Είδα το 300 σε DVD. Συμπαθητικό…
:bounce: ‘‘π’’…:bounce:
Είδα το “Τhe Edukators”… γερμανική ταινία… μ’άρεσε πολύ. :-s
Σε ισοπεδωσε λοιπον?
Tο Εragon…μου άρεσε πολύ αν και σε κάποια σημεία θύμιζε άρχοντα και ήταν λίγο σύντομη!
Τριλογια ειναι κ αυτο,κατι πρεπει να βαλουν και στις επομενες 2 :roll:
Ειδα το Thank You For Smoking.
ΟΚ ηταν,αλλα τιποτα το ιδιαιτερο.
+1
Σε ισοπεδωσε λοιπον?
αποφάνθηκα πως είναι ταινιάρα και μου άρεσε περισσότερο από το requiem ίσως επειδή σχετίζεται με μαθηματικά,αναζήτηση της αλήθειας,μέχρι που φτάνει η ανθρώπινη λογική(θέματα που με ιντριγκάρουν γενικά)πάντως μου φάνηκε πως τελείωσε κάπως απότομα…μου άφησε μία αίσθηση ερωτηματικού…βεβαια ίσως εκεί εγγυται η επιδραστικότητά του…
Ειναι παντως απ’τις πιο αμφιλεγομενες ταινιες. Εγω την λατρεψα αλλα δυο συμφοιτητες μου (Μαθηματικοι δηλαδη) την βρηκαν βλακεια.
Παντως η σκηνη με το τριπανι ειναι ανετα μεσα στις 2-3 καλυτερες που εχω δει, εβερ.
Βασικα χτες… Ειδα Babylon 5-the river of Souls(τελειο) και το Dead Or Alive(μαματο)…
Firewall και Poseidon…2 πολύ καλές περιπέτειες για να περάσει ευχάριστα η ώρα…
Flight 93-Πολύ καλή και ρεαλιστική προσέγγιση στα τραγικά γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου…Και επίσης στα θετικά ότι δεν υπάρχει προπαγανδιστική διάθεση…
Βorat.
Kαλη καφριλα,ειχε πολυ γελιο σε φασεις,αλλα δεν ξετρελαθηκα κιολας με το συνολο.
Saw III Live or die?Your choice…:lol: 8)
Little miss sunshine και σας γαμαει ολους.-
lost in translation
Περίμενα να είναι καλύτερο αλλά εντάξει,μου άρεσε ο τρόπος που τους παρουσίαζε!Γενικώς ξεκούραστη ταινία!
Λέει τίποτα αυτό να πάω να το πάρω?:-k
Είδα για πολλοστή φορά την ΤΑΙΝΙΑΡΑ [SIZE=“5”]THE MACHINIST[/SIZE]
Όσοι γουστάρετε ψαγμένες ταινίες με ανατροπές τρεχάτε να το πάρετε να το δείτε…
Οχι και πολλά απλά δες το γιατί δίνει τις απαντήσεις και για τα προηγούμενα 2…
Ειδα το 16 Blocks σημερα,καλη περιπετεια με Bruce Willis.
Εμένα δε μου άρεσε… Τίποτα το ιδιαίτερο θα έλεγα…:-k