Θέλω να αρχίσω ένα θέμα, για ένα αγαπημένο μου φορμάτ, στην αγαπημένη μας μουσική, το dvd…ξέρω η μουσική ακούγεται,και δεν διαφωνώ μαυτό, αλλά μέσα σένα μουσικό dvd πέρα από live ολόκληρα ή μη, και κλιπάκια, που μπορούμε να δούμε και στο youtube, υπάρχουν πολλά άλλα όμορφα πράγματα, ντοκυμαντέρ, ιστορία των συγκροτημάτων, και άλλα ‘‘καλούδια’’…είναι και ένας όμορφος τρόπος σήμερα να γνωρίσεις ένα συγκρότημα…εγώ γνώρισα ένα συγκρότημα τους Negură Bunget με το υπέροχο dvd τους Focul viu, μένα πάρα πολύ καλό live, συν όλα τους τα κλιπς
…πέρα απ’το προηγούμενο, θα παραθέσω μερικά αγαπημένα dvds
…αρχίζω μένα θρυλικό προγκρέσιβ ροκ συγκρότημα
-Rush - Rush In Rio
2dvd μένα ονειρικό live κοντά στις τρεις ώρες…φανταστικό σετ-λιστ, και γαμάτη εικόνα και ήχος
-πάμε σένα thrash συγκρότημα, που θα μας έρθει και σε λίγες εβδομάδες
Sodom - Lords of Depravity
…2dvd με το πρώτο να περιέχει την ιστορία του συγκροτήματος από 1982 μέχρι 1995…διαρκεί κάτι παραπάνω από τρεις ώρες, και εκεί μαθαίνεις σχεδόν τα πάντα για τους Sodom, δια στόματος των μελών του συγκροτήματος…το δεύτερο dvd, έχει ένα δύωρο live …βγήκε και δεύτερο μέρος, με την ιστορία από 1995 μέχρι 2009 κιένα επετιακό live
-τώρα σένα death doom συγκρότημα, οι Asphyx, κυκλοφόρησαν to 2010 το πιο τίμιο dvd Live Death Doom…το Live είναι περίπου δυο ώρες, και απλά τα σπάνε…το Death είναι ένα ντοκυματέρ μιας ώρας που τα μέλη, μιλούν για τους δίσκους που συμετείχαν… το Doom έχει διάφορα live clips, και άλλα καλούδια…225 λεπτά
-οι Sepultura κυκλοφόρησαν τρεις βιντεοκασσέτες…βιντεοκασσέτες με Sepultura και μια λιγούρα για Κρουασάν:D
Under Siege (Live in Barcelona), Third World Chaos, We Are What We Are
…όλα αυτά λοιπόν σένα χορταστικότατο dvd, Chaos DVD
…κιένα Ελληνικό
Rotting Christ - Non Serviam - A 20 Year Apocryphal Story
…liveάρα στο πρώτο, και πολύ υλικό στο δεύτερο dvd, και ο Σάκης να μιλά για την ιστορία των Rotting Christ…και κλιπς και bootlegs
…κιένα μπόνους…τα μπόνους dvds είναι συνήθως μούφες, για να τρέχουμε για της σπέσιαλς πίτσες-εντίσιονς…υπάρχουν όμως και μερικές φορές που αξίζουν
Motorhead - Inferno XXX edition…dvdάρα που μπορούσε να κυκλοφορήσει μόνο του…μερικά live clips, ιστορία του γκρουπ με τον Lemmy και τα υπόλοιπα μέλη, και αυτό About Joe Petagno (21 min) …και το κλιπ+ making of Whorehouse Blues
…κιένα για μπυρόνια
Tankard - Fat, Ugly and Still (A)Live 2dvd
τίμιο thrash, μπύρες, ρεψίδια, δύωρο live, clips, περιοδεία ( Backstage- and live scenes)
…θα ακολουθήσουν κιάλλα…γράψτε κιεσείς τα αγαπημένα σας, ή την γνώμη σας για τα παραπάνω
:):!: