραζει…
Το Hostel απλα ψιλοπαρανοια, οχι κατι ιδιαιτερο παντως.
Nα σας προτείνω επίσης το The hills have eyes,Cabin fever και Η κάθοδος (δεν θυμάμαι το αγγλικό ονομα)…Ολα πολύ καλά στο είδος τους…
Σήμερα είδα το Children of Men…Πολύ καλή και αξιόλογη μεταφορά απο το ομώνυμο βιβλίο…
Δε με τρέλανε… Θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο… Είχε πολλές δυνατότητες αλλά περιορίστηκε στα hollywoodiana αναγκαία
Το Chlidren Of Men δεν ειχε καθολου αναπτυξη. Ουτε στους χαρακτηρες, ουτε στο story με αποτελεσμα να μοιαζει πολυ ρηχο και να εχει τεραστια κενα και αδυναμο σεναριο. Ηταν καλο σαν ιδεα αλλα η δουλεια ηταν προχειρη.