Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Είδα το 300 σε DVD. Συμπαθητικό…

:bounce: ‘‘π’’…:bounce:

Είδα το “Τhe Edukators”… γερμανική ταινία… μ’άρεσε πολύ. :-s

Σε ισοπεδωσε λοιπον?

Tο Εragon…μου άρεσε πολύ αν και σε κάποια σημεία θύμιζε άρχοντα και ήταν λίγο σύντομη!

Τριλογια ειναι κ αυτο,κατι πρεπει να βαλουν και στις επομενες 2 :roll:

Ειδα το Thank You For Smoking.

ΟΚ ηταν,αλλα τιποτα το ιδιαιτερο.

+1

Σε ισοπεδωσε λοιπον?

αποφάνθηκα πως είναι ταινιάρα και μου άρεσε περισσότερο από το requiem ίσως επειδή σχετίζεται με μαθηματικά,αναζήτηση της αλήθειας,μέχρι που φτάνει η ανθρώπινη λογική(θέματα που με ιντριγκάρουν γενικά)πάντως μου φάνηκε πως τελείωσε κάπως απότομα…μου άφησε μία αίσθηση ερωτηματικού…βεβαια ίσως εκεί εγγυται η επιδραστικότητά του…

Ειναι παντως απ’τις πιο αμφιλεγομενες ταινιες. Εγω την λατρεψα αλλα δυο συμφοιτητες μου (Μαθηματικοι δηλαδη) την βρηκαν βλακεια.

Παντως η σκηνη με το τριπανι ειναι ανετα μεσα στις 2-3 καλυτερες που εχω δει, εβερ.

Βασικα χτες… Ειδα Babylon 5-the river of Souls(τελειο) και το Dead Or Alive(μαματο)…

Firewall και Poseidon…2 πολύ καλές περιπέτειες για να περάσει ευχάριστα η ώρα…

Flight 93-Πολύ καλή και ρεαλιστική προσέγγιση στα τραγικά γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου…Και επίσης στα θετικά ότι δεν υπάρχει προπαγανδιστική διάθεση…:wink:

Βorat.

Kαλη καφριλα,ειχε πολυ γελιο σε φασεις,αλλα δεν ξετρελαθηκα κιολας με το συνολο.

Saw III Live or die?Your choice…:lol: 8)

Little miss sunshine και σας γαμαει ολους.-

lost in translation
Περίμενα να είναι καλύτερο αλλά εντάξει,μου άρεσε ο τρόπος που τους παρουσίαζε!Γενικώς ξεκούραστη ταινία!:smiley:

Λέει τίποτα αυτό να πάω να το πάρω?:-k
Είδα για πολλοστή φορά την ΤΑΙΝΙΑΡΑ [SIZE=“5”]THE MACHINIST[/SIZE]

Όσοι γουστάρετε ψαγμένες ταινίες με ανατροπές τρεχάτε να το πάρετε να το δείτε…:wink: :wink:

Οχι και πολλά απλά δες το γιατί δίνει τις απαντήσεις και για τα προηγούμενα 2…

:wink:

Ειδα το 16 Blocks σημερα,καλη περιπετεια με Bruce Willis.

Εμένα δε μου άρεσε… Τίποτα το ιδιαίτερο θα έλεγα…:-k