Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Να ναι καλά τα torrents. :lol: 8)

Βασικα χτες… To The Sound Of Thunder… καλουτσικο ητανε…

Έχω φάει κόλλημα με τη σειρά 24 που έδειχνε για λίγο ο ΑΝΤ1. Δεν με θυμάμαι να βλέπω σειρά στο παρελθόν με τόσο ενδιαφέρον. Είδα 4 κύκλους σε 2 εβδομάδες.

Από ταινίες σε dvd είδα το Man on Fire (Δια πυρόσ και σιδήρου) με τον Denzel Washington, λίγο παλιό αλλά πολύ πολύ καλό…

Eγω αντιθετα ξεκινησα τις σειρες 4400,Roswell,Taken

Εξωγηινοι rulezzzz 8)

Green Street Hooligans.
Ξυλικια,χουλιγκανισμος και μπυρες.

Σιγουρα ο Steve Harris θα την λατρεψε αυτην την ταινια…(πρωταγωνιστες ειναι οι φανατικοι της Γουεστ Χαμ :smiley: )

Μonty Python’s Flying Circus series 1-2

Τα τσιμπησα χθες και θα τα δω σημερα.Επιτελους τα αποκτησα!!!Θα εχω και τις αλλες 2 σεζον λιαν συντομως…:smiley: :smiley: :smiley:

Την εχω δει…ταινιαρα!!!

:bow2: :bow2:

Tideland του Terry Gilliam.Στα γνωστα επιπεδα του παραμυθα Gilliam…:slight_smile:

Saw ΙΙΙ

πολυ ο,τι να’ναι ρε παιδι μου αυτος ο Gilliam…

Ω ναι!Αλλα εκει ειναι η μαγεια του!:wink:

Βασικά είμαι μεγάλος οπαδός τους αλλά το Brothers Grimm και το Tideland με απογοήτευσαν. Brazil, 12 Μonkeys , Fisher King δεν ξαναβγαίνουν :frowning:

επος το Brazil…

Και το Fear and loathing in Las Vegas!:wink:

Das Experiment. ΔΥΝΑΤΗ.

love me if you dare…

capvs ou pas capvs?(ενδεχόμενη δολοφονία της παρούσας φράσης συγχωρείται αυτομάτως γιατί η αλήθεια είναι πως μ’έχουν εγκαταλείψει τα γαλλικά μου τα τελευταία χρόνια)

Ειδα τον πρωτο κυκλο της σειρας My name is earl και το θεικο και υπερτατο Alien Autopsy που βασιζεται σε πραγματικη ιστορια

Τα Παιδια Των Ανθρωπων…Καλη Ταινια…

American pie-The naked mile!! τρελό γέλιο!